Как да направите краката си тънки? 30 минути за упражнения!

Как да направите краката си тънки?Нямахме време да погледнем назад, тъй като вместо пролетта, с кокетните си якета и палта, които леко изобразяваха всички качества на нашите фигури, дойде времето на екстремния летен откровеност - изгарящото слънце го прави като голи рамене, гърбове и най-вече крака ... И това означава, че трябва да е красива и тънка. Как да се правят краката тънки след няколко седмици?

Чудесата не се случват и ако краката през зимата станат като шунка, тогава няколко седмици на засилено, целенасочено обучение ще помогнат само малко да променят очертанията си. Ще ви отнеме месеци трудно трениране, но не се отказвайте, не забравяйте, че всеки ден ви приближава до любимия идеал и всяка минута ставате по-достъпни красиви поли и елегантни обувки. Ако краката са леко засегнати от зимната депресия и липсата на физическо натоварване, можете да очаквате да спечелите за кратко време. Набор от специални физически упражнения ще ви помогне.

Как да направим краката тънки с упражнения?

Разбира се тези от нас, които лесно да наддават на тегло, знаете много добре, че когато диети главно губят тегло е не на местата, които биха искали да видят на стройна, и много по-различна, тези, където "обем" едва ли е излишно - на лицето, гърдите, раменете, , Но бедрата, задните части и прасците, гънки под плешките и кръста остават за дълго време. Те не се нуждаят диета и фокусирана тренировка. Така че не губете време и здраве, за да намерите прекрасен коктейл за хапчета за отслабване и не се измъчва от глад - да вземе гира в ръцете си и да започне да работи от мускулите на краката.

Повярвайте ми, краката ми ще бъдат тънки и много красиви! За да се постигне ценния идеал, отнема само три тренировки седмично в продължение на две седмици. Най-важното тук е да правите правилните упражнения, да зареждате точно проблемите, да не прескачате тренировката и да не ядете преди и след тях за няколко часа. Но пиенето на гърлото на прясна вода по време на тренировка е дори полезно - водата ще направи метаболизма по-активен.

Така че, как да направите краката си тънки с прости упражнения, които се предлагат у дома?

Ако никога не сте работили с тежести, можете да правите с гири, тежащи 2, 5 кг, за тези, които са запознати с фитнес, тези, които са по-тежки - 6-8 кг.

  • 1. Поставете ниска дъска (височина 5 - 7 см) на пода, застанете върху нея, така че петите остават върху теглото. Най-добре е да сложите ръцете си на стената, разположена на 20-30 см от вас. С усилие, повдигнете се до чорапите до 20 пъти, след това направете същото, но вече стои на свой ред на десния и левия крак. Това упражнение привлича телетата.
  • 2. Постоянни - краката заедно, наведе напред, така че палмите напълно да легне на пода, а краката или краката не се огъват на коляното. Гърбът на бедрото работи, целулита си отива. Ние правим от 20 до 30 пъти.
  • 3. Крака - по-широки от раменете, склонове надолу, палми на пода - гърба и вътрешната повърхност на бедрата работят, увисването на кожата изгасва. Повторения 20-30 пъти.
  • 4. На вътрешната повърхност на бедрата правим упражнението "люлеейки се до стените" - стоим точно до задната част на стола, държим го, дърпаме десния крак надясно (стремим се на 90 градуса от багажника), не огъваме крака в коляното. Повторете с левия крак. Изпълняваме за всеки крак много интензивно около 50 пъти.
  •  5. Назад - прави издърпване, поддържане на равновесие, спускане наляво. Алтернативни атаки, поддържащи постоянни темпове. Повторете 20 пъти за всеки крак.
  • 6. Проблемите са еднакви.
  • 7. Разтеглете гърба на бедрото - поставете крака върху опората така, че ъгълът между тялото и тялото да е приблизително 90 градуса. Ръцете се повдигат и гладко, но се опъват напрегнато до краката на крака. Повторете 50 пъти, след това за втория крак.
  • 8. Удари: краката са раздалечени на раменете, гърбът е прав, ръцете са поставени на пиедестала - не пълзяме надолу (не падаме под коленете), усещаме напрежението на мускулите на хълбоците, точно както се протягаме еластично като пролет, ставаме. Повторете 20-30 пъти с темпо.
  • 9. "Разходка по хълбоците": седнете на килима, изправете краката си, починете ръцете си по талията и се движете напред по задните части, опитвайки се да помогнете на петите. Да ходи назад и напред за около 10 минути.

Ето един такъв прост набор от упражнения ще ви научи как да направите краката си тънки само за няколко седмици!

Ако сте по-комфортни с видеоклипа, тогава ви предлагаме ефективен набор от упражнения у дома.

Share:
Comments