Кафе опаковка за отслабване: по-фините точки от процедурата

Много салони за спа предлагат опаковки за кафе, които помагат при целулита и допълнителни сантиметри. Процедурата е много приятна и ефективна и може да се направи и у дома. Това ще изисква известно обучение и умения, особено за пръв път, но резултатът ще бъде доволен.

Кафе опаковка за отслабване: по-фините точки от процедурата и рецепти

съдържание

 • Предимствата на кафеварите
 • Има ли опаковки за отслабване ефективни? Начало експеримент (видеоклип)
 • Как да направите една опаковка за кафе за отслабване у дома
 • Рецепти за кафе опаковка за отслабване
 • Предпазни мерки и противопоказания

Предимствата на кафеварите

Принципът на тази процедура:

 • тялото се отървава от излишната течност;
 • От повърхностния слой на епидермиса се отстраняват токсините и метаболичните продукти.

Резултатът може да бъде забелязан след първия път - кожата ще изглежда твърда и стегната, а обемите на тялото ще намалеят.

Освен това опаковането с кафе има подчертан повдигащ ефект. Кожата на тялото придобива по-голяма плътност, става гладка. Значително намалява целулита, дължащ се на ускорен лимфен дренаж, разделяне на подкожната мастна тъкан и повишено кръвообращение.

Резултатът, получен от тази козметична процедура, може да бъде сравнен с намаляването на теглото при посещение на сауна или сауна. Но в този случай отслабването ще изисква по-кратък период и по-малко процедури.

Трябва да се помни, че намаляването на теглото в резултат на опаковането на кафе е временен ефект. След като излишната течност се натрупа в проблемните области, загубените сантиметри ще се върнат назад. За да се постигне максимален ефект в дългосрочен план, препоръчва се курс от 10 обвивки с разликата между тях от 2-3 дни.

Има ли опаковки за отслабване ефективни? Начало експеримент (видеоклип)

Видеото описва предимствата и принципа на действие на опаковките за отслабване. И също така се проверява - дали е възможно действително да се премахнат излишните сантиметри посредством тази процедура.

Как да направите една опаковка за кафе за отслабване у дома

По-долу ще споделим най-ефективните рецепти и сега ще говорим за общия принцип на подготовка за тази процедура.

Най-доброто време за това е вечерта, преди лягане. Процесът на пречистване от излишните течности и токсини за тялото не е лесен, така че ще изисква почивка, релаксация и възстановяване. За да се изчисти процесът с по-малко вредно въздействие върху здравето, през деня преди процедурата се препоръчва само лека храна. Също така е необходима вода - най-малко 2 литра.

Независимо от избраната рецепта за смес, е необходимо предварително да се направи тест за алергия. Малка част от средствата се прилагат за лакътната сгъвка и се оставят за 15-20 минути. Ако няма реакция, можете да я обвиете с избраната смес.

Обвивки за отслабване

Има няколко точки, които трябва да бъдат взети предвид за успешното провеждане на тази ефективна процедура:

 1. Преди да започнете, не забравяйте да вземете топъл душ и да направите лек пилинг на кожата на тялото. Това е необходимо, за да се отстранят мъртвите частици от епидермиса.
 2. Приготвената смес се прилага към желаните "проблемни" области на тялото. Това трябва да се прави от дъното до върха. Също така, ако желаете, можете веднага да обвиете цялото тяло с кафето.
 3. Полиетиленовият филм е увит над приложената гъсеница, след което е необходимо да се увиете в топло одеяло, да използвате отопляеми кърпи или просто да поставите няколко слоя дрехи. Това ще повиши ефективността на процеса.
 4. По желание и поради здравословно състояние, по време на процедурата може да се правят леки физически упражнения, които също ще подобрят постигнатия резултат.
 5. След опаковането, не забравяйте да вземете топъл душ, можете да масажирате тялото с мек кърпа. След душ е желателно да се приложи крем върху кожата (антицелулит или редовно овлажняване).
 6. Продължителността на процедурата е от 20 минути (за първи път, не по-дълго) до няколко часа (продължителността се увеличава постепенно).

Кафе опаковане

Рецепти за кафе опаковка за отслабване

Класическа опаковка за кафе

Най-популярната рецепта, която не изисква използването на няколко компонента. Това ще отнеме само кафе в наземна форма (10 г) и топла вода. Кафето на прах се излива с вода, докато се образува пастообразна консистенция. След като сместа се охлади до комфортна температура (докато тя остава топла), тя трябва да се приложи към тялото. След това завъртете филма и легнете под одеялото.

Продължителността на процеса е от 20 минути за първи път до 1-1,5 часа. След края, трябва да вземете топъл душ. За да намалите риска от дразнене и суха кожа, може да се нуждаете от овлажнител.

Кафе с козметична глина

Към съставките от предишната рецепта се добавя козметична глина (в същото количество като смляно кафе). И двата компонента се пълнят с вода и се размесват до дебели и равномерни. Получената маса се прилага равномерно върху желаните области на тялото, обвита във филм и поставена под одеало.

Продължителността на процедурата е максимум 2-3 часа. Резултатът ще бъде мека, гъвкава и гладка кожа, както и забележимо намаляване на обема и целулита.

Кафе с лимонов сок

Това е идеална смес за тъпа, разхлабена и пламна кожа. Особено ефективно е да се изпълни процедурата за тази рецепта през зимата или пролетта, когато кожата е особено лишена от необходимите вещества. Също така, сместа е подходяща за суха, дехидратирана или суперхладена кожа.

компонента:

 • кафе;
 • зехтин;
 • лимонов сок.

Маслото се приготвя в същите пропорции, след което се добавя сокът (само няколко капки). Кашица под формата на паста се прилага равномерно върху определени области на тялото. Филмът е навит отгоре. Лежи под топло одеяло идеално 2-3 часа. След края на този период - душ.

Wrap Scrub

Веднага удвои ефекта от целулита и излишния обем. Ефектът се постига чрез допълнителен пилинг.

Правилните съставки:

 • кафе (1 супена лъжица);
 • Английска сол (1 супена лъжица);
 • корица (2 ч. л.);
 • базово кокосово масло (2 супени лъжици).

Кафяв пилинг за опаковане

Както обикновено, сместа се нанася върху кожата, обвита във филм. Но преди това е необходимо да масажирате избраните части на тялото за няколко минути с кръгово движение с помощта на тази струя.

Обърнете специално внимание на коленете и лактите. Опакован във филм, лежи под одеялото или гореща кърпа за 30-60 минути. След това извадете филма, изплакнете почистващото вещество под душа и нанесете лосион за тяло.

Опаковка за тяло с глина

За да подготвите обвивка за тази рецепта, трябва:

 • козметична глина (2 чаши);
 • кафе (0,25 чаши);
 • вода (2 л);
 • етерични екстракти от лимон или розмарин (2-5 капки).

Кафето трябва да се вари няколко минути във вода, охладено, смесено с останалите съставки. Получената паста се прилага върху кожата, обвита във филм.

Под филма можете да носите лента за бинт - ефектът ще бъде още по-силен. Обвивката трябва да остане на тялото около час. По това време можете да правите домакински работи, да лежите под одеяло или дори да спите. След това изплакнете сместа с топла вода и ако е необходимо, навлажнете тялото с овлажнител.

Кафе-мед тайна

Сред другите смеси тази комбинация се счита за една от най-ефективните. Процедурата с тези компоненти "изсмуква" токсините колкото е възможно повече, изглажда кожата и премахва сантиметри в проблемните области. Има няколко опции за това обвиване.

Антицелулитна опаковка за кафе-мед

За да направите тази смес, се нуждаете от мед, козметична глина, червен пипер (всички компоненти от 1 супена лъжица), смляно кафе (50-150 гр.), Етерично масло (няколко капки).

Нагрята на мед от водна баня, смесена с останалите съставки, придава на масата да се охлади, след това се прилага в дясната част на тялото. Опаковано върху филма и обвито в одеяло, трябва да държите сместа върху тялото, докато забележите усещане за парене. След това я измийте под топла вода. Ефектът от тази процедура се забелязва след първия път.

Масаж и опаковане

В следващата статия ще разговаряме подробно по темата: Антицелулитна обвивка у дома.

Класическа обвивка с кафе и мед

Компонентите, които ще се изискват:

 • мед;
 • кафе;
 • по желание и за най-добър резултат - канела.

Съставките се смесват един с друг в съотношение 3: 2: 1 и се нагряват. Прилагайки получената маса към тялото и обвита във филм, трябва да изчакате 20-60 минути, след което да го измиете в банята.

Предпазни мерки и противопоказания

Кафе пакети за отслабване не са подходящи за всички. Преди да започнете процедурата, определено трябва да говорите с Вашия лекар. Съществуват общи противопоказания, при които са забранени опаковки:

 • сърдечно-съдови заболявания;
 • гинекологични проблеми;
 • нестабилно налягане;
 • възпалителни процеси в тялото;
 • бременност и кърмене;
 • деца и възрастни хора;
 • онкологични заболявания;
 • гъбични инфекции на кожата.

Една от най-честите нежелани реакции и противопоказания на тази козметична процедура е алергията към нейните компоненти. Тя може да се прояви под формата на тежко дразнене на кожата. За да се намали рискът от такива реакции, преди опаковането е необходимо да се направи теста, описан по-горе. Особено се отнася до смеси от кафе с мед, тъй като последният се счита за силен алерген.

За да научите повече за кафето и методите му на приложение при растящи тънки - това е възможно тук.

Опаковането на кафе с горепосочените рецепти всъщност помага да се премахнат излишните сантиметри от проблемните области на тялото. Друг хубав бонус - кожата става много гладка и еластична в същото време. Ако нямате противопоказания, тази приятна процедура може да стане ваша любима.

Share:
Comments