Варианти на прически за тънка и рядка коса

Това се случи така, че жените са много чувствителни към външния им вид. Понякога красотата е надценено самочувствие като цяло, но е изключително подценено отделно. Това означава, че те приемат целия си образ, обичат и идолизират, но някои от елементите му се смятат за неуспешни, например твърде дълъг нос, къси крака, недостатъчно тънка талия, излишна коса над горната устна или обратно прекалено напукана коса на главата. Последният проблем ще бъде обсъден.

Рядката коса не само доставя много проблеми на своя собственик, но също така се превръща в центъра на вниманието й. Има само две възможности за развитие на събитията: или пък плюем по този бизнес и забравяме, че нямаме богата грива, или живеем неравномерно през целия си живот. Защо неравностойно? Тъй като не можете да направите повече коса на главата си, точно като да направите крака по-дълго, това е присъщо за нас генетично и не е невъзможно да го повлияете. Ако, разбира се, причината за това не е никаква болест, елиминирайки това, има шанс да се върнат луксозните къдрици. И това е малко вероятно. Но както казва народната мъдрост: красивата не е жената, която няма недостатъци, а тази, която умело ги крие.

Какви прически за рядката коса призоваха да скрият този недостатък?

Отговорът е недвусмислен - триизмерен. Отлично маскиране е да се даде допълнителна коса на такива коси. Най-лесният начин да направите това е със сешоар. След измиване, изсушете косата със сешоар, насочвайки струята въздух към корените на косата, докато накланяте главата си надолу. По този начин, косата в корена се повдига, а косата се оказва по-величествена. За да се фиксира резултата, е желателно да се приложи фиксатор, като се поръсва косата в основата на косата. Очевидно не се препоръчва използването на восък или гел за тези цели, което ще направи косата тежка и остана заедно.

Curls - това е друга версия на прическата за редки коси. Кърлинг може да бъде абсолютно всяка. Използвайте клещи или косми, или навийте косата си с кръгла четка и сешоар - разликата не е, основното е, че обемът, който създавате, продължи дълго време и не се разпадна за един час. Ето защо косата, която току-що е била измита, трябва да бъде навита, с прикрепен лак за фиксиране. Изглежда добър дългосрочен стил или перм. Тя не само ще даде липсващия обем, но и ще изсуши малко косата, което ще ги направи по-послушни и леки.

къдрици за редки коси, снимка

Трябва да се отбележи, че прическите за рядката коса не трябва да бъдат прекалено дълги, а максималната дължина на раменете. Но ако внезапно искате да имате дълга коса, тогава модерната технология ще ви помогне. Например, разширението на косата не само ще удължи вече наличната, но и рядката коса, но също така ще им даде обем и блясък.

Съществуват и по-екзотични варианти - dreads или afrokosy, за създаването на които в собствените си са тъкат изкуствена коса. И използването на чингони е един стар, изпитан по време метод.

Прически с космат за рядка коса, снимка

И накрая, ще бъде правилно да се отбележи, че в наше време естествеността и често собствениците на редки коси избират съкратените прически, без да се опитват да ги вятърят на къдрици или да дават обем по никакъв начин. Ако в такива прически специален шик, някакъв обрат. И най-важното е, че такава жена не рискува да се събуди следващата сутрин с любим човек и да го удари на място, оставено на възглавницата с космат или внезапно изтъняване на косата.

Няколко опции с снимка

Видео за създаване на проста прическа за фина коса:

Share:
Comments