Как да отслабнете, ако няма воля?

Основната победа е победата над вашите слабости. Тези думи трябва да станат основното нещо за тези, които искат да отслабнат. Понякога гледането в огледален образ предизвиква усещане за самосъжаление и недоволство в собствените си форми. Какво обаче правят много хора след това? Те отиват да заграбят скръбта си с вкусни торти или пържени картофи. Други правят огромни усилия и гладуват в продължение на няколко дни. За съжаление, волята бързо свършва и те отново имат на масата обичайната вредна храна. Само малцина могат да се съберат и да започнат работа по тялото си.

Защо толкова малко хора могат да се отърват от собствените си килограми? Всичко е за силата на волята, която за съжаление най-много не.

Така че, откъде получавате силните страни, които ще ви помогнат да отслабнете?

  • приятелки

Струва си да се обърнете към приятели за помощ. Въпреки това, трябва да се има предвид изборът на помощник. Приятел, на когото дългът на вашата подкрепа ще лежи, трябва да бъде силен дух, безкомпромисен и честен. Тя трябва обективно да оцени вашите външни данни. В същото време, без да използвате дипломатически трикове, да изразите на лицето си всичко, което смята за необходимо.

Понякога успяваш да намериш подобни хора на форуми. Отслабвайте в групата, споделяйте малките им победи, качвайте снимки - което може да стимулира по-нататъшните постижения.

  • семейство

Много неща за отслабване зависят от близките. Малцина могат да устоят на всякакви екстри, които са в изобилие в хладилника. Трудният период на падане на излишните килограми семейството трябва да върви заедно със загуба на тегло.

Предварително предупреждавайте близките си за предстоящите дни без любимите си сладкиши. Печене и бързо хранене. Помолете ги, че в присъствието ви говорят по-малко за храната и още повече не ядат продуктите, които сте забранили.

Е, ако хората близо до вас непрекъснато се интересуват от вашия успех. Това ще ви подтикне към по-нататъшно подобрение. Това е едно нещо, когато само вие знаете за диета. В този случай вие сте в отговора само преди съвестта си, която понякога затваря очите на малко, не съвсем вредно парче торта или на пържено пиле след 18 часа. Ако всички знаят, че губите тегло, те саркастично ще отбележат всичките ви грешки. Това ще бъде много мотивиращо.

  • гол

Постарайтесь найти мотивацию. Не следует ограничиваться исключительно красивым телом. гол должна быть глубже. Прекрасным стимулом может стать ваш любимый человек. Страх потерять которого из-за своих далеких от идеала форм, позволит держать себя в руках и не даст поддаться соблазну скушать лишнего. Также отличной мотивацией могут стать дети. Например, желание быть современной, выглядеть молодо и привлекательно рядом с ними. Лучшей похвалой в этом случае будут комплименты их друзей.

Перфектно мотивира скъпите дрехи, за които си мечтал, но не можеше да си позволи поради недостатъците на фигурата. Купете го. Закачете се в килера на най-видно място и периодично опитайте да опитате. Невъзможността да се облекчиш на съня си мотивира повечето жени най-добре. Вие сами няма да забележите как ще започнат да се стопят излишните килограми. В края на краищата, желанието да се похвалиш пред познатото шиково облекло ще бъде много по-силно, отколкото да ядеш нещо вредно.

Намерете нещо наистина ценно във вашия живот. Страхът от загубата ще ви предпази от всякакви изкушения.

  • Всичко, за да приспи

Някой има ли съмнения, че можете да промените? Наказват ли тези хора, губят тегло. Намерете от околната среда човек, чиято фигура сте завистлив. Опитайте се да получите по-добре. При това, не забравяйте да се хвалите. Забелязвайки собствените си, макар и ненатрапчиви за другите, малки постижения, не забравяйте да се хвалите. Това ще стимулира новите постижения.

  • Говорите «нет»

Научете се да произнасяте тази дума преди всичко не за другите, а за себе си. Не оспорвайте отказа на желание да загубите тези излишни килограми. Практиката показва, че това не е толкова сериозен стимул. Трябва да се изберат ясни обяснения. Например, те могат да станат мисли за увреждането на тялото на познатите продукти, колко в една торта торта и колко след като я изядете, ще трябва да бягате или да се занимавате с друг спорт. Трябва да знаете, че всяка молекула въглехидрати в тялото се превръща в две молекули мазнини.

Само определянето и постоянството ще постигнат желаното както в придобиването на елегантни форми, така и в живота като цяло. Задайте плана пред вас и го следвайте.

Волята на волята не е подарък от небето, а не нещо химера и недостижимо. Това е начин на мислене и живот, нещо, което ви позволява да съчетавате мечтите и възможностите в решителни действия. Само сила ще позволи красотата да се появи. Запомни това!

Share:
Comments