Праскова и крем маска за пилинг

Всяка жена иска да бъде красива - това не е за никого не е новина и никаква тайна. Проверява се, човекът трябва да бъде наблюдаван от младостта и при настъпването на първите бръчки напускането трябва да е по-активно. Само в съвременния свят, където има много стрес, не винаги добра екологична ситуация и трудни условия на работа, е възможно да се постигне правилният ефект, да останем винаги млади и неустоими.

Повдигането е повдигане без операция и използване на сложно козметично оборудване.

Состав маски

То отлично тонизира кожата, дава я твърдост, а също така подравнява цвета - пулпата на прасковата. Основното условие: трябва да е узряло и сочно. Само зрели зрели плодове ще бъдат истинско лекарство за уморената кожа на лицето.

Кремът играе ролята на хранене и запълва горния слой на епидермиса с полезни вещества, овлажнява и прави кожата гладка. По принцип всеки млечен продукт винаги е овлажняващ и подхранващ. Има толкова много варианти на маски не само от сметана, но и от кисело мляко, мляко, извара и дори майонеза. Последното, между другото, спечели огромна популярност дори при лечението на косопад.

Трябва да се отбележи, че аналози на такава маска могат да бъдат намерени в магазините под различни марки добре позната и доста скъпа козметика. Но какви съставки могат да бъдат в техния състав? Плодова есенция, естествена боя и консерванти? Най-вероятно никоя жена няма да се съгласи да похарчи пари за фабричната маска, за да използва този неразбираем продукт за лицето си.

Рецептата за готвене

Маска за вдигане на праскова и сметана изисква редовно прилагане, поне веднъж седмично. При отсъствието на праскови те могат да бъдат заменени с кайсии или дори манго.

съставки:

  1. Праскова - 1 бр.;
  2. Крем 30% - 2 супени лъжици.

1. Подгответе необходимите съставки.

2. Прасковата трябва да се почисти от кората, а пулпата да се смила с миксер или каша с вилица.

3. Кремът трябва да се разбие, докато не се проветри. След това кремът се смесва с пулпата на прасковата.

4. Маската е готова и да я сложите на лицето, най-добре е да вземете дебела козметична четка. Прилага се в продължение на 20 минути, след което се измива с топла вода без сапун.

домашна маскировка от праскова, снимка

Маска от праскови и сметана с ефект на повдигане е отлично решение за тези, които предпочитат само естествена, екологично чиста козметика за лице, направена от самите тях.

Share:
Comments