Възстановете еластичността и тонуса на омекнатата кожа на

Ако в близко бъдеще не планирате да извършите пластична хирургия, за да премахнете от вътрешната част на бедрата отпусната кожа, а от горната част - от мастна "капанка", тогава тези съвети са за вас. Всъщност, отпуснатата кожа на краката води до тъжни мисли, но физическите упражнения и масажът могат да помогнат за разрешаването на този проблем. Резултатът може да бъде постигнат само с редовно упражнение. За всяка тренировка трябва да изберете 3-4 упражнения (най-малко 5 подхода във всяка) и да промените техния набор.

Ето някои упражнения, които ще помогнат за възстановяване на еластичността на кожата:

Катерене по стълбите. Трябва да стоите на стъпалата не на лицето си, а настрани, да сложите ръцете си на парапета, след това да сложите десния крак на стъпалото, да пресечете левия си крак по него и да го сложите на следващата стъпка. Така че отидете до края на стълбите, придържайки се към средната скорост.

Първоначално положение: легнете по него така, че раменете, главата и краката да са на една и съща линия. Едната ръка - под главата, а другата - пред него, за поддържане на равновесие. Левият завой се навежда на коляното, поставя се пред него и бавно се изправя, повдига, а после също бавно по-ниско. Кракът трябва да бъде добре фиксиран, той трябва да бъде съкратен. При един подход направете най-малко 10 асансьора, след това същото за другия крак.

За трениране на мускулите на вътрешната повърхност на бедрата има специален симулатор: той е стол с поставки за крака, които се разреждат отстрани. Когато преместите краката си заедно и / или ги вдигнете в гърдите си, краката не трябва да се въртят, а гърбът трябва да остане прав. Упражнението се извършва бавно, за предпочитане с напрежението на мускулите на пресата, а за да се подобри ефектът, можете да добавите малки тежести.

масаж

Масажирането на бедрата мускулите е най-добре да започне с използването на притискане, използвайки реброто на дланта (3-5 пъти) и юмруци. Следващият метод е месене, който започва с двоен fingerboard, последван от кръгово месене с юмруци (всеки вид месене се прави 3-4 пъти). Мутациите се редуват с притискане (2-3 пъти) и разклащане (1-2 пъти).

масажируя внешнюю сторону бедра, отведите больше времени на растирание и разминание фасции. Фасцию массируют при помощи гребня кулака (при необходимости используется отягощение другой рукой), совершая прямолинейные, зигзагообразные и кругообразные движения.

Пълен комплект обучение за краката и задните части

Ако еластичността на кожата се появи след раждане или рязка загуба на тегло, или просто трябва да се обърнете по-сериозно към проблема за еластичността на кожата, използвайте балансирана и доказана програма, състояща се от 10 упражнения. Всички те са насочени единствено към бедрата и бедрата.

Изходното положение е на коленете, ръцете са огънати в лактите и лежат на пода. Главата не трябва да се спуска, гърбът не може да се огъне. Огънете коляното в коляното и го върнете до предишното му положение. Направете 20 пъти и повторете това за другия крак.

  • Бившият IP. Повторете упражнение 1, но когато повдигате, преместете крака си наляво, следващия път надясно. След като сте направили 20 пъти за един крак, повторете за друг.
  • Бившият IP. Повдигнете единия крак и го изравнете. Спуснете припокриването над другото, повдигнете се и се върнете на пода. Изпълнете 15 пъти и променете крака си.
  • Бившият IP. Повдигнете равно крак, само сега отстрани. Върнете се на мястото. Направете 15 пъти за всеки крак.
  • IP - легнете от дясната страна, дясната ръка лежи на пода и се огъва в лакътя. Левият крак се навежда на коляното, лежащ на пода пред тялото, в средата на дясното бедро. Дясният крак трябва да се повдигне, като го запази равномерно. Да се ​​спусне на пода. Повторете 20 пъти, преобръщане от лявата страна и направете същото за левия крак.
  • IP - на колене, ръцете са изправени, длани срещу пода пред него. Подравнете единия крак и го върнете обратно. След като направиха 20 ясни енергични лебеда нагоре, огънете крака и го върнете на пода. По същия начин, направете и другия крак.
  • ИП - стояха неподвижно, ръцете се държаха пред него. Притискайки мускулите на бедрата, изпълнете 10 седящи. Прекъснете 20 секунди и повторете упражнението. Броят на клеките с времето трябва да се увеличи.
  • ИП - легнете на гърба, краката са раздалечени на раменете, огънати на колене, крака точно на пода, ръце по багажника. Колкото е възможно по-високо, повдигнете таза от пода и го спускайте. Раменете и краката не променят позицията си. Изпълнете 30 повторения.

Повторете упражнението 8, като вдигнете таза само в горната част, за да съберете коленете. Също така, повторете 30 пъти.

Отново упражнение 8, но четири пъти, за да повдигнете просто таза, а за петия повдигане да събере коленете. Направете 30 асансьора.

Първите пет упражнения трябва да се извършват гладко, без внезапни движения. В същото време, не отлагайте или карайте. Преминавайки от едно упражнение в друго, е необходимо да се отпуснете тялото за няколко секунди, изпълнете стречинг за мускулите. Това се прави, както следва: тазът седи на петите, ръцете се простират пред него. Протегнете напред, като котка, след това преместете таза надясно и наляво.

Започнете тренировъчния комплекс за първи път, правете всичко, без да го разкъсвате, за да не повредите сухожилието или мускулната тъкан. Вероятно няма да е възможно да направите веднага посочения брой изкачвания или мухи, нищо ужасно, най-важното, не се отказвайте изобщо. С течение на времето, увеличете броя на повторенията, като достигнете препоръчаните цифри. Помнете загряването и финалния участък. Ако на втория, третия ден почувствате болка в бедрата и задните части, процесът е започнал и продължава да тренира.

Козметични процедури

За да изглежда резултатът по-бързо и да бъде стабилен, струва си да добавите тайни с филм с различни смеси, за да повишите тонуса на кожата. Благодарение на ефекта на сауната, кожата е перфектно почистена и подмладена, става гладка и еластична. Правете 3 процедури на седмица за един месец. Резултатът със сигурност ще ви хареса.

Това е така. След като се изкъпете със скраб, нанесете подготвената маска на бедрата, обвийте хранителния филм и се настанете под одеалото. И след 30-40 минути изплакнете с вода, изплакнете остатъците от продукта и нанесете антицелулитен крем.

За опаковките, най-често се използват маслени маски, композиции от козметична глина, водорасли, мъртва морска кал, мед и заквасена сметана. За подобряване на ефекта се добавят етерични масла, подправки, оцет, шоколад, кафе и чай.

Ако направите поне част от препоръките, ще видите как изчезнат кожата на краката ви и че тялото ви става все по-млад всеки ден.

Share:
Comments