Как да отслабнете в морето?

Всички те завиждат, защото отиваш в морето! Въпреки това, в допълнение към покой, вие преследвате друга цел - да отслабнете. Всъщност една много добра и правилна цел, защото в морето за това са създадени всички условия. Как правилно да използвате тези условия и да отслабнете - прочетете нататък.

Девушка на мореТака че, преди да отидете до морето и да решите да отслабнете - трябва да се приспособите към това. Фактът е, че ако искате наистина да отслабнете, трябва да намалите останалото малко по ваше удоволствие и да отнеме време, за да отслабнете. Ако сте готови за това - действайте, ако не - по-добре е да започнете да губите тегло още при пристигането си.

Комплекс за отслабване

Незабавно си струва да се каже, че намаляването на теглото в морето се състои от набор от мерки. Какъв е наборът от мерки за намаляване на теглото? Състои се от физическа активност, правилно хранене и морално настроение. Това ще помогне да отслабнете за една седмица.

Физическа активност

Разбира се, възможно е да отслабнете за 7 дни в морето поради повишената физическа активност, плуване във водата. Това е физическа активност, която ни липсва у дома, когато сме на диета, в края на краищата упражнението е веднъж или мързел. В морето самата атмосфера ни дава такъв прекрасен подарък. Но трябва да плувате правилно, а не просто да се люлеете във водата.

Като цяло, ако започнете всеки ден с малко джогинг по морския бряг, ще постигнете добри резултати много по-бързо. Работенето не само ще ви помогне да отслабнете, но и да поддържате формата на тялото.

Сега по отношение на морските процедури. Преди да започнете упражненията, трябва да затоплите мускулите - да се движите във водата. Ако знаете как да плувате добре, опитайте се да плувате на дълги разстояния, това е плуването, което помага да отслабнете. Плувенето трябва да е силно, най-доброто, гривни или моливи. Трябва да плувате поне 15-20 минути. Когато сте малко уморени, намерете си удобно място и направете някои упражнения.

Похудение на море

Упражнение 1

Намерете място, където водата ще бъде на гърдите. След това, крачка, ходи като 5 минути по дъното. Можете да отидете първо на един ред, а след това на друг. Упражненията ще помогнат да отслабнете в краката и да подкарате мускулите си.

Упражнение 2

Останете на една и съща дълбочина. Следващото упражнение от един и същ формат, само вие ще трябва да стоите неподвижно и просто да повдигнете коляното високо. Упражнението може да бъде сложно, например, пляскане с ръце под повдигнатия крак или опитване да докоснете лакътя на противоположното коляно с лакът. Ако има сили, упражнението може да бъде допълнително усложнено от скачането. Това ще ви помогне да оформите бедрата си.

Упражнение 3

Когато сте във вертикално положение, останете във водата. След това дръжте краката си заедно, огънете ги в коленете си, насочвайте се нагоре и настрани, спускате и т.н. Това упражнение е насочено към коремните мускули.

Тънки момичета на морето

Правилната диета

Ако мислите, че можете да се ограничите само до един плув, тогава вие сте много объркани. Този компонент на комплекса е по-труден от спортните товари по време на къпане, защото в морето наистина искате да ядете, особено след плуване, и е много важно да се държите в ръка.

Изберете една от диетите и също така като цяло отидете на разделено ястие, като използвате само лека храна. Трябва да ядете малки порции, 5-6 пъти на ден, и само по такъв начин, че да изключите чувството за глад. Ако ядете в ресторант, тогава непременно ще има меню за диета, така че имате късмет в този план.

дух

Очертаването на целия процес на отслабване трябва да бъде правилно и весело настроение. Починете си, отпуснете се максимално и повярвайте в загубата на тегло! Не е нужно да се затваряте в него, в противен случай останалата част ще се обърка. Правете упражнения във водата, като се наслаждавате на нея, пръскайки във водата.

Много е важно да оставим всички проблеми у дома и да мислим само за добро, а след това почивката ще бъде просто чудесна и полезна за фигурата! Това ни желаем!

Share:
Comments