Ранения бретон - естествеността и лекотата на изображението

Дългият период от разкъсани брекети е модерен и търсен сред представителите на красивата половина на човечеството. Популярността му лесно се обяснява. Той идеално се комбинира с почти всеки стил и подстригване, което прави не е трудно дори и прост човек. Ето защо момичетата предпочитат този вид чело.

Съвременните тенденции дават възможност да се експериментира с инсталирането на взрив, неговата форма, дължина и производителност. Ранения бретон може да бъде абсолютно всяка: дълбока, наклонена, рядка, права, дебела, къса и дълга. Благодарение на това можете лесно да го изберете за конкретна подстригване и определен тип лице. Едно постоянно условие е да се разгледат външните особености на бъдещия собственик.

Модни дълги бретончета

Този вид взрив почти не изисква стилизиране. Можете да го оформите с ютия за коса. Дългите взривове ще дадат на образа бизнес вид и стабилност.

Дългият взрив е подходящ за момичета с кръгло или правоъгълно лице и високо чело.

 • Скъсани разкъсани дълги брекети

Това е модерна прическа, която изглежда страхотно както на редки тънки коси, така и на гъста коса. Въпреки това, собствениците на къдрава коса тази подстригване няма да работи.

Тя напълно ще пригоди момичетата с кръгло лице. Тя визуално ще удължи лицето, правейки го овална.

разкъсани дълги брегове, снимка

Челка на бок

Дайте на квадрата лице елегантност, регулирайте формата.

 • Разкъсани къси брекети

Най-добрият избор за момичета с триъгълно, овално или кръгло лице. Този бляс подмладява, дава сексуалност на образа.

Светлината нехайство и чар ще дадат бретон фризьорски салон с наклонени нарязвания, неравномерни краища и леко изкривяване.

Несъмнено предимството на разкъсания взрив е лекотата на полагане. За да създадете идеална прическа, ще бъде възможно самостоятелно чрез обикновената сешоар, малко количество средства за подреждане и няколко безплатни минути.

За да изглеждат по-впечатляващи неравните участъци от брега, трябва да използвате гел или восък по време на снасянето. За да направите силата на звука, която ви е необходима. За да се фиксира полученият резултат е най-добре с помощта на лак.

За да изглежда косата ви чиста и не прекалено разчленена, не е необходимо да прилагате интензивно сушене по време на снасянето. Разстройството, което се създава с разкъсан взрив, трябва да бъде внимателно организирано и обмислено.

Как да си направите прави и наклонени брекети

В инструкциите за създаване на бретон има няколко опции. Ако искате да направите сам, трябва да следвате правилата и да опитате да не експериментирате с изображението.

Назъбена скосена ресничка

Изрежете експерти съветват суха, добре пенирана коса. Това ще ви позволи да срязвате необходимата дължина, без да отрежете излишната коса. Бретонът може да бъде нарязан като обикновен ножица или с ножица за подаване или с острие.

 • Симулация.

Снарядите от бретон трябва да бъдат изкривени в свободни връзки.

 • Филийки.

Използвайки остър нож, трябва да направите кратки разрязвания по посока на планираното полагане. В същото време манипулациите трябва да се извършват на различни нива. Благодарение на това дълъг взрив ще изглежда обемист. Резетата трябва да се правят бавно, като се работи през всички направления на етапи.

 • Корекция.

След рязане, бретон трябва да се пени. Ако някакъв детайл не се вписва в цялостния модел, тогава изпъкналата коса трябва да бъде усукана отново в турникет и нарязана.

Правилно разкъсан пръстен

 • Направете триъгълна част в района на бъдещите брегове;
 • Коса, леко навлажнена с вода и внимателно изпечена;
 • Косата се нарязва с обикновени ножици. В този случай те трябва да се преместват по зиг-заг по цялата ширина на нишките. Колкото по-дебели са бретонът, толкова по-дълбоко искате да направите зигзаг. Оформените брави се разделят на вертикални удари с дебелина 1 см.
 • Всяко огъване трябва да бъде фиксирано между пръстите. След това ги дръпнете на косата, която ще бъде близо до лицето. Стъпка по стъпка той се отрязва от равномерно нарязан триъгълник, който се простира отвъд областта на пръстите.
 • Последният етап ще бъде сушене и полагане на получените разкъсани бретончета.

Използването на разкъсан взрив при моделиране на прическата се обяснява с лекотата, с която се извършва. Поради тази причина дори човек, който е далеч от дейността на фризьора, може сам да изпълни този елемент.

Лента според вида на лицето

 • Разкъсани дълги бретончета

Отдясно е признат за универсален. Тя приляга перфектно на почти всяка прическа и форма на лицето. Но най-добре е да се комбинира с каскадни и градуирани прически. Дългият взрив дава на изображението лека небрежност и естественост.

Собствениците на лицето на квадратната форма се препоръчва да направи дълъг взрив, който ще падне върху линията на скулите. Подобен взрив съчетава перфектно дълга и къса коса.

 • Правилно разкъсан пръстен

Удивително скрива ъгловата страна на лицето. Правейки, в същото време, очи необичайно изразителни. Освен това подобен взрив помага визуално да опъва лицето и да скрива ниското чело.

 • Кратки банди

Дава перфектното изображение на пикантност. Често такъв взрив се допълва от прическа на боб или квадратчета, както и други графични, дори прически.

 • Челка на бок

Ако работите с такива ножици за изтъняване на зъбите от корените, косата ще получи обем.

Създайте страхотна прическа, която ще допълни образа, ще даде чар, ще скрие недостатъците на външния вид и обратно, ще подчертае добродетелите, само истински професионалист е способен. Можете да се опитате да направите разкъсани брегове сами, но най-добре е да поверите тази работа на фризьор. Само така, прическата ще изглежда хармонично.

Снимка на прически с разкъсан взрив

прическа с разкъсан взрив, снимка

Ранения бретон - отлично решение за тези, които търсят индивидуалността си, се стреми да подчертае достойнството им.

Поставяйки разкъсан взрив с помощта на натоварване, лесно можете да получите идеална прическа, която няма да остави никой безразличен. Лекотата, естествеността и необичайността на изображението ще привлекат възхитителни погледи.

Share:
Comments