Уроци по разширения на гел за нокти

В безсмъртието на А.С. Пушкин има добре известно споменаване на "красотата на ноктите". Значението на тази теза в нашите дни, може би, само се е увеличило. Добре поддържаните нокти са неразделна част от имиджа на съвременната жена. Ръцете - едно от първите неща, които привличат окото и дали сте най-малко седем пъти в челото - проблемите с ноктите са неизбежни и завинаги ще развалят репутацията ви в очите на другите. Има късметлии, на които природата е отличена със силни, равномерни и красиви нокти. Какво да не правим толкова щастливи дами? Съберете кураж и експериментирайте малко, като изберете най-подходящите материали за удължаване на ноктите.

Уроци по разширения на гел за нокти

Наскоро един от най-популярните методи е разширението на гел за нокти. Тази технология се основава на използването на специални гелове, които стават твърди под въздействието на ултравиолетова лампа. Такива нокти изглеждат естествени, имат естествен блясък и плоска повърхност. Като порест естествен полимер, гелът позволява във въздуха, позволявайки на нокътя да диша.

Как да увеличите гел гвоздеи?

И все пак, как да се увеличат гел нокти? В зависимост от дължината и състоянието на ноктите се избира разширение на върховете или формулярите. В първия случай, късите нокти са залепени на пикантни - фалшиви нокти, а след това покрити с гел. Ако ръбът на нокътната плоча изпъква повече от 2 мм, тогава е възможно използването на шаблони с прозорец. Формата се наслагва по такъв начин, че ръбът на прозореца се поставя под ръба на нокътя и едва тогава се прилага гелът. Шаблонът се отстранява след втвърдяване на гела, а нокътният файл получава желаната форма на нокътя. Ако ноктите ви са достатъчно дълги, тогава гелът се нанася директно върху тях, като се крият досадни неравности и несъвършенства.

Най-често се прилагат най-малко три слоя гел. Това е най-гъвкавата и икономична трифазна система.

  1. Първият слой е хипоалергична база, осигуряваща надеждно сливане на нокътя и полимера.
  2. Вторият слой е моделиране.
  3. Третият - финалът, предпазващ от негативни влияния и придаващ естетически вид.

Такава система осигурява възможност за избор на материали за увеличаване на гел-гвоздеите и оптималната им комбинация в зависимост от индивидуалните особености на естествения нокът.

Материали за натрупване на гел-нокти

В арсенале современных мастеров ногтевого сервиса великое разнообразие гелей, которые не только безвредны, но и благотворно влияют на структуру ногтевой пластины. Материали за натрупване на гел-нокти в основном состоят из смол хвойных деревьев и других натуральных и полусинтетических веществ. Среди их многочисленных достоинств также нетоксичность, отсутствие резкого запаха и способность растекаться и выравниваться, что позволяет мастеру добиваться идеальной гладкости.

Такава ирисцентна картина напълно затъмнява някои от недостатъците на натрупването на гел. За начало тази услуга е доста скъпа. И ако искате да се подложите на посочената процедура, ще трябва да бъдете търпеливи около три часа. Този списък включва и необходимостта от месечна корекция.

Трябва да се помни, че гел ноктите са достатъчно крехки. Следователно, новият собственик трябва внимателно да научи повечето от обичайните ежедневни движения, за да свикне пръстите с нови усещания. Струва си да си купите ръкавици за домашна работа, защото не е отменена.

Ако решите да научите повече за това изкуство или да го овладеете, тогава на вашето внимание се предлагат уроци в разширенията на гел-ноктите, където специалистите ще стъпка по стъпка демонстрират правилното протичане на целия технологичен процес. Такива уроци могат да се видят на вашия домашен компютър или да се запишат в специални курсове, където ще бъдат преподавани всички тайни и тънкостите. След като сте усвоили тази мъдрост, вие винаги ще сте напълно въоръжени и вашият безупречен външен вид ще ви помогне да достигнете височини на кариерата и хармония в личния си живот.

Share:
Comments