Стилен грим за очи с бронзови сенки

В този майсторски клас ще създадем богат бронзов грим, който ще задоволи момичетата с топъл тон на кожата и същия тон на очите. Ако цветът ви е студен, значи си струва да изберете подходящите.

грим с бронзови сенки, снимка

Следните продукти бяха използвани за създаване на грим:

  • бронзови и перлени кремави нюанси;
  • ронливи нюанси в естествен нюанс;
  • спирала;
  • черно очна линия;
  • черна поща.

С такъв минимален набор от козметични средства изобщо не е трудно да се създаде ярък образ. Освен това, сега сметаната и перлата на перата са на мода. Дори засенчване на няколко нюанса на клепачите, ще получите перманентен и красив грим. Черните тръби ще добавят само обем и дълбочина.

Преди да създадете грим, нанесете тонална основа върху кожата и тънък слой върху мобилния клепач. Опитайте се да оставяте кожата възможно най-естествена, като скривате всички дефекти с козметика и коригиращи средства. Веко се фиксира с прах и нарисува ясна и красива вежда. Сега очите ни са готови да направят грим.

За работа можете да избирате всички нюанси на сенките, най-важното е, че те се смесват помежду си. В майсторския клас това са бронзовите и перлени нюанси на кремави сенки от Орифлейм. По принцип всички сенки от този вид имат отлична трайност. Затова изберете сянката, на базата на какво събитие ще отидете и какво очаквате от грима. Сенките в майсторския клас не са водоустойчиви, но много устойчиви и красиви.

Ще сложим перла в сянката на окото. Това се прави интензивно и веднага размазваме границите до мобилния клепач и до областта на носа на носа. Работим с всички кремави нюанси с ускорено темпо, тъй като много бързо замразяват, а след това няма да има друга възможност да ги засенчат красиво.

Бронзов сянка ще поставим всички мобилни клепачи до горната част на гънката. Първо, нанесете интензивен цвят на района, където сенките няма да залитат. После, по-близо до фолиото, отново нанасяйки сянката, ги тушуме и образуват листенца.

Горният клепач е извит в храма, а долната до ухото. По този начин запазваме формата на венчелистчетата. Взимайте сенки за такъв грим, уверете се, че те са добре задушени и не лежат на кожата с бучки.

На площта под веждите ние нанасяме лек слой от ронливи перлени оттенъци в естествен нюанс.

Нека допълним грима с широка стрелка. Първо ще изтеглим опашката, която ще продължи посоката на долната цилиарна серия.

След това водим стрелката по горния ред и го свързваме заедно с опашката. След това регулирайте ширината на стрелката въз основа на желания резултат и структурата на окото.

Черният каял дава дълбочина на грима. Нарисувайте лигавицата и оцветете пространството между миглите и отидете до долния клепач. Проверявайте молива, точно както сенките изчезнали.

Завършваме грима с оцветяването на миглите и гримът с перфектния бронз е готов!

бронзов грим за очи, снимка

Share:
Comments