Как да изгорите мазнините на стомаха?

Изгаряне на мазнини в стомаха. Препарати и спортове за изгаряне на мазниниКрасив силует - мечтата на всяка жена, тясна талия и плавен преход към бедрата даде цифра, чувственост. Когато телевизионните екрани всички поп дива и холивудски красавици ни показват, писана му стомах, какво чудно, че целият свят е погълнат истински "zhivotomaniya". Ние тичам до магазина и купи doroguschy Вакуум Масажор за нашите бедрата започнаха като момиче в реклама или добавки към нашия стомах стават напрегнати. Какво мога да кажа, виж, какви дрехи вече предлагаме: всеки сега и панталони, къси панталони и поли на кръста, които напускат отворят корема. Ще се разтрепериш тук и ще се паникьоснеш, ако твоят Курдиук се предаде коварно над колана на панталоните.

Какво да направите с някой, който иска да бъде "в темата", но не позволява това състояние? Какво да вярваме, и че само един умел рекламен ход?

Веднага трябва да се отбележи, че изгарянето на мазнини в стомаха не е най-лесната процедура. Дори и след изтощителни седмици на продължително хранене, тази ситуация често се забелязва: ръцете са загубили тегло, краката също, и стомахът е такъв, какъвто е, така е останало и хълбоците в обема не са намалели - познатата картина?

Да видим защо тази несправедливост в света. Истината е, че това са местата, които не харесахме (стомаха и бедрата), които тялото избра със своите енергийни складове "за всеки случай на пожар". Диета се възприема от него като случай на стрес, особено ако диетата е строга или от нея има бърза загуба на тегло, обикновено поради отнемането на течност, което е фундаментално погрешно.

Често се случва, че теглото започва да изчезва, а след това "става", и за да не се движи нищо от мъртвата точка не иска, то тялото просто затваря куфари за трудни времена. По-нататъшното отслабване може да се дължи само на мускулна маса и това е опасно. Ще остана ли с такъв корем! - Много хора ще възкликнат сега. Не, дами, не позволявайте това да се случи! Просто трябва да разберем, че няма чудесен начин за намиране на желани форми, някаква ценна диета или хапче, изгарянето на мазнините в корема е дълъг процес, възможно е няколко месеца да се придържат към определени правила систематично от ден на ден. И тогава този проблем изисква интегриран подход. Ако желанието не бъде намалено и решимостта все още е налице, тогава ще говорим за всичко в ред.

Имате ли нужда от таблетки и добавки?

Първо ще се докоснем до горящия въпрос за магически хапчета и капсули.

В днешно време препаратите за изгаряне на мазнини се представят в най-широкия диапазон, отиват в аптеката, очите се издигат и всички обещават да ни спасят от излишни килограми след 2-3 седмици. Не бъдете мързеливи, прочетете състава, посъветвайте се с фармацевта или областния лекар за съвет, какво вещество действа като активна съставка, какъв е ефектът му. Това важи особено за хора, които имат здравни проблеми, сърдечно-съдови заболявания, бъбречни заболявания, черен дроб и стомашно-чревен тракт.

Съществуват подготовки за изгаряне на мазнините в различна посока, за външна употреба, кремове, мазила, маски, гелове.

Имате ли нужда от диети?

Що се отнася до диетата, искам да кажа едно нещо: не изтезавайте себе си, не гладувайте, или вие ще започнете да попадате в гладен побойник, който тогава ще бъде замесен в стомаха ви, защото това е всичко за любимия му ...

  • Не се лишавайте от всички мазнини и въглехидрати, така че не можете да ядете.
  • Експертите съветват да ядете по-често, но малко по малко, частично.
  • Яжте пълен, разнообразен, дори в диетата има месо, риба, кисели млечни продукти, зеленчуци, плодове.
  • Не е необходимо да се абсорбира пица, бонбони, пайове с килограми и майонеза от салата, нека да е заквасена сметана или зехтин.

Бъдете разумни, не се наранявайте! Повече подробности за това как правилно и как да ядем, написани в тази статия.

Мога ли да се отърва от стомаха си без спортове?

Нашият основен съюзник в борбата срещу отпуснат стомах ще бъде специалните класове. Спорт за изгаряне на мазнини - това е нашата козметика!

Има много набори от упражнения за издърпване на стомаха, повечето от които се основават на люлеене на пресата в различни варианти, изглежда, избирайте това, което ви харесва, и настройте да ги правите в продължение на няколко месеца. Основното нещо е постоянството.

Капитаните на аеробика предлагат да бъдат ангажирани сутрин преди закуска в продължение на 40-50 минути, започнете с подгряване, бягане, велоергометър; допълнителни сложни упражнения. За спорта е необходима енергия и тъй като не сме закупили, тялото ще трябва да похарчи запасите си от складовете.

По-долу във видеото, набор от упражнения, които само за 8 минути на ден ще ви помогнат да направите кръста си по-тънък, основното нещо, което трябва да направите всеки ден:

Изключително упражнение е ротацията на обръча, само вие трябва да изберете инструмент по-тежък!

И още един такъв момент: коремната мускулатура на жените се различава от тази на мъжете, защото корема ни се изчислява от естеството на увеличението, когато бебето се ражда. Ето защо, една люлка на пресата няма да ни помогне, това упражнение тренира само външните мускули.

За да създадем плосък красив корем, трябва да се справим с вътрешните. Има чудесно упражнение, което ще ни помогне в това. Увеличете корема, за няколко секунди, отпуснете се и така на 50-80 оттегляния. За един ден можете да направите това сложен 6-8 пъти. И тук най-важното е системата, не пропускайте нито един ден.

Ако е възможно, играйте тенис, бадминтон - това е чудесно за талията и позата. Спомнете си, спортът за изгаряне на мазнини е доказано, ефективно и безвредно лекарство, за разлика от съмнителните таблетки. Никой не каза, че ще бъде лесно и бързо. Ще трябва да работя върху себе си, защото красотата, както знаете, изисква жертва. В този случай ние жертваме само нашето време, но резултатът си заслужава, нали?

Share:
Comments