Тъмно очи грим - 3 варианта с поетапни снимки

Съдържание:

  • Характеристики на грима в тъмни цветове за очи от различни нюанси
  • Модерно черно козметично опушено око
  • Тъмнозелен грим
  • Тъмносин грим

Гримът на тъмните очи може да подчертае най-тайнственото и необичайно изображение. Най-популярният тип грим за очи в тъмни цветове е "пушените очи", които никога не излизат от стил.

Основното предимство на smokey-ayz е, че с помощта му можете да дадете дълбочина на изгледа и изразителност. Очите в рамката на наситените тъмни тонове стават по-ярки и привлекателни. Този грим е универсален, може да се подхожда на всяка жена, независимо от цвета на очите и косата. Основното е да изберете своя собствена палитра от нюанси. В крайна сметка изображението на мигли трябва да бъде силно оцветено с маскара.

Нюанси на грим в тъмни цветове за всеки цвят на очите

Преди да опитате върху тъмен грим, трябва да разберете коя цветова схема ще изглежда най-изгодната. Тук трябва да запомните, че най-тъмните нюанси ще бъдат подходящи само за онези, които имат тъмни очи.

  • Кафявите очи могат да се изтъкнат благосклонно с помощта на тъмни нюанси на сиво-черни и кафяви нюанси. Дълбочината на един поглед е много интересно засенчена от богатия борг, тъмносин, а също и меден или бронзов цвят.
  • При светлосините или зелените очи средната наситеност на цветовете изглежда страхотно. В тъмния грим собствениците на такива очи могат да комбинират две различни текстури от сенки. Например, кандидатствайте за голяма част от матовите сенки от века и добавете акценти с помощта на сенки с метален ефект. Този грим може да бъде допълнен със светло червило.
  • Зелените, медните, шоколадовите и синьото са идеални за зелени очи. Също така, тази цветова схема е перфектно съчетана с тъмна руса коса и руса тонове.
  • Сините очи жени трябва да обърнат внимание на студените нюанси в грима на очите. За да подчертаете цвета на очите, ще помогнете за бял, сребристо-сив и сини тонове. Много стилен на сините очи изглежда лилаво, лилаво, бежово и тюркоазено. За грим "Smokey-ayz" патладжанът, кафяв и пясъчен тон е в идеалния случай.
  • Собствениците на сиви очи и тъмни руси коси са много щастливи - те се побират почти всяка цветна палитра. Много впечатляващ вид сянка - металик, както и дълбоки винени нюанси и индиго.

Основното правило на тъмния грим е, че задължително трябва да се комбинира със сянка на очите, грим на устните и да бъде хармоничен елемент на целия образ като цяло. Това правило трябва да се спазва от всички жени, независимо от цвета на очите и косата. Гримът на първо място трябва да подчертае цялостния стил и настроение, да се превърне в неразделна част от изображението, да не го счупи и да го направи вкус.

Черен Smokey Ice

Първо трябва да нарисувате стрелка на горния клепач. Тя трябва да започва от вътрешната страна на ириса на окото.

Стрелката трябва да се комбинира с линията на долния клепач и горната сгъвка, така че получената област да прилича на венчелистче. Горният ръб на венчелистчетата не трябва да надхвърля външния ръб на ириса.

Вътрешната част на венчелистчетата трябва да се напълни с молив, като се образува плавен преход от горната част към горната част на стрелката.

Всички линии трябва да бъдат внимателно затъмнени, без да се влошава формата. Горната част трябва да бъде засенчена към слепоочията, а долната част - до центъра на ухото. Преходната линия също трябва да бъде внимателно замъглена.

Неутрален нюанс на сенките трябва да се приложи към перото по същия начин, по който е приложен молив.

Светли сенки с перла трябва да се поставят под веждите и в ъгъла на окото, за да се създаде лек блясък в тази област.

С помощта на podvodki трябва да се направи стрела по линията на растеж на мигли. От ученика линията трябва да се разшири, завършвайки с цилиарната серия. Краят на стрелката също трябва да бъде засенчен.

До областта на горния клепач, до неутралния тон, трябва да се поставят черни сенки.

След това трябва да изчертаете сенки през долния клепач, да запълвате прекъснатото пространство и да засенчвате.

За да създадете празничен грим, можете да нанесете малки блестящи златисти цветове на мястото на преминаване на неутрален тон към черен цвят. Особено красива тази грима ще изглежда на новогодишната вечер.

За да направите очите си още по-изразителни, трябва да донесете лигавицата на долния клепач на ъгъла с черен гел podvodkoy.

черен смокинг лед

В крайна сметка боядисвайте миглите с маскара.

Тъмнозелен грим

В сърцето на това око грим е акварелната стрелка. Тя се изтегля с помощта на гел или сметана в посока от вътрешния ръб на окото към външната страна.

Опашката на стрелата трябва да гледа в посока към храма, като удължи линията на долния клепач.

След това стрелката трябва да бъде засенчена, за да направи гладък участък от цвят по време на движещия се клепач.

Основният цвят на сенките трябва да се приложи към ръба на акварелното перо.

След това трябва да запълнете областта на получената мъгла с основата зелена и да се слеете по стрелката.

На мобилния клепач нанесете черни сенки и направете плавен преход към основния цвят.

Гримът на горния клепач е готов, сега трябва да направите дъното. Като използвате плоска четка, трябва да нанесете равномерно бял акварел върху цялата повърхност на долния клепач. За перо надолу около 5 - 7 мм. Равна четка с по-малък размер начертава линия по линията на бедрата, преминавайки областта от вътрешността на ириса навън. Нанесете върху цялата област бели матирани сенки, фокусирайки се върху опашката на най-горния детайл. Неговият ръб трябва да бъде ясен и равномерно, така че ако го нарисувате с бял оттенък, той ще стане по-виден.

Стрелката на горната част на клепача трябва да бъде издърпана от окото, запазвайки оригиналната посока. След това стрелката трябва да се отведе до долния клепач.

Следващият етап е изчертаването на декоративните детайли. В областта на долния клепач, който не е боядисан с бели сенки, е необходимо да се приложи черен цвят. От тази област трябва да нарисувате детайл към вътрешния ъгъл. Във форма, тя трябва да повтори малка стрела в ъгъла. Сега трябва да нарисувате втората част по посока на външния ъгъл. Започнете да рисувате на разстояние от 5 мм от външния ъгъл.

И двете линии трябва да бъдат съединени и да запълнят пространството между тях с черни сенки. Получената стрелка трябва да бъде боядисана в зелено и напълно засенчена в бяло.

Белите сенки подчертават веждите и прилагат спирала.

Гримът е тъмно син

За да направите този грим ще ви трябва специална водна акварел. Създава основа за обикновени сенки и с негова помощ всички цветове се оказват много ярки и наситени. За да привлечете всички елементи от този грим, ще ви трябва малка четка с плоска форма. Акварените се нанасят по влажен начин, така че четката трябва да се намокри и напоени с навлажнена кърпа.

Първо, трябва да настроите формата на окото със стрелката, която ще започне от зеницата и опашката й да повтаря линията на долния клепач.

Готовата стрелка трябва да бъде засенчена - първо в посока към храма, без да се докосва неподвижния клепач, а след това по мобилния клепач, насочен към ръба на началото на веждите. Ако не нарисувате статичен клепач, гримът ще изглежда елегантен и чист, но все пак стилен.

В централната част на века, трябва да поставите синя акварела близо до черния цвят. При прилагането му е необходимо да се опитате да повторите изкривеното перо на черен цвят и след това да следвате тази форма във всички грими. Ферирането се извършва в същите посоки, като се обръща внимание на внимателното смесване на цветовете.

Акварелната база е готова. Сега трябва да поставите върху нея подобни цветни сенки. По този начин се постига необходимата яркост в грима. За всички клепачи е необходимо да поставите черни сенки в много плътен слой. Краят трябва да бъде засенчен, докато се получи лека мъгла. Сега също трябва да приложите плътно сините сенки и да направите плавен преход между нюансите. Ъгълът на окото трябва да бъде украсен с ронливи златни сенки.

За грима на долния клепач трябва да направите синьо очна линия и да засенчвате границата. Лигавиците трябва да бъдат боядисани в черен каял. Важно е да не се повреди върха на горната част, тя трябва да остане чиста и да бъде насочена към храма.

Под веждите, нанесете лек нюанс на матови сенки и нанесете спирала върху миглите.

тъмно синя грима за очите

Такъв тъмен и богат грим сам по себе си е много поразителен акцент. Ето защо за устните е по-добре да изберете спокоен нюанс на червилото, съвпадащ с естествения им цвят.

Share:
Comments