Прически за триъгълен тип лице

Не толкова отдавна анализирахме различни типове лица, между които, както е известно, четири фигури от курса на началното училище са ясно проследени: овал, кръг, квадрат и всъщност триъгълник. Овалът е разпознат като идеал, който е подходящ за всичко и всичко, но с останалата част от формите и геометричните фигури ще трябва да потъмнее.

Някой сериозно вярва, че изящните ъглови лица, особено триъгълник, са нереалистични и поне реални изтезания. Нека разпръснем този неоснователен мит веднъж завинаги и да докажем на всички, които се съмняват в момичетата и жените, че прическите за триъгълен тип лице могат да бъдат привлекателни и ултрамодерни и че няма да трябва да избирате от две или три варианта, а от един милион. Не ми вярвай?

Опции за прически

Първо, ще определим какво трябва да скрием. Така че, начертайте върху лист хартия едноцветен триъгълник, чийто връх е разположен по-надолу. Както можем да видим, широката база рязко контрастира с тясната част на острия ъгъл. Също така в случая на лицето: широко чело и скули преминават в стрелата на брадичката. Според законите на хармонията ние определяме задачата: да балансираме горната и долната части малко и да маскираме такъв остър преход - всичко е просто. Но това е само една теория, но какво се случва на практика и кои прически отиват на триъгълно лице?

Прически за лице тип триъгълник, снимка

"Триъгълни" лица, вие сте идеално пригодени за всяка прическа, която фокусира по-голямата част от косата долу и се разширява надолу. Също така, прическата може да прилича на някакъв трапец. Оптималната дължина на косата е в средата на врата или малко по-ниска. Веднага идва на ум прическа на площада, което, между другото, стана много популярно напоследък. Между другото, има много вариации на площада, така смело отидете в салона и разбийте стереотипите за класическата "шапка".

Перфектни вдлъбнатини, но не и къси, а най-екстремните - пера или наклонени, оставяйки настрани и покриващи по-голямата част от челото. Можете също така да направите гъст взрив, но не забравяйте и за противотежестта надолу по течението. По-добре е да се откажете от късите прически. Стъпка прически - "стълба" също ще бъде в лицето ви. Добавете обем към короната, не отваряйте челото и веднъж завинаги се отказвайте от опашката. Последното само ще увеличи дисбаланса между горната и долната част.

Единственото нещо, което може да се направи. Ако наистина искате да нарушите правилата - да направите конска опашка с наклонен удар, леко да минавате по линията на веждите и да се печете настрани. Така че вниманието ще се разсее малко и широкото чело ще стане по-малко забележимо.

За любителите на експерименти има голяма възможност да създадете модерна и в същото време рискова прическа на главата си. Направете буйни рогове и коси. Играйте на контраста и ексцентриците на тази прическа. Като правило, жените и момичетата с триъгълен вид на лицето са много оригинални и неразбираемо поставени главата на слуха.

Предайте ясни форми, изберете летящи и леки ключалки, разширявайте се и добавете обем в дъното. Направете грешни и женски бръчици и подстригване с пера - това са основните правила. Както видяхте, има много да избирате. Просто не забравяйте правилната форма на веждите. По-специално, да се откажат от прави и хоризонтални вежди в полза на няколко извити и повдигнати.

Не затваряйте очите и стила си, защото понякога с помощта на мус и гел можете да създадете чудо. Например, къдрава краищата на косата леко навън с кръгла четка - по-ниската обемна част на косата ще даде необходимата форма на прическата и ще приближи лицето до овалния. Един гел отлично подчертава перата и постепенността на прическата.

Не се съмнявайте, че триъгълното лице не е недостатък, а просто още една причина да изненадате хората със стилна и необичайна подстригване и какви прически приличат на триъгълно лице, което, за щастие, вече разбрахме.

Какви други разновидности на допустимите отклонения може да предложа на собственика на триъгълно лице?

Автор: Лобастова Оксана

Share:
Comments