Как да отслабнете за една седмица за 10 кг?

Не е нужно един ден редакторът на DietPlan.ru да не получи писмо с въпрос "Как мога да загубя 10 кг през седмицата?".

Без значение колко фантастично изглежда това желание на пръв поглед, хвърлете голям брой килограми за кратко време, всъщност е възможно. Вярно е, че бързата загуба на тегло няма да се случи за сметка на мазнините, а поради напускането на телесната течност.

Как загубих 10 килограма на седмица

Ален: Момичета, за да загубите 10 килограма на седмица, просто трябва да имате много воля и желание.

Затова започнете да гледате какво ядете ... Нека замести сода с чай, мляко с 2,5% съдържание на мазнини с 1%, сол със соев сос, разрежда се сокът с вода 1/3, захарта се отстранява напълно. Отстраняваме и всички полуготови продукти, чипове, "Kirieshki" и други закуски. Забравяме за пушено месо и консерви, както и за пържени храни. Това трябва да бъде премахнато в рамките на 2 месеца! Но постепенно! В противен случай ще има стрес за тялото и depressnjak! Неконтролируем гняв също може да се появи!

Следващата стъпка: наблюдаваме как ядем ... Винаги първо пийте чаша вода (ако е трудно, колко ще се побере), изчакайте около 30 минути и яжте. В деня, в който трябва да ядете не повече от 1100 kcal, масата е на мястото.

Основната част от вашата диета трябва да бъде плодове и зеленчуци. Месото трябва да се консумира 5 пъти седмично, рибата - два пъти. Това означава, че можете да вечеряте така. Има трик: ако сте решили да се мъчите с глад, но, странно, можете да се счупите, първо да ядете нещо сладко, но не се лъжете, максимум 10 грама! След това изчакайте една минута, излейте чаша вода и яжте (запомнете, само след 30 минути).

След 18:00 не ядете! Можете да пиете. Но ако твърде много нетърпеливи, тогава един плод да избирате от себе си. Между другото, вече не можете да брашно (за една седмица можете да само 4 филийки черен хляб), но можете да хляб. Това е невъзможно и сладко (веднъж седмично яжте блато или 30 грама тъмен шоколад). Е, не сте забелязали как да преминете към здравословна диета.

А, да, спорт ... От него не можеш да избягаш! Ние укрепваме всичко това! Между другото, това не е, за да ви направи още по-лошо. Просто, ако го направите и не го направите, вземете гнило тяло. Но ние всички искаме да сме умни, нали? Момичета, уверявам ви, че ще станете тънки и ще бъдете тънки и красиви!

Когато изведнъж искате да се обходите от този начин на живот, тогава действайте постепенно. Но е по-добре да не се плъзга. Вие сте вие, които четете сега и мислите, че няма да оцелеете. Всъщност, свикнете с него много бързо и не искате да промените нищо!

Претеглях 54 килограма, въпреки че бях ангажиран с танци. Аз загубих тегло беше трудно, защото се смяташе, че тежи нормално. Но това не ми приличаше, наистина исках да се възхищавам и да не избягвам огледалата. Момичета, диети като "7 кг на седмица" - това не е така, тогава ще съжалявате! И веднага ще кажа, че последните 2 килограма ми бяха много трудни: те напуснаха почти 6 месеца.

Момичета, моята височина - 158 см, тегло - 48 кг (но аз искам 45!). Аз съм танцов шампион (успокоявам се, не балет, но също така го обичам), имам чудесен мъж, той свири на цигулка по-добре, отколкото танцувам. Обичаме се един друг и той ме носи на ръцете си (сега в буквалния смисъл). Нося бели красиви неща, например пуловер (бял, нарязан) и кафяв тънък колан, бяла чорапогащи и ботуши. Аз дори съм поканен на фотосесия. Момичета, и най-важното - аз се харесвам! И помнете: трябва да отслабнете само за себе си! Вярвай в себе си и ще успееш!

Становището на диетолог

"Остра загуба на тегло е възможна, но тя е неестествена за организма и затова е много вредна за здравето", казва Анастасия Павлова Пирогова, специалист по корекция на теглото в клиниката за семейна медицина "Medi na Nevsky". - За мен резултатът е добър, когато пациентите вземат 500 грама на седмица.

Това е много по-малко от 10 кг, но тези 500 грама няма да се върнат, но човекът ще бъде здрав. В края на краищата, тялото не прощава внезапни колебания в теглото. Несъмнено ще има негативни последици. Ако отслабнете бързо с 10 кг, емоционални разбивки са възможни, депресия.

Загубата на тегло за 10 кг на седмица е възможна поради изтичане на излишната течност. Нашата подкожна мастна тъкан съдържа много вода. Ето защо, дехидратацията винаги води до загуба на тегло. Малко намаление на обема може да доведе до прием на диуретици. Дори и просто посещение на банята, можете да отслабнете с 2-3 кг поради обилно изпотяване.

как да отслабнете

Колко бързо можете да отстраните флуида и да отслабнете

Ако накарате човек да губи течност в продължение на няколко дни, например, принуждавайки го да практикува ежедневно в термичен костюм, 5 литра вода, 7 или дори повече могат да избягат от тялото. Да, излишните килограми ще изчезнат, но с тях ще минат необходимите микроелементи, които могат да повлияят отрицателно върху работата на сърцето, бъбреците и кръвните свойства.

Ако изгоните течност от себе си, ще бъдете разбити от сърцето, бъбреците, сухата кожа, косата, крехката коса и ноктите. Ако е гладен, това може да утежни гастрит, ентерит и запек. Запекът е изпълнен с влошаване на кожата, лошо здраве. Защото ако човек не отива в тоалетната, защото няма нищо, в червата все още има продукти на разпадане на същата лигавица, микрофлора и отравянето на организма започва със собствени продукти на гниене.

Но най-важното е, че по-късно, в рамките на един месец бързо изгубени килограми се връщат. Както се казва, 10 килограма са изчезнали, след това се върнаха и донесоха приятелите си с тях - няколко, три излишни килограма отгоре. Ето защо е важно процесът на намаляване на теглото да се контролира от лекар от диетолог.

Кой наистина губи тегло за една седмица на 10 кг

Голяма стойност има и колко тежи в началото на растящите. Броят на килограмите, които наистина губят за кратко време, до голяма степен зависи от теглото на отслабването. Колкото по-близо до нормата, толкова по-трудно е да се движите в обеми, толкова по-негативни са последствията от острата загуба на тегло.

С тегло от 60 кг, хвърлянето на 10 кг за една седмица е малко вероятно да успее. Ако теглото достигне 90 кг, тогава е възможно да отслабнете до 80. Лице с тегло 150 кг дори няма нужда от специални средства за изваждане на течността. Достатъчно е да се премахне солта и пушените продукти от храната, така че тялото да започне да изпуска вода.

Единственият въпрос е, какви ще бъдат последствията и няма да се върне загубеното тегло?

съвет

В моята работа не използвам термични костюми или диуретици. Освен ако не препоръчам на жени, които силно да набъбват, особено да е забележимо във втората фаза на менструалния цикъл, да пият тези дни диуретични чайове или бъбречно събиране. И да отслабнете за една седмица за 10 кг, аз абсолютно не съветвам. Това не е физиологично и изключително опасно. "

Прочетете на:

  • Грешки, поради които не губите тегло
  • Как да отслабнете в проблемни области
  • Диетологът отговаря на вашите въпроси
Share:
Comments