Проста версия на грима на хелоуин

В този майсторски клас ще разгледаме един много прост и бърз начин да направите великолепен образ за Хелоуин. Можете да използвате различни оттенъци. Основното е, че те изпълняват необходимите функции.

вещица грим за Хелоуин, снимка

При състава на използваните очи:

  • сливи;
  • черни сенки;
  • кръвна кафява, черна и кафява акварел (за очите);
  • спирала;
  • фалшиви мигли.

Този вид грим също изисква чистота и ред. Ето защо, върху почистената кожа на лицето поставяме основата под грим и тонална основа. Ако имате тъмни кръгове под очите, не е необходимо да ги скривате, тъй като в този грим са подходящи различни грими.

Започваме с веждите. Тя ще ни попита правилно и ще разберете в каква посока да се движите. Можете да изберете цвят сам, но е по-добре да го направите възможно най-тъмно. Ще стигнем до точката на счупване на вашата униформа. Опитваме се да направим главата на веждата най-напред толкова гладко, колкото е възможно. След това направете стръмен завой над естествения. Ако е необходимо, след това боядисвайте веждите си и изпълнете ненужните косми с тон. От разстояние няма да са видими, но веждите ще бъдат ясни.

Ако сравнявате веждите и погледите преди и след това, можете да разберете, че с изкривен поглед на веждата се намръщи и сурово, безбожно. Това се опитваме да постигнем. Това е основната задача в този грим, тъй като това са веждите, които определят характера.

Сенките играят важна роля. Ако погледнете отблизо, вие ще видите, че има много депресии и депресии на лицето ви, затъмнява, което ще получите желания ефект. Така например, потъмняваме жлеба под вежди. В майсторския клас се използват две сливи. Първо изваждаме една по-лека и изчертаваме жлеб за нея, също черпим този цвят по стената на носа. Това ще ви помогне да направите проста пухкава четка. След това задълбочаваме цвета с по-тъмен сянка. Ние водим цвета в зоната под веждите по посока на вдлъбнатината.

Сега трябва да направим драматичен поглед и да изберем кръвно-кафяв оттенък. Интензивно издърпайте долния клепач и вкарайте стрелката към храма. Малко цвят tushuem и нарисувайте лигавицата.

Ние преминаваме през плюшена сенки от сенки много лесно, за да изгладим прехода към кожата.

Начертайте горния клепач, образувайки венчелистче.

За да задълбочите очите си, начертайте широка стрелка над горната част на клепача. Неговият край се води и до храма. Малко стрели с тушуем опашка.

Запълнете края на стрелката и ъгъла на окото с черни сенки. Tushuyu черни сенки в областта пъти, смесване със слива. Много лесно е да нарисувате половин празна четка под тъмните кръгове под очите.

Для придания большего драматизма наклеим фалшиви мигли. Перед этим окрашиваем ресницы тушью, а затем только клеим.

За да направим образа по-реалистичен, ще привлечем бръчки и бръчки. Вземете малка четка и напълнете бръчките с кафяви сенки. За да разберат къде ще бъдат, се намръщи.

Чрез утежняване на цвета в зоната на коридорите, можете да създадете драматично изображение, така че издърпайте областта на субкултурата до сянката, която лежи върху бездетната възраст.

Толкова лесно е да създавате приказни картини за Хелоуин.

Share:
Comments