Антицеллюлитное обёртывание

Много жени днес активно се борят с целулита. Един от най-честите методи за борба с мразената "портокалова кора" са специални упражнения и масаж. Независимо от това, заслужава да се отбележи добрия ефект на антицелулитните тайни, които ще бъдат посветени на този пост.

Антицеллюлитное обёртывание

съдържание

  • Използване на тайна
  • Рецепти за опаковане
  • Предупреждения

Използване на тайна

Антицелулитните обвивки са много ефективни днес, не е нужно да се изчерпвате с различни групи упражнения по време на процедурата, за това можете напълно да се отпуснете, да слушате любимата си музика, да прелиствате през списания и ефектът ще бъде постигнат сам. Независимо от това, ако добавите още упражнения за обвиване и освен специален масаж, ефектът ще бъде гарантиран и очевиден.

Същността на обвивката е в парниковия ефект, който създава филма. Този процес помага да се премахнат токсините и да се подобри кръвообращението, а отворените пори получават компонентите на специалните смеси, приложени преди директното опаковане.

Компонентите, включени в сместа за процедурата за опаковане, включват мед, билки от алги, соли и етерични масла.

Опаковъчните процедури се използват най-добре вечер. Те няма да отнеме много време, както показва практиката, те продължават около 30 минути. Можете да направите опаковане от целулита и у дома, няма да е необходимо да посетите СПА и други салони за красота.

Необходимо е поне няколко пъти седмично да отделите време и да изпълните процедурата за опаковане.

Информация за процедурата и видовете обвивки също могат да бъдат намерени в нашия видеоклип.

Рецепти за опаковане

Има много видове антицелулитно опаковане, ние ще разгледаме някои от тях най-ефективни.

водорасли

водорасли использовали для похудения тела ещё в античное время. Обёртывание водорослями даёт возможность избавиться от жировых отложений в «разных проблемных зонах тела». Во время обёртываний эфирные масла с водорослями проникают через кожу в организм и помогают вывести из организма человека токсины, шлаки, лишнюю жидкость и, конечно, избавиться от целлюлита.Также во время процедуры обёртывания в организме восстанавливаются все аминокислоты, витамины и минеральные вещества.

Обёртывание водорослями повышает способность организма бороться с различными стрессами и нагрузками, с которыми он сталкивается каждый день. водорасли для обёртываний против целлюлита нетрудно приобрести, их можно найти как в аптеках, так и в специализированных магазинах. Чтобы вы могли сделать себе данную процедуру, необходимо знать правила её поведения, сложного в этом ничего нет.

За опаковането правим следното:

  1. Преди да започнете опаковането, трябва да почистете кожата си с търкане, което включва екстракти от морска сол или водорасли.
  2. Сместа, която сте подготвили, внимателно разтривайте проблемите на тялото си. Към тези смеси е желателно да добавите различни етерични масла от грейпфрут, лимон, жожоба и други.
  3. Завъртете всички измазани зони с пластмасова обвивка и обвийте се в одеяло.
  4. След 20 минути трябва добре да измиете сместа, с която сте били намазани.
  5. Нанесете върху тази проблемна част от тялото, която сте обвили, антицелулитен овлажнител.

Мед и морски водорасли

Също така популярен метод е чудо компрес, който включва мед и водорасли. Най-добрият вид мед за този компрес е вар. В допълнение към варния мед и водораслите, това включва ламинария или фукус, които също могат да бъдат закупени в аптеката.

Опаковките трябва да са топло. За да подготвите тази компресия, трябва да излеете всички компоненти с топла вода и оставете я да варя за около 15 минути, след това добавете 1 яйчен жълтък, 20 капки камфор и 10 цитрусово масло. Всички тези съставки трябва да се смесват добре и да се приложи компрес върху "целулитните петна". След две или три подобни обвивки вече можете да забележите ефекта от процедурата. Кожата на "проблемните" места ще стане еластична и еластична.

Мляко и мед

От най-известните и прости начини за опаковане са процедурите, използващи мляко и мед. За да се окаже, че мусът е правилен, т.е. беше толкова дебел, колкото е необходимо, по-добре е да се използва суха, вместо обикновеното мляко. В нея трябва да добавите малко топла вода и няколко супени лъжици мед, обикновено вар, но ако имате друг мед, може да се използва.

При приготвянето на сместа, съставките трябва да се разбъркват, докато теглото стане като дебел заквасена сметана. Ако използвате захарен мед, първо трябва да го затоплите. Трябва да знаете, че много полезни елементи в масата, в които се използва такъв мед, се губят.

Синя глина

Много хора използват синята глина като обвивки. Синята глина, която не е бяла или която и да е друга, има най-лечебно въздействие върху кожата. Тази процедура е желателно да се прави всеки ден. Ако го направите повече от два месеца, кожата ще се превърне в красива и ще се превърне в едем, ако сте я имали преди.

За да се приготви сместа, е необходимо глината да се разтваря в топла вода и да се разбърква, докато стане хомогенна маса. Преди да започнете да размазвате тялото с глина, вземете топъл душ. Разпръснете глина не само на проблемни области, но и на цялото тяло, започвайки от врата и постепенно се премествате към глезените на краката.

След като завършите замъгляването, трябва да се увиете в пластмасов филм. Когато глината изсъхне добре, изплакнете я с вода. След това някои части на тялото могат да се смажат с овлажняващо мляко или сметана. Препоръчваме ви да гледате видеоклипове, посветени на антицелулитна опаковка. Първият клип казва рецепти за тайна и ясно демонстрира самия процес. Следният клип дава общ съвет относно процедурата за опаковане.

Предупреждения

Необходимо е да знаем, че не всеки може да направи такива обвивки. Ако имате сърдечно заболяване, гинекологично заболяване или разширени вени, такива процедури са строго забранени. Това може да доведе до възпалителен процес.

Строго забранени са такива опаковки за бременни жени и тези, които имат патология на бъбреците. Ето защо, преди да приложите тайните, най-добре е да се консултирате с лекар за това. Придържайте се към нашия съвет и тялото ви ще бъде красиво и еластично и най-важното - без целулит.

Share:
Comments