Предимства и недостатъци на изкуственото слънчево изгаряне.

Всъщност слънцето изгрява слънцето. Но първо, не по всяко време на годината може да се слънчеви бани, поне да не отивате никъде. На второ място, не всяка кожа възприема слънцето добре, освен това може да има медицински противопоказания. Но как понякога искате да удивлявате всички с луксозен тен! Ако наистина искате да придобиете такъв очарователен тен, но няма реална възможност за това, опитайте да използвате специални масла, благодарение на които ще изглеждате така, сякаш лежат на плажа за една седмица.

предимства

Сред положителните аспекти на използването на тази козметика са следните:

  • 1. Използвайки самобягването, ефектът се вижда незабавно. Веднага след нанасянето кожата ви ще бъде с приятен златен оттенък.
  • 2. Слънцето силно изцежда кожата, затова тя застарява много по-бързо. Autosunburn е напълно лишен от тази липса.
  • 3. Използването на такова средство позволява не само да се даде на желаната сянка на кожата, но и да се прикрият нейните малки несъвършенства и неравности.
  • 4. Използването на ауспус не може да предизвика развитие на кожни заболявания или рак.

недостатъци

Въпреки сравнително широкия набор от положителни качества, такива инструменти имат списък с недостатъци. Сред които можете да подчертаете специално следното:

  • 1. Прилагането на самозасмукване изисква определени умения. По правило, рядко е възможно да се приложи идеално равномерно. В това отношение цветът е неравномерен.
  • 2. Слънчево изгаряне на слънце стимулира производството на витамин D в организма. Използвайки самобягването, ние не правим нищо добро.
  • 3. Ефектът на тази козметика не трае дълго. Като правило, то трае само няколко дни. Следователно, тя трябва да се използва доста често.
  • 4. Изключително трудно е да избереш тен, който да съответства на тонуса на кожата ти. Заслужава си малко грешка и резултатът може да не е това, което очаквахте.

Как да изберем правилния тен?

Съвременните автомобилни пушеци се произвеждат под формата на крем, гел или спрей. Резултатът няма да зависи от това, което избирате.

Ако продуктът е от съмнителен произход или е изтекъл, по-добре е да го откажете незабавно. Вие не искате да получите всичко в развод, като зебра, или, по-добре, да получите алергична или раздразнена кожа? Най-добре е да се даде предпочитание на средствата за доказани добре познати марки.

След като сте решили марката на продукта, трябва да изберете правилно цвета си. За да направите това, бъдете водени от естествения си нюанс на кожата. За светла кожа, медните нюанси са по-подходящи. Момичетата с маслинена кожа са по-добре да спрат избора си в по-тъмни цветове. Също така си струва да помним, че за лицето и тялото ще трябва да се придобият средства от различни нюанси. По-добре е да не купувате бронз или оранжев тен.

Как да кандидатствате за самостоятелно дъбене?

Както обикновено, преди да използвате нов козметичен продукт за Вас, извършете тест за алергия: нанесете малко върху китката и оставете за 12 часа. Ако по време на това време на кожата не се появят обриви и дразнене, може да се използва самозасмукване.

Предварително как да почистите кожата: душ с ексфолиращ гел или скраб, можете също да използвате специален кърпа за отстраняване на мъртвите клетки на пиедерма. След душ, е необходимо да изсъхне много внимателно и да даде на кожата 20 минути да се охлади, а след това autosunburn ще лежи равномерно.

В средата на стомаха е най-добре да приложите малък слой от подходящ лосион за тяло за вас. Това ще направи лекуваните области на тялото малко по-леки. Заради това пресата ще изглежда по-напрегната. Можете също да лекувате лосиона с възрастови петна, белези и лунички.

Сега, най-накрая, можете да приложите самозаспиване. Трябва да направите това, започвайки от краката нагоре, до раменете, без да изпускате никаква част от тялото. Ако използвате крем, то трябва да се прилага върху тялото при дълги гладки удари. Внимателно втривайте продукта в кожата. На лактите гънки, колене и крака, се прилагат много малко autosunburn. В противен случай те ще бъдат значително по-тъмни от останалата част от тялото.

Особено внимание към лицето: за да направите автоматичното боядисване лежещо, използвайте памучен тампон, за да покриете крилата на носа, косата на косата и веждите. Ако смесвате тен с обичайния си крем за ден в равни количества, тогава той ще лежи равномерно. Autosunburn не се прилага върху клепачите и устните, както и под очите.

След като сте поставили продукта, оставете го да изсъхне за няколко минути. След това вземете стар термичен пръст и го изключете. Използвайки такава чорап, интензивно разтривайте кожата с кръгови движения. Така че можете да избегнете появата на ивици и петна.

След като сте приложили самозаспиване, не можете да се обличате и да седите най-малко 30-40 минути (за надеждност - час и половина).

По-нататък, измийте ръцете си със сапун, почистете ноктите си с четка, в противен случай ръцете ви ще станат тъмни и ноктите ви ще бъдат толкова мръсни.

Не можете веднага да вземете душ или вана, за да не измиете значителна част от тена - той се измива доста лесно. Като цяло козметолозите препоръчват да не се вземат водни процедури поне 3-4 часа. Също така, не можете да използвате овлажнители.

За да се запази полученият цвят, тази процедура трябва да се повтаря на всеки три дни.

Ако не сте доволни от резултата, след това направете душ с пилинг или вана, във водата в същото време добавете чаша мляко, тъй като млечната киселина ще помогне за неутрализиране на цвета.

Използването на autosunburn ви позволява бързо и лесно просто да си купите красив нюанс на кожата. За да постигнете подобен ефект, ще трябва да посетите солариума или плажа няколко пъти. Но си струва да си спомните, че тенът е красив само ако прилагате козметичния продукт правилно и равномерно. Най-малката грешка може да доведе до факта, че цветът на кожата ви ще бъде усетен.

Share:
Comments