Диетата на инна воловичова

Инна Воловичова е звезда за реалност "DOM-2", а сега е и писател. През август с издателство "Петър" Инна подписа договор за 5 книги. Тя го е успяла благодарение на диетата или по-скоро на резултата й - по време на престоя й в шоуто, Инна отхвърли 40 килограма. Отидох в Инна, за да разбера тайната на нейната невероятна загуба на тегло.

inna_hudishka-300x285

- Колко тежихте, когато дойдехте в Дом-2?

— 116 кг!

- Гледам те и не мога да повярвам.

- Сега е така, но по принцип винаги съм била голямо момиче с фигура от пясъчен часовник и никога не съм се интересувала особено от здравословното хранене и спорта и аз самият не забелязах как от 20 години се превърнах в голям в пълна и след това не забелязах никаква тежест е преминал за 100 кг.

- Как оценяват младите хора вашата фигура? Много пъти казахте, че въпреки тежестта на недостига, те не са били.

- Не беше, но всички мои хора, включително и съпругът ми, намекнаха, че е време да вдигнем фигурата, но аз само периодично отидох на диета и отидох в салона. Мисля, че те бяха предимно привлечени от мозъците ми, но все още исках да видя красива картина. Сега разбирам, че никога не съм имал специален стимул да отслабна. Преди да дойда на проекта, преживях неприятно уволнение от работа, имах стрес и накрая се установих вкъщи в продължение на 4 месеца. Тя лежеше на дивана, гледаше телевизия, се наслаждавала на пешеходен туризъм в хипермаркета, откъдето донасяла големи пакети от храна, ядеше и ядеше. След като се качих на скалите и видях там 115 килограма.

- На проекта сте поставени условия - да отслабнете, да се грижи за себе си?

- Не, но през първите два месеца под камерите, аз неочаквано пуснах 10 килограма за себе си. Особено от Нахабино в градските студия за мен, моторът беше транспортиран. Реших да играя спорт и да отслабна, но осъзнах, че ограничаването на храната ми е невероятно трудно. Разбира се, участниците в проекта ме приковаха, се пошегуваха за моята тен, но се опитах да пропусна шеги по ушите, въпреки че беше срам, че трябваше да се скрия.

- Кога сериозно решихте да се погрижите за себе си, какъв беше спусъка?

- повратната точка беше предложението на организаторите на шоуто да направи липосукция - разбрах, че загубата на тегло не може да бъде отложено. Тя започнала да води дневник и поела обещание от редакцията на списание "DOM-2" да ме постави на корицата, когато теглото ми падна до 75 кг. След като събрах много информация по темата за загуба на тегло, разработих собствените си принципи, които сега се наричат диетата на Инна Воловичова.

 1. Започнете да растете тънки постепенно. Първо, отстранете мазнините от диетата, заместете захар съдържащи десерти за сладки плодове и постепенно намалете порциите. Почистих всички сладкиши - пайове, торти, пици, кнедли и т.н.

 2. Имате нужда от дежурен продукт на ръка в случай на глад - имах я ябълки, моркови или обезмаслено извара. Отначало също мислех, че е безвкусен, но за да бъда честен, когато гладен всичко ще слезе.
 3. За вечеря можете да ядете протеинови храни (месо, риба, извара и т.н.)

  Първите три принципа не са диета, но само първите ограничения, от които да започнат процеса на загуба на тегло - те могат да загубят 3-4 килограма на месец.

 4. След шест вечерта - "устата да заключи"!

  Помнете, че всичко, което ядете по това време на деня, ще бъде отложено от неравномерни гънки на тялото ви. И да спазвате правилото за "ядене до шест" ще имате и след като стигнете до любимата си фигура на скалите.

 5. Работете, яжте и не мазнините.

  Никога не оправдавайте преяждането си със сложен работен график! Не казвайте на себе си: Нямам време, идвам късно, затова трябва да ям кнедли за нощта. Много е важно да не преминете към диета - веднъж на ден. Най-често се храним лошо през деня и дефиле през нощта, идващи от работа. Това не може да се направи категорично. Трябва да ядете закуска и вечеря, след което можете да понасяте лека вечеря.

  Започвам деня с прясно изцедени сокове (сокоизстисквачката е подарък от участниците в проекта), а след това обичайната закуска е омлет, приготвен от 3 яйца, каша на вода, чай и понякога кафе се приготвя прясно. Като цяло, обърнете внимание на качеството на продуктите: нека да бъде по-малък, по-скъп, но по-добър.

  За обяд, задължително протеин - риба или месо, можете със зеленчукова салата, разбира се, без майонеза - зареждане с масло или оцет.

  Тя трябва да се отличават диета за отслабване и поддържане, втората, разбира се, по-малко строги, но все още трябва да следите на тяхната храна винаги. Например, когато загубих тегло, ядох пиле без сол, значително намалих количеството бързи въглехидрати в менюто си, за да загубя последния килограм, а сега овладяват светли и вкусни ястия. И най-важното - полезно!

 6. Не позволявайте на себе си лошо настроение.

  Когато сме тъжни, се опитваме да приемаме серотонин - хормон на радост - от яденето. Или по-лошо - от алкохол. И двете помагат малко, а проблемите зад тях привличат огромни. Между другото, за времето на намаляване на теглото, аз напълно, изключва алкохол - е много високо в калории.

 7. Масажирайте точката, от която се чувствате гладни.

  При акупунктурата има точка, отговорна за атаките на глада. Той е между върха на носа и горната устна. Стимулирането на тази точка за 15-20 секунди действа върху центъра на апетита в мозъка и го блокира.

 8. Килограми минус - пари плюс

  Ако понякога мислите за пари, разчитайте разходите си преди началото на вашата диета. От парите, спестени от алчния стомах, след няколко месеца ще можете да актуализирате гардероба, със сигурност ще ви бъде необходим след 3-4 месеца.

 9. При всяка диета е необходимо упражнение.

  Метаболизмът на човек е винаги индивидуален, но добре известен факт - в спорта винаги се подобрява. Тялото ще изгори калориите много по-бързо не само по време, но и след спорт. Ако веднага не можете да решите да отидете в салона (срамежлив, нямате средства и т.н.), а след това направете физически упражнения у дома. Не можете да бягате в парка - отидете. Купете диск с някои упражнения. Дори ако сте зает и не можете да отидете за спорт всеки ден, намерете чаша 3 пъти седмично. Малко е по-добре от нищо.

 10. Дни за разтоварване на мляко

  Млечен чай е зелен чай, приготвен с мляко, а не вода. Използва се за разтоварване на дните, които биха били добре организирани два пъти седмично, докато през редовните дни храната трябва да бъде завършена в шест часа вечер, а в деня на разтоварване се позволява да се пие само един литър мляко, разбира се, варени на мляко с 1,5% съдържание на мазнини.

Това ми помогна, надявам се, ще помогне на всеки, който иска да отслабне.

Share:
Comments