Видове ръце за очите: как да рисувате правилно

Ако все още не знаете как да нарисувате стрели правилно, тогава този майсторски клас е само за вас. Ще разгледаме какви видове стрелки са и в какви случаи те са подходящи.

За да създадете грим със стрелки, ще ви трябва разнообразие от нюанси, четка за podvodki, основни сенки в кафяви и прасковени нюанси. Забележете също, че кожата на лицето и клепача, преди да нанесете грим, трябва да бъдат третирани и почистени. Много добре се оформя зона на тъмни кръгове под очите, така че да не влошават ситуацията.

Обърнете специално внимание на: ако имате клепач, или предварително знаете, че ще бъде горещо и ще се потите, то то трябва да бъде фиксирано с основата под сенките.

Опция стрелец номер 1: за всеки ден

Този тип стрелец е подходящ за всяка жена и е много лесен за изпълнение. Можете да използвате както устойчиви моливи, така и очна линия. Стрелката започва от външния ирис на окото и повтаря завоя на долния клепач. Тоест, опашката на стрелката и линията на долния клепач ще вървят успоредно. Постепенно се разширява. След това малко увеличаваме стрелата не по-далеч от ученика, постигаме плавен преход. Ако нарисувате стрела с молив, копирайте я със стрък.

Такава стрелка коригира окото и е подходяща за всекидневния грим.

Всички стрели наричат ​​отвореното око, гледайки в огледалото. Най-малкото сме поставили формата по този начин и пишем как ще бъде удобно. Ако имате клепач с гънки, начертайте стрелката, след това с полузатвореното око на сянка в средата.

Вариант номер 2: класически ръце

Ако ви харесва по-интензивен грим, тогава ще ви хареса стрела в целия цилирусен ред. Той е боядисан същият като предишния, просто го разширява до вътрешния ъгъл на окото. Моля, обърнете внимание, че за всекидневния грим удължаването на ъгъла трябва да бъде възможно най-тънко и след това постепенно да се разширява от зеницата.

Такива стрелки са подходящи за всяко оформяне на очите, защото правят цилиарния ред по-плътен и грима е наситен.

Вариант №3: ретро — стрелки

Ако се отклоните от стандартната дебелина на стрелката, следващата опция е ретро стрелка. В този случай няма ограничения и дебелината може да бъде напълно различна в зависимост от образа и идеята.

Има няколко опции как да направите такава стрелка. Първото е, че изчертавате обикновена стрелка в целия цилиерния ред. След това на върха на тази стрелка нарисувайте нова и по този начин сгънете предишната. Строго повтаряйте формуляра, а опашката ще излезе по-далеч от дъното. Ако правилно изчертаете долната стрелка, опашката ще изглежда ново към храма.

Вторият вариант, как да начертаете стрелките, е да начертаете дебелината, която ви е необходима, по контура. Начертайте желаната форма и сянка.

Стрелките от този вид могат да бъдат по-дебели, всичко зависи от това, от което се нуждаете грим.

За да изглежда по-отворен, е по-добре да засенчвате долния и горния клепач с естествените цветове на сенките. Долният клепач е украсен с кафяво, леко водещ до стрелката. Върхът е декориран с прасковен цвят, започвайки от сгъвката.

Опция номер 4: цветни стрелки

В допълнение към факта, че стрелите могат да бъдат стандартни нюанси, те също могат да бъдат оцветени. Цветна боя по същия начин, като първата версия на ретро-стрелецът. Първо, боядисваме черната стрелка и след изсушаването й прилагаме оцветен пигмент. Можете дори да имате няколко слоя. Само в тази версия можете да видите колко дълго се разширява горната стрелка. Украсете гънките, ако е необходимо.

Вариант №5: растушёванная стрелка

Последният вариант се прилага за ежедневието, но с промяна на интензивността и цвета, този грим може лесно да отиде до вечерта.

Първо, ние прилагаме естествен нюанс на кремави сенки. Осветяваме района под веждите и ъгъла. В кафяв цвят, нарисувайте стрела над горната част на клепача, а след това малко с малка четка. Оказва се лека мъгла, която е подходяща за грим през деня.

Както можете да видите, има много разновидности на стрели и само вие можете да изберете изображението, на което искате да опитате днес.

Share:
Comments