Социален пролетен грим с маслинено-зелени сенки за сива кожа

В този майсторски клас ще създадем сочен грим, който ще бъде отлична възможност за вечерния образ. В зависимост от цвета на очите, можете да изберете правилните нюанси на лилаво и зелено.

грим за очи, снимка

За да се създаде такъв грим, бяха използвани следните продукти:

  • ярък зелен нюанс на сенките MAP T234;
  • Бели, черни сенки, бяло злато MAP;
  • пурпурни оттенъци на Paese;
  • основни сенки;
  • свеж перлено сянка Asura 48;
  • черно очна линия;
  • Индийско мастило.

Както и преди всеки грим, първо почистваме кожата на лицето и поставяме основата под тона. Преди да приложите тона, скрийте тъмните кръгове под очите и едва след това разпределете равномерната тонална основа. За този вид грим, можете леко да подчертаете естествената си вежда или, ако имате нужда от повече грим на вечер, изведете ясна красива вежда по-близо до цвета на косата.

Клепката е леко покрита с тон и основни сенки.

Белите сенки подчертават областта под веждите и вътрешния ъгъл на окото. Може би ще откриете, че тази сянка не ви е удобна, ако имате тъмна кожа, но ще я коригираме по-късно. Покриваме бял цвят с нюанси на бяло злато и само с тази сянка наслояваме белотата. Сянката на тези сенки се довежда до районите, където ще замине оцветяването на цветните сенки. Те трябва да се намират помежду си, което ще ни даде плавен цветен преход.

Сега с оттенъци на салата с цвят на салата, украсяваме долния и горния клепач в средата на ученика. В този случай не влизайте в сенките с клепач. Както можете да видите, долната граница на скобата завършва над вътрешния ирис, а горната - над външния ирис. Ние се придържаме към този формуляр по време на целия грим.

По същия начин поставяме маслени сенки. Те ще бъдат в центъра на окото. Прилагаме с тласкащи движения и tushuem от предишните сенки към храма.

Поставяме ли пурпурен оттенък много внимателно. Първо, изглежда, че привличаме очертанията, само тогава ще се задушим. Доказваме долния клепач и го свързваме с горния в венчелистчетата. Не боядисваме вътрешната част, но я оставяме черно.

Ние tushuyu виолетов цвят в горната част на храма, и на дъното до средата на ухото. Не излизайте твърде далеч.

За да направим грима по-наситен, нека нарисуваме стрела на цилиарния ред.

Край на стрелката малко tushuem и попълнете ъгъла с черни сенки. Повтаряме движенията, както в засенчването на виолетовите сенки. Правим максимален преход.

Точно дублирайте градиента с помощта на сенки на лигавицата. Ние рисуваме мигли с мастило.

Ето как се извършва гримът на пролетно око с маслени сенки!

Share:
Comments