Как да използвате enterosgel за отслабване

Enterosgel е лекарствен продукт, предназначен за почистване на тялото. Тя не изгаря мазнините, но помага много за отслабване бързо да отслабнете, като същевременно подобрявате здравето си и правите кожата по-красива.

Как действа Enterosgel

Enterosgel е силен адсорбент. Той се свързва в червата и отстранява от него всички видове токсини, алергени и газове. В същото време тя е способна да смуче огромно количество шлака наведнъж: десетки пъти по-голяма от собствения си обем. Ето защо, за да се очисти тялото е достатъчно да се пие само 5-10 дни.

Лекарите използват лекарството за лечение на храна и алкохолно отравяне, вирусна диария, алергични заболявания, интоксикация при заболявания на черния дроб или бъбреците. Той се харесва от козметолозите да се отърве от акне, сърбеж кожа, брадавици и младост акне, за подобряване на цвета на кожата.

В допълнение към редките алергии и запек с продължителна употреба, Enterosgel практически няма вредни странични ефекти. То е противопоказано само ако е изразена стагнация в червата поради тежки инвалидизиращи заболявания.

Как Enterosgel помага за отслабване

Enterosgel не принадлежи към специфични лекарства за отслабване. Но има много полезен страничен ефект за отслабване: потиска чувството за глад. Защо се случва това? Самият препарат има практически нулево съдържание на калории. В стомаха разтворът от порести гел започва да набъбва бързо и да увеличава обема си. В резултат на това, ако пиете Enterosgel на празен стомах, човек има фалшиво чувство на насищане, сякаш вече е ял прилична част от храната. И когато гладът се оттегли, е лесно да не се преяжда и да се спазват хранителните ограничения.

Когато силно набъбненият разтвор на Enterosgel преминава през червата, той прилича на ефекта на любимата на трици от всички диетолози: не искате да ядете. И ако смятате, че наркотикът обикновено се приема 3 пъти през деня, да се пази от лека закуска е много по-лесно. Ето защо допълнителното тегло изчезва по-бързо.

За тези, които следват строга диета, Enterosgel помага да се отървете от токсичните шлаки, които се появяват при изгарянето на мазнини и протеини. Следователно, главоболието, гаденето, слабостта и чувството за слабост поради интоксикация са много по-малко вероятни.

Как да приемате Enterosgel за отслабване

На специалистите по хранене се препоръчва да приемат Enterosgel от първия ден на диетата. Разредете 1 пакет суспензия или 1,5 супени лъжици паста трябва да бъде наполовина и за предпочитане в пълна чаша варена охладена вода. Пийте един час преди хранене до 4 пъти на ден.

След 10-дневен курс можете незабавно да отмените лекарството, тъй като той не развива пристрастяване. Но ако се страхувате, че диетата не може да устои, по-добре е да я намалите постепенно, като премахнете едно приемане след няколко дни, например, първо на обяд, после - преди закуска и накрая - преди вечеря.

Share:
Comments