Как да отслабнете в краката у дома?

Как да отслабнете в краката? Какво да направя, за да отслабна краката?Първото нещо, което хората забелязват, е ... Гръден кош? Не, първо, на какво се занимават мъжете ... Поли? Да, не, успокой се! Това са краката! Те и само те неизменно привличат първото оценяващо мнение на представителите на по-силния пол. Те и само те носят отговорност за удоволствието от свирката и озъбването на домашните пънкари. По изключение, те са посветени на обилна слюнка и яростна миене на ръцете на мъжете. И не вярвайте, ако ви кажат, че не е така. Какъв е първият възклицание на човек при виждане на непознато атрактивно момиче? Съвет: "А, какви крака!"

Обикновено обаче краката са поругавани (понякога неоснователно) от самата любовница. Тя винаги може да поиска една цел - как да отслабнете в краката, дори ако за това няма причина. Такава природа на жената: винаги търси начин да постигне съвършенство, дори и да не се вижда. Е, ако проблемът с отслабването крака е всичко, което ви притеснява, след това вземете няколко прости съвети.

Какво трябва да направя, за да отслабна краката?

Така че, най-важното нещо за отслабване на краката е физическата активност. Те в никакъв случай не трябва да бъдат прекалено интензивни. Не търсите форми, които "подлъгват" жените, участващи в културизма? Точно така, имаме нужда от красиво очертани крака с перфектна кожа. Ето защо, мускулите трябва да се укрепват, да не се увеличават.

Задължително трябва да бъде "американската почивка" за краката и просто трябва да сложите краката си най-малко няколко пъти на ден на някаква височина, като маса, така че кръвта да не застане във вените. Препоръчително е в същото време да лъжете, но ако няма възможност, просто просто да се разпадне в един фотьойл, разтягане на краката пред вас на работния плот, е много полезно.

Най-ефективните при правенето на тънки крака са скачащото въже. Между другото, те също така могат да премахнат излишните "депозити" в кръста, така че два зайци да могат да бъдат убити и дори необходими. Освен скачането, използвайте клекове, особено балетисти, плюс реле, люлеещи се крака, плуване, бягане, велосипеди или упражнения, аеробика. Всичко това в комбинация ще помогне да се постигне красотата на краката. Това обаче не е всичко.

Когато започнете да мислите за това какво да направите, за да отслабнете, помнете правилното хранене и грижа за краката си.

Първият е да въведете непременно във вашата диета тези продукти, които ще спомогнат за по-добро кръвообращение и поддържане в отлично състояние на съдовете. Това е риба от мастни и немаслени сортове, говеждо месо, зеленчуци и плодове, пълни с витамини (най-подходящите тук са витамините А, Е, В), зехтинът (който може да се консумира вътре и отвън, , зърнени храни, зърнен хляб, соя и пшенично зеле.

Определено трябва да пиете питейна вода, за да предотвратите дехидратация, особено по време на тренировка. Най-малко 30 ml на килограм от теглото си).

В допълнение към всичко това, помнете елементарните стъпки, за да "осигурите" красотата на краката. Това, както беше споменато, грижа за кожата за краката. Докато приемате гореща, релаксираща вана, масажирайте краката от върховете на пръстите до основата на бедрата. Изтривалки, кремове, вани и маски за краката - всичко това арсенал от средства ще има най-благоприятен ефект.

Ето защо не бъдете мързеливи и придавайте на краката си достатъчно внимание, а след това те дълго ще ви пожелаят здраве и мъжете - привлекателна красота. Бъдете здрави и красиви!

Ефективен набор от упражнения за краката:

Share:
Comments