Урок за грим на очите в сиви тонове

От този майсторски клас ще научите как да направите ефектен грим на очите в сиви тонове със стрелка. Тази опция е подходяща за собственика на цвета на очите в студени цветове. Но ако промените сянката на сенките, тя е подходяща за всички.

грим очи със стрелки, снимка

За да създадете този грим, ще ви трябва следната козметика:

  • 2 нюанса на сенките в една цветна палитра (сива, синя);
  • бели сенки;
  • сребърни ронливи сенки;
  • черно очна линия;
  • Индийско мастило.

Подготвяме лицето и клепача за грим. За първи път поставяме основата върху кожата на лицето, скриваме тъмните кръгове под очите, след това прилагаме тон. Покриваме клепача с много тънък слой тон, прикрепете го с прах. Не забравяйте да направите вежди.

В този грим акцентът е върху най-тъмния детайл и стрелката. Следователно мобилният клепач, зоната под веждите и ъгъла ще бъдат маркирани. Сенките се избират в една цветна палитра, но са различни при насищане. Един цвят ще бъде тъмен, а другият - светлина. На мобилния клепач и долната част се прилага лек нюанс. Но не донасяйте сенки в ъгъла на окото.

Бялите сенки украсяват района под веждите и ъгъла. В ъгъла, засенчвайте сенките на основния цвят. Ако имате тъмна кожа, а след това вместо бели сенки, вземете млечен сянка.

Сега ще създадем основния детайл в нашия грим. В тъмния цвят изчертайте гънки върху движещия се клепач. По-добре е да го направите с плоска четка. Вътре, цветът ще бъде по-наситен, след това тушуем на неподвижен клепач, а именно бял.

Опашката на тази подробност трябва да гледа към храма, а формата трябва да повтори огъването на веждите.

След това изчертайте следния акцент в този грим на очите. Водим стрела над горния клепач. В началото тя ще бъде тънка и след това ще се сгъсти, започвайки от средата на окото. В този случай е подходяща широка стрелка. Ширината му ще зависи от структурата на окото и от това, което ще се случи с такъв грим. За вечерното изображение широката стрелка ще е точна. Краят на стрелката и горната палатка ще се движат успоредно на храма.

Докараме на долния клепач тъмен нюанс на сенките към стрелата, но не го рисуваме.

Ако все още отивате на парти, тогава в този случай ще бъде подходящо да добавите светло петно ​​върху мобилния клепач, а именно лек нюанс на сенките. Добавяме сребърни ронливи сенки от пляскащите движения с плоска четка. По същия начин направете и долния клепач.

Завършете грима с маска за очите.

Има много възможности за грим за очите, основното е да изберете правилния нюанс на сенките.

грим на очите в сиви тонове, снимка

Share:
Comments