Африкански йохимбин за отслабване

Йохимбин хидрохлоридът е органично съединение, съдържащо азот, стимулиращ алкалоид, афродизиак. Вземи го от дървото на Йохимбе, от семейството на мадара, който расте в Централна Африка. Използва се и кората на бялата змия Quebracho и Rauwolfia. Тези растения живеят в Южна Америка и принадлежат към семейството на кутре. За първи път тези уникални свойства на африканското дърво са открити от доктор Л. Шпигел още през 1892 г. Препаратите, базирани на йохимбин, са сертифицирани и се предлагат в аптеките в свободен достъп.

"Интимни" тънкости

Първоначално тя се използва само за лечение на еректилна дисфункция и за стимулиране на мъжката сила. Това се дължи на специалните свойства на йохимбин:

 • разширява кръвоносните съдове, понижава кръвното налягане и увеличава притока на кръв;
 • увеличен приток на кръв към всички органи на малкия таз на мъжете и жените;
 • има възбуждане на центровете на гръбначния мозък, отговорни за ерекцията и еякулацията, като резултат се подобрява запълването на кавернозното тяло на пениса с кръв;
 • повишаване на сексуалните усещания, намаляване на страха и несигурността;
 • активира центровете на нервната система, подобрява концентрацията на внимание;
 • увеличава физическата активност и издръжливостта на дадено лице;
 • има антидепресантен ефект поради намаляване на действието на серотонин;
 • има подчертан антидиуретичен ефект върху инконтиненцията;
 • бързо погълната и добре понасяна.

През 2006 г. Институтът по спортна медицина в Сърбия проведе експеримент, който изследва влиянието на йохимбин върху мускулната маса на човек. Две групи спортисти за 10 души бяха натоварени еднакво в тренировка, имаха еднаква диета. Една група получи йохимбин хидрохлорид, а другата - плацебо. В резултат на това бяха открити огромни способности на веществото. Мастният подкожен слой на пациентите, приемащи йохимбин, значително намалява, за разлика от тези, приемащи плацебо.

Изключителна мазнина горелка

Когато започнали да разследват такива действия на наркотика, следното било установено. Повечето лекарства, насочени към изгаряне на мазнини, действат на принципа на унищожаване и унищожаване на мастните клетки. Но в нашето тяло има два вида адренорецептори. Първият е отговорен за натрупването на нерентабилен запас от мазнини само в случай, а вторият е отговорен за разграждането на мазнините и превръщането им в чиста енергия. Йохимбин действа по-лукаво. Той инхибира работата на първите адренорецептори, така че последният да може да се бори с мастните клетки с пълна сила. Тъй като този процес е съпроводен от освобождаването на голямо количество енергия, има увеличение на умствената и физическата активност. Това прави yohimbine отличен спътник по време на спорт или различни програми за обучение за отслабване.

За безспорните му достойнства може да се отбележи липсата на вредни ефекти върху сърцето. В допълнение, кръвното налягане не се увеличава и няма адреналин.

Асистент за женска фигура

Какви части на женското тяло са най-податливи на натрупване на мастни депозити? Гърди, корем, бедрата и бедрата. Не е трудно да се обясни това. Там има най-голямата концентрация на същите рецептори, които държат липиди в тялото ни. Съответно, лекарствата с йохимбин могат да помогнат на жените да загубят мразените си паунда. Най-добрият резултат от йохимбин за загуба на тегло може да доведе до комбинация от приемането му с физическо натоварване. Например, ходенето във фитнес залата, упражняване на фитнес, оформяне или правене на домашна работа на симулатора и без него ще се случи с по-значителни загуби на калории и ще ви помогне да получите допълнителна такса за жизненост. Освен това, ако комбинирате приема на йохимбин с лекарства, които засилват действието на рецепторите, липидни прекъсвачи, можете да получите зашеметяващ резултат.

Едно лекарство умножава ефективността на друго и обратно. И, поотделно, всеки от тях е много по-малко продуктивен. Това е принципът на синергия. Вземат се предписаните дози за всяко лекарство поотделно. Например йохимбинът може да се комбинира с кленбутерол. От такава симбиоза резултатите могат да бъдат получени от онези хора, които, като приемат всяко от тези лекарства поотделно, получават само разочарование. Кофеинът увеличава отделянето на адреналин в кръвта, затова той също ще бъде в съвършена хармония с йохимбина.

Възможни нежелани реакции

В хода на обширни проучвания е установено, че йохимбинът се толерира достатъчно добре. В редки случаи обаче могат да се появят скокове на кръвното налягане, бърз сърдечен ритъм, свръхвъзбудимост на нервната система, сънливост или обратно безсъние, замайване и главоболие, на някои места кожата може да стане червена. Най-често тези ефекти се случват въз основа на едновременно приемане на други стимуланти на нервната система.

В случай на значително предозиране, след половин час след употреба на лекарството, могат да се появят следните симптоми:

 • чувство встревоженности, парестезии;
 • ускорена сърдечна честота;
 • обща слабост;
 • замаяност с тежка болка в главата;
 • увреждане на паметта и евентуална координация;
 • тремор на крайниците и цялото тяло;
 • След известно време може да се появи продължителна болка в гръдната кост.

Тези явления продължават не повече от няколко часа, след което те изчезват без да предизвикват отрицателни последици за здравето. Дозата обаче не трябва да се превишава.

Правила за кандидатстване

 1. За да избегнете описаните проблеми, както и за успешното отслабване, следвайте няколко прости препоръки.
 2. Не забравяйте да мислите и да започнете да прилагате нискокалорична диета.
 3. Обърнете внимание на физическата активност. Включете аеробни и кардио упражнения.
 4. Вземете йохимбин за отслабване трябва да бъде 4 часа преди хранене. Използването с храна ще доведе до факта, че неговите свойства на изгаряне на мазнини напълно изчезнат.
 5. Кафето, напротив, подобрява способността на лекарството да изгаря мастните клетки. Ето защо можете да пиете вода и кафе.
 6. Най-подходящото време за приемане на йохимбин хидрохлорид е сутрешните часове и на празен стомах. Ако трябва да бъде тренировка, приемете дозата си един час преди да започнете.
 7. Обикновено йохимбин се предписва за 5-10 mg до три пъти дневно. Продължителност на употреба от 3 до 10 седмици.

Противопоказания

 1. Не приемайте лекарството, ако сте заседнал или ниско активен, ако не упражнявате поне на нивото на физическото възпитание;
 2. с тенденция да се притеснявате;
 3. не може да се комбинира с алкохол;
 4. ако приемате антидепресанти;
 5. с увредена чернодробна функция;
 6. с бъбречно заболяване;
 7. ако се диагностицира диабет;
 8. артериална хипотония.

Не използвайте лекарства на базата на йохимбин хидрохлорид без да се консултирате с лекар. Специалистът ще избере подходящата доза, ще помогне с диетата и набор от упражнения. Въпреки факта, че това лекарство е доказало своята ефективност и безопасност, важно е да запомните, че можете да отслабнете само ако всички условия са изпълнени правилно. И йохимбинът ще ви помогне да постигнете резултата малко по-бързо.

Share:
Comments