Как да купя зелено кафе за отслабване и да не правите грешка

В интернет има много оферти за закупуване на зелено кафе за отслабване, но в 90% от случаите няма да се продават онова, което очаквате да купите.

Не, зеленото кафе не се изковава, това е много по-лесно - в пакети, които продават под това неразкрито име, най-зеленото кафе не е изобщо. Нека разберем какво е истинското зелено кафе и как да различим правилния продукт от манекен.

купете зелен коктейл

Много купувачи са подведени от фразата "пие зелено кафе". Чрез невежеството загубата на тегло си помисли, че буквално трябва да "пие" под формата на напитка, варене или разтваряне на праха в чаша.

Всъщност зеленото кафе за отслабване не е напитка, а не на прах, а не на зърна, а на биоадитивен продукт, който се освобождава под формата на капсули или таблетки и се продава в пластмасови или стъклени буркани или в блистери, като обикновени таблетки и хранителни добавки.

Когато казват "Аз пих зелено кафе и загубих тегло", искам да кажа "взех капсули със зелен кафе екстракт и загубих тегло". Думата "напитка" в смисъл на "приемане", както и "напитка" аспирин, витамин С, всякакви таблетки или добавки.

Основното активно вещество на зеленото кафе е хлорогенната киселина. Това е, че намалява кръвната захар, стимулира метаболизма и насърчава изгарянето на мазнините. При непечените кафе на зърна съдържанието на хлорогенна киселина достига 10%. Фирмите, които произвеждат биоадитиви, обработват в лабораторията зелени зърна, като извличат екстракт от тях. В екстракта, т.е. екстракцията на активните вещества, съдържа вече 40-50% хлорогенна киселина - количество, достатъчно да изтласка тялото, за да отслабне.

Като приемате две 400 mg капсули зелени кафе, ще получите 200 mg хлорогенна киселина, препоръчваната единична доза. За да получите същата доза от кафе напитка, трябва да я пиете буквално литър. Зелените зърна са сурови суровини, което е почти безполезно за намаляване на теглото.

Какво продават в интернет?

Много опаковки, които предлагат под прикритието на зелено кафе, съдържат торбички с обикновено разтворимо черно кафе. Думата "зелена" обикновено означава, че малко количество екстракт от зелен чай се добавя към сашетата, това е всичко.

Няма връзка с ценния продукт, препоръчан от американските специалисти по хранене, тези чанти нямат. Въпреки това не може да се каже, че купувачът е измамен - опаковката винаги е в списъка, можете да видите и да се уверите, че няма зелено кафе там. Нито в чиста форма, нито дори по-скоро под формата на екстракт.

Още по-безполезен продукт за отслабване - зелено кафе на зърна. Дори ако успеете да го направите, не се ласкайте. За да получите активна доза хлорогенна киселина, е необходимо да кипвате и да пиете няколко литра от тази напитка на ден, докато зеленият екстракт от кафе съдържа само две капсули или таблетки.

За да не се заблуждавате, трябва да помните, че зеленото кафе за отслабване се продава като екстракт. Не се приготвя, а се приема под формата на капсули, измива се с течност. На опаковката винаги има думи Green Coffee Bean Extract и съдържанието на хлорогенна киселина, обикновено 40-50%.

kapsuly_zelenogo_kofe Зелен екстракт от кафе, Битие Днес (САЩ) Екстракт от зелено кафе Чист зелен кафе на зърна, 60 капсули от 400 мг. Директна доставка до Русия за 10 дни. Без митническо оформяне, изберете боксовите точки. Поръчайте сега
Share:
Comments