Чай с мляко за отслабване: полза и рецепта

Чай с молоком для похудения. Има ли зелен чай и мляко загуба на тегло?Тънкият и умен английски, който знае много за храненето и пиенето на чай, неволно въвежда модата в чая с мляко, което обикновено се смята за правилният начин да отслабнете. Не е така. Чаят с мляко или мляко е диета за ден на гладно. Млякото осигурява естествени хранителни компоненти, а чаят - идеално тонизира и освежава тялото.

Има ли зелен чай и мляко загуба на тегло?

Чаят с мляко може да се използва заедно с основната диета, но може да се използва като самостоятелен продукт. Molokochai се понася по-лесно от организма от обикновения чай, като му придава по-полезни вещества. Ако това е въпрос на дългосрочна загуба на тегло, един чай с мляко ще бъде малък. Но можете да го използвате за ден на разтоварване.

Черен или зелен чай, смесен с мляко, за да получите повече ползи?

Ако считаме чаите за отделни напитки, тогава зеленото е по-полезно за тялото. Когато се използва мляко, този вид чай всъщност няма значение. В края на краищата, чаят с мляко не е специфичен диетичен продукт. Това е лекарство, което ефективно потушава глада и жаждата, а също така се бори с ненужни атаки на глад. Ето защо, когато избирате своя чай, изберете този, който ви харесва повече от себе си.

Много вкусно превръща черен чай с бергамот в комбинация с мляко.

Как да направите чай с мляко за отслабване?

  1. Останалото мляко се нагрява до горещо. Сварете млякото не може. След това се добавят 2 супени лъжици към 1,5 литра мляко. чай и се влива в продължение на 5-10 минути. Времето за инфузия може да се увеличи. Тя зависи повече от личните вкусови предпочитания за силата на чая. След това листата от чай се декантират и млякото се излива в термоса. През деня пийте глада с напитката, която сте получили.
  2. Можете да използвате друга рецепта. Тук обичайният чай се приготвя във водата и след известно време, когато се достигне необходимото ниво на якост, чаят се излива с мляко в съотношение 1: 1. Сместа се филтрира от чаени листа и се загрява на слаб огън за около 10 минути. След това се излива в термос и се пие през деня.
  3. Можете да използвате компромисен вариант, който се използва за активиране на метаболизма и нормализиране на работата на стомашно-чревния тракт по време на настоящата диета. В съотношение 1: 1 се смесват горещ чай и горещо мляко. Само че не се приготвя да завърши храната, а в интервала между храненията.

Не изсипете студено мляко в горещия чай - той частично ще се свие. Но самият чай е по-добре да се охлади малко. Най-голямата ефективност от използването му се постига, ако не е топла или студена, а топла. Можете да добавите лимон към него, ако вкусът на млякото е твърде свеж за вас.

Автор: Патина Анна

Share:
Comments