Преса за изправяне на коса

Разбира се, всички ние сме различни и различни. Някой къдрава, друг с права коса, а третият и напълно отказал дълга коса. Имаме обаче едно общо нещо: това е добре там, където не съществуваме, или нашият съсед винаги става по-добър. По-специално, добре известната поговорка потвърждава и нашата статия, която се възползва от свободата да излъчва професионални козметични средства за изправяне на косата. В края на краищата, тези гладене и клещи са точно къдрави, за да изгладят неприличните и вълнообразни ключалки. На свой ред, момичетата с права коса безмилостно навиват нишки върху косата или на химически перм, но сега не става дума за това.

Напоследък целият козметичен свят е прелетял около новините за създаването на супер модерен и полезен изправяне на косата, наречен "кератин". В Бразилия е родена техника, а след това идеята е взета от американските козметолози и в резултат на това планетата получи два вида кератин изправяне: бразилски и американски.

"Персоналът" е абсолютно безвредна за косата, тъй като тя не съдържа в състава си опасна съставка за косата - формалдехид, използвана в първата версия. Разбира се, този факт беше изразен в цената. Американският метод ще ви струва спретнато сума, която обаче зависи от дължината на косата.

Какво е забележително за изправянето на косата?

Факт е, че тази процедура не променя структурата на косата и не я уврежда, което означава, че в крайна сметка се получава "жива" коса. В допълнение, кератинът обогатява косата, което я прави по-плътен и силен. Да, и ефектът ще бъде забележим веднага. Важно е само да запомните специалната грижа (кератин шампоан и балсам), които ще помогнат да се удължи удоволствието от прави коса и да им се осигури удобно "съществуване".

Друг професионален инструмент е гладенето. Сега водещите козметични марки успешно са формирали хиляди различни опции: изглаждащи маски, кондиционери, изплаквания и спрейове, които се избират в зависимост от предпочитанията и вида на косата. Във всеки специализиран магазин лесно можете да намерите правилния инструмент. Предимството на това изправяне е лекотата на използване и значителното икономия на време.

Можете да изправите косата си, и "старомодни" - форцепс. Само не забравяйте, че те трябва да имат специално покритие, което намалява риска от увреждане на косата. Освен това не пренебрегвайте защитното оборудване. Това са термоактивно мляко или спрей. Последните помагат на косата да "предпазва" от увреждане. Не забравяйте, че само трябва да използвате известни марки и марки. Разбира се, за "името", която ще платите малко повече, но и гаранцията, че косата ви ще остане невредим разположение. По-добре да не се спасявате. Особено, защото, като правило, не е необходимо да прибягва до косата изглаждане не толкова често. Предимно прави и блестяща коса къдрава момичета имат нужда за специален повод. Предпазни мерки Само все още трябва да спазват, и то не се стои температури над 120 градуса, без да "дъска" на едно и също място за прекалено дълго време и не използват уредът за прически два пъти седмично.

В салона можете лесно да направите химическо изправяне на косата, въпреки че в този случай си струва да се вярва само на професионалисти, защото лечението на повредена коса е много по-скъпо и по-трудно. Обикновено само момичета и жени с прекалено къдрава коса се осмеляват да правят химическо изправяне, което причинява много проблеми и не иска да "ляга" в косата. Ако е описано по-горе, вие не сте запознати със слухове, безопасно отидете в салона.

Но във всеки случай, не забравяйте, че всяко въздействие е стрес за главата на косата, което означава, че професионалните козметични средства за изправяне на косата са добри само в комбинация с внимателна и разнообразна грижа. Помнете това и се оправийте с актуализираната права коса.

Автор: Лобастова Оксана

Share:
Comments