Устни от комиксите на хелоуин

Ако мислите за какъв образ все още създавате за парти в чест на празника на Хелоуин, този майсторски клас е само за вас! Гримът по темата на комиксите стана много популярен и не за нищо, тъй като изглежда интересен и грандиозен. Освен това, този грим се изпълнява доста просто и бързо и в него се включват само няколко нюанса.

За да създадете грим, ще ви трябва:

  • • тональная основа;
  • • пудра;
  • • Четка за червило;
  • • матово червено червило;
  • • черно-бели тръби (по-добре водоустойчиви).

Намажете устните си с тонална основа и ги напуснете. За по-дълъг и по-постоянен грим, можете да го направите отново.

С помощта на матово червено червило ще направим основата и основата за останалата част от картината. В този случай фантазията може да бъде неограничена. Можете да направите устните си с еднаква дебелина, да завършите или да направите горните ъгли рязко. Първо, изчертайте чертежа с червено червило и го запълнете с цвят.

Струва си да обърнете внимание на факта, че такъв грим е доста наситен и изисква лицето ви да е чисто. В противен случай всички недостатъци ще се проявят на фона на червеното червило и черния контур на устните.

Най-важният елемент е черното очертание, което ще даде на този грим 3D ефект. Очертайте кръга с черното очна линия. Дебелината му ще е точно същата като колко сте увеличили контура на устните си. Не отивайте по-далеч с червени червила, защото в този случай устните могат да изглеждат неестествени.

Начертайте очертанията вътре, за да създадете визуална празнина между устните.

След това, с ръба на четката, издърпайте гънките на устните, като по този начин засенчвате ясния контур в средата. Тези линии трябва гладко да попаднат в гънките на устните и да завършат точно същото.

Добавете последния елемент под формата на бели капки, които се прилагат към местата, където трябва да блестят устните, ако са боядисани с блясък. Това означава, че ние създаваме естествен блясък на обемните части на устните.

По този начин ние потъмняваме тези зони, където ще има естествена сянка, за да подчертае контура на устните, подчертавайки най-обемните зони. Ако искате да направите устните си много дълго време и не е нужно да ги коригирате през нощта, най-добре е да използвате водоустойчива козметика.

Ето как можем да направим устните от комиксите и да продължим грима около лицето в същия стил. Основното нещо е да вдигнете упорит грим и да покажете въображение, за да създадете грандиозно изображение.

Грим устни от комикси на Хелоуин, снимка

Share:
Comments