Как да отслабнете след почивка

Тези, които искат да отслабнат след празниците, не трябва да седят на нискомаслен кефир. Напротив, твърде строгите диети веднага след празничната лакомство могат да доведат до забавяне на обмяната на веществата, а след това ще изядете малко и теглото ще издържи.

Малката корекция на храненето и начина на живот ще помогне да отслабнете правилно. Кой? Сега ще ти кажа.

как да отслабнете след напускане

Отслабвайте след почивка

Стандартна почивка "1-2 седмици в хотела" All inclusive "- твърде кратък период, за да спечелите много мазнини. Но тук храната в курортната зона съдържа твърде много захар, сол и мазнини. Така че - забавя излишната течност в тялото. Дисбалансът на "водата" се насърчава от употребата на алкохол, както и от обезводняване, което се случва при много хора след дълъг полет. Резултатът от такова хранене може да бъде "плюс 5 кг" в продължение на 2 седмици.

Първата помощ за тялото след празниците

  1. Обърнете внимание на храносмилането. Трудно е да отслабнете след празника само поради храносмилателни разстройства. Яжте овесена каша за закуска, прибавете пресни ябълки към закуската си и пийте чаша кисело мляко за през нощта. Кефирът трябва да бъде най-простият, без захар и плодове.
  2. Връщане към нормална диета и диета. Не забравяйте да закусите сутрин. За да отслабнете, се нуждаете от правилна закуска, а не от чаша кафе и джогинг. След час или две след закуска, да хапнете плодове или кисело мляко, ядете ястия, богати на фибри и белтъчини, например кафяв ориз с морски дарове и зеленчукова салата.

    Сандвич на цял пшеничен хляб с пилешки гърди и зеленчуци, ако не използвате майонеза и мастни сосове за зареждане. Подходяйте за нещо светло бяла риба със зеленчуци, извара с малък брой плодове, но преди вечеря не забравяйте да хапнете ябълка , круша и малка шепа ядки.Обикновено тази храна премахва апетита за сладки и осолени в продължение на 3-4 дни, но ако все още имате желание и ядете шоколад и бисквити, сменете вредните сладки закуски със сушени плодове и чипс - нарязани сламки и малко солени зеленчуци.

  3. Добавете 20-30 минути физическа активност сутрин преди закуска и 30-40 минути движение веднага след вечеря. Сутрин можете да правите най-обикновените упражнения, както сте били преподавани в училище, а вечер да ходите с бързи темпове, да карате колело или валяк, да плувате.Ако сте сериозно ангажирани с фитнес преди ваканция, върнете се към тренировка в обичайния си режим, но вземете 10- 15 минути упражнение за таксуване. Сутрешните движения ускоряват метаболизма и при условие, че правилата за здравословно хранене са най-добрият източник на мазнини.
  4. Ограничете приема на сол до 5 грама на ден. Спрете да ядете пушено месо, осолена риба и осолени ядки. Това ще ви спести от подуване.
  5. Пийте не повече от 2 чаши кафе на ден. Вместо Coca-Cola, фанта, студения чай на Neste и други сладки напитки, пийте чиста вода, естествена домашно приготвена лимонада или натурален студен чай (приготвяйте чай както обикновено, охладете, добавете лед), за да изгаряте мазнините по-бързо. можете да забравите за няколко излишни килограма и да се чувствате много по-добре.
Share:
Comments