Елда диета за отслабване: всички опции на едно място

Съдържание:

  • История на диетите от елда
  • Класическа диета с елда каша
  • Елда диета с кисело мляко
  • Овесена каша - елда диета
  • Елда диета с мляко
  • Гречнево — овощная диета
  • Предимствата на диетите от елда
  • минуси
  • Прекратяване на диетата

Обикновено елда диета за отслабване се помни, когато искате да го направите бързо. В края на краищата ние всички четем ревюта за елда, според които тя губи до 10 кг за 2 седмици, а известните актриси и модели седяха и все още ни удивиха с красотата си.

Този метод на загуба на тегло е силно свързан с нещо построено и вкусно, докато статии за тази диета единодушно твърдят, че ще получим само много ползи, ситост и почти вкусен вкус. Диетолозите не са толкова недвусмислени при оценката на тази система за отслабване. Като цяло кой да вярва в нещо? Ще се опитаме да разберем заедно.

След това, с получаването на уменията за калциране и BZU, можете да отидете на "напреднали практики на ниво" - най-накрая да замените зърнените култури и елда за нещо по-разнообразно, което ще направите със същия зърнен хляб и тестени изделия. Можете също да научите и да въведете сладкото в диетата. Основното нещо е да не се отчайвате, ако теглото първоначално "пропусне" няколко килограма нагоре и не се опитвайте да отидете на моно диета с някакво естествено колебание на теглото, като увеличението му преди месечния. И не забравяйте, че дори ако използвате такива диети като основен начин да отслабнете, е по-добре да не ги използвате по-често от 2-3 пъти годишно и не правете няколко цикъла на моно диета подред.

Какво да направите, ако не можете да излезете

Обикновено диетата завършва не с радостни изчисления на IBJ, но с тъжно ядене на всичко подред. Това се случва на почивка, а след това се борим за дълго време и се опитаме да се върнем на диетата на елда. Но механизмите на самосъхранение работят срещу нас и мозъкът ни просто няма да ни позволи да го повтаряме отново. Ето защо, ако се случи грешен изход и може да сте натрупали тегло, трябва да се откажете да се опитвате да отслабнете с моно диета. Спомнете си последната, най-приблизителната за нормалната опция за храна. Опитайте се да закусите, обядвате и вечеряте и да не преяждате, докато не тежите. Освободете ситуацията за няколко седмици, след което се върнете отново в дневника за преброяване и храна. Това ще помогне за постигането на целта по-бързо от редуването на гладните, а не на най-полезните диети на водата.

Анна Тарская (тренер кроссфита)

Share:
Comments