Таласотерапия - си струва да опитате

Когато казват "таласотерапия", те означават процедури, използващи морска вода, водорасли, кал, кал, пясък и общия климат на морския бряг.

Сега цялата тази тюркоазено-зелена гама е станала модерна и ако не сте направили кал или опаковка с водорасли, струва си да опитате. И ако сте го направили, продължавайте да четете нашата статия, за да разберете къде е възможно да се подложите на "морско третиране" на най-високо ниво.

Калолечна маска

Къде да направите таласовите процедури?

Таласовите процедури могат да се извършват в СПА центъра в Русия или да отидете в чужбина до един от средиземноморските хотели или, както се наричат ​​самите тях, курорти от таласо, специализирани в морски процедури.

Гимнастика в морска вода

Классические примеры талассо-отелей – это Tombolo Talasso Resort в Тоскане, Carnac Thalasso & Spa Resort Hotel во Франции и многие другие.

За да бъдете лекувани в такива хотели, санаториума е удоволствие. Те са оборудвани с всички видове пещери, шрифтове, бани. На гостите се предлага не само къпане в морска вода, но цели уелнес програми от набор от приятни и полезни процедури.

Обикновено при пристигането в хотел "Таласо" лекарят анализира общото ви здравословно състояние, изключва всички противопоказания и след това избира подходяща програма, която може да включва процедури като:

- контрастен душ или джакузи с променлива студена и гореща морска вода; - гимнастика в топла морска вода; - опаковане с водорасли, кал или кал; - Бани и сауни; - масажи; - ароматерапия.

Лечението, или го наричат ​​почивка, обикновено е придружено от специално диетично меню, което се предлага при условията на пансион или полупансион в ресторанта на хотела. Седмица в такъв оазис може да доведе до живот някой.

Дори в древността морската вода се приписва на подмладяващ, изцеляващ и магически ефект. В легендите и митовете, много често кардиналното прераждане става след плуване във воден източник.

Тогава да помогнете за таласотерапията?

• Възстановяване, овлажняване и подмладяване на кожата на цялото тяло

• Подобрява кръвообращението и метаболизма в организма

• лечебни ефекти при сърдечно-съдови заболявания;

• премахване на мигрена и укрепване на нервната система (отстраняване на депресиите, нервни сривове, умора и стрес);

• насърчава отстраняването на токсини, шлаки и други вредни вещества;

• терапевтичен ефект за ревматизъм, артроза, пост-травматичен синдром и намаляване на общата болка;

• процедури за отстраняване на целулита;

• възстановяване на телесните сили след раждане, операция и травма;

• решаване на проблеми с наднорменото тегло.

Share:
Comments