Джаджи за отслабване

Чаша, която превръща водата в кола и вилица, която ви кара да ядете правилно. Това не са истории от приказките, но иновативни приспособления за отслабване, които всеки може вече да си купи днес.

На хитростните изобретения, които помагат да се борим с излишните килограми, ще кажем в тази статия.

Кухненски сейф

Ако зависимостта от сладкото е толкова силна, че не сте в състояние да се ограничите, струва си да си купите така наречената Кухненска сейф - устройство, което ви позволява да блокирате достъпа до вредна вкусна храна за определено време.

С виду Кухненски сейф похож на обычный пластиковый контейнер для хранения еды. Только в крышку вмонтирован электронный замок с таймером, на котором можно установить любое время — от одной минуты до десяти суток.

Да кажем, че си позволите няколко супени лъчи шоколад сутрин, но често се разбивате и изяждате всички плочки.

Вместо да откажете напълно шоколада, разкъсайте парче и починете остатъка в катедралата до утре сутринта. Не можете да отворите контейнера, докато таймерът изтече. Електронната ключалка ще се погрижи да не нарушавате обещанието си.

Между другото, да се скриете в такава безопасна стая, можете да не само висококалорични храни, но и цигари, видео приемници и дори мобилен телефон. Продадено устройство на сайта thekitchensafe.com - струва $ 50.

Интелигентно стъкло

Иновативната притурка Vessyl е стилна пластмасова чаша с функция за четене на съдържанието. Устройството лесно определя вида на напитката, която излива - кафе, чай, вода, сок и е много полезно за отслабване параметри: количеството захар и общата калорична стойност.

Стъклото е синхронизирано с приложението със същото име за смартфона, а данните за състава на течността веднага се показват на екрана.

Это не одноразовый анализ, а целая система. Вы переливаете в Vessyl все, что собираетесь выпить. Если переливать неудобно, например, во время ужина в ресторане, информацию можно ввести в приложение самостоятельно: «1 бокал красного сухого вина», «50 мл виски». Интелигентно стъкло суммирует данные за день и показывает, сколько калорий и сахара в общей сложности вы получаете из напитков.

Весил също следи дали пиете достатъчно течности през целия ден и сигнализирате, ако сте дехидратирани.

В резултат собственикът на магическата чаша научава много за навиците си и получава възможността да ги промени, като подобри тяхното здраве.

Vessyl се продава на сайта myvessyl.com, струва $ 100.

Преносими везни

Заедно със стъклото за сканиране можете да използвате преносимия баланс на плочата, за да изчислите съдържанието на калории. Леки, компактни, те се вписват в чантата, така че можете да ги вземете със себе си в кафене или работа, за да определите по всяко време колко калории се съдържат, например в куксика, която сте купили.

Току-що поставете тортата върху везните и незабавно предават на екрана на смартфона данните за хранителната стойност на продукта, като вземат предвид теглото му. Като погледнете номерата, можете да решите дали трябва да ядете целия кокс, или само половината.

"Яжте навсякъде!" - казва, че рекламирате тази притурка.

И когато подготвяте храната у дома, не е нужно да се консултирате с масите. Интелигентните скали ще изчисляват калоричното съдържание на всяка съставка, ще добавят сумата и ще покажат колко калории ястието съдържа в крайна сметка.

Още не можете да си купите притурка. Изобретателите събират средства, за да започнат масово производство.

Дисциплинирующая вилка

Електронните прибори за хранене HAPIfork са в състояние да превъзпитат тези, които са свикнали да абсорбират храната твърде бързо.

Както знаете, чувството за ситост не ни идва веднага, а само след известно време след началото на храненето. Няма значение колко големи са парчетата, които преглъщате и с каква скорост. Физиологично е невъзможно да се усеща насищане, докато глюкозата не се абсорбира. Ето защо едно от основните правила за намаляване на теглото е бавно.

Smart вилицата HapiFork измерва теглото на храната, както и скоростта и честотата на ръчните движения. Ако вилицата "почувства", че бързате, тя ще започне да вибрира, напомняйки ви да се забавите.

След обилна вечеря, щепселът може да бъде поставен в USB порта на компютъра или синхронизиран със смартфона. Импресиите на вашето поведение на масата на масата ще бъдат прехвърлени в приложението и ще Ви осигурят обратна информация.

Строга, но справедлива и много полезна за приспособление за отслабване.

Продаден на сайта hapifork.com, цената е около 100 долара, доставка по целия свят.

Service-гира

Аларменият часовник под формата на дъмбел не е просто дизайнерска находка. Преди да си спортен симулатор, който след пробуждането ще ви осигури истинско утринно упражнение.

g5

Когато тази аларма звъни, трябва да я повдигнете и спуснете няколко пъти, в противен случай тя няма да се изключи.

Броят "подходи към будилника" се програмира програмно - от една до тридесет, по искане на домакина. Постепенно увеличете фигурата и се опитайте да смените ръцете си ежедневно - днес изключете алармата с дясната си ръка, утре ляво.

От време на време фитнес приспособлението ще трябва да замени батериите. Продадена на Aliekspress, струва около 1000 рубли.

Магическата чаша

G55

В името на фигурата трябва да се отречеш от много удоволствия, например в сладки сода и плодови сокове с висок гликемичен индекс. Ако животът без Coca-Cola е непоносим за вас, купете нова чаша "The Right Cup".

Уникалността на тази притурка е в способността да променяте вкуса на напитка или по-скоро в чувствата си от вкуса. Запълвайки чаша с обикновена вода, можете да усетите вкуса на асортимента от ягодоплодни, праскови, ябълки или дори Coca-Cola.

Тайната е, че чашата има специално ароматно покритие, което измамва обонятелните и вкусовите пъпки, създавайки илюзията, че вместо вода пиете сладко питие. Това устройство ще бъде полезно не само за отслабване, но и за диабетици.

Една чаша е един "вкус". Следователно те се продават на комплекти. Купувате оранжева чаша, праскова, зрънце, чаша кока или ябълка. Комплект от две чаши струва $ 50. Действието на аромата е достатъчно за половин година, след което чашата, уви, трябва да бъде заменена с нова.

За да купите магическа чаша, трябва предварително да поръчате сайта https://www.indiegogo.com/projects/the-right-cup-trick-your-brain-drink-more-water-health-technology#/ Кораби в цял свят.

Прасе-диетолог

диета-касичка

Прасе-диетолог бдительно следит за тем, как часто вы наведываетесь к холодильнику.

Поставете играчката на рафта на хладилника и тя ще изпръсква всеки път, когато отворите вратата, привличайки съвестта си. И не забравяйте, че в нестабилния вечерен час коварното й задушаване ще бъде чуто от всички членове на домакинството.

Продаден на Ebay, Amazon, в Русия в магазините за подаръци. Тя струва около 1000 рубли.

Share:
Comments