Популярни балсами за коса: top-10

Съдържание:

 • Каква е разликата между кондиционер и кондиционер?
 • Измиване на балсам за коса - как да?
 • Матрична (матрична) балсам за коса
 • Балсам за коса Kerasys (Kerasis) с кератин
 • Estel (Эстель)
 • Неизличим кондиционер Gliss kur (Glies Kur)
 • Schwarzkopf (Schwarzkopf)
 • Лонда за повредена коса
 • Ollin - антистатично за коса
 • "Златна коприна" - спрей - балсам с ефект на ламиниране
 • камелия
 • Фаберлик (Фаберлик)

Вероятно всяка дама се сблъска с факта, че след като мие косата си, те просто не могат да бъдат развързани. Те стават твърди, непривлекателни и сухи. Причината за това са само шампоани. Дори тези продукти, които не съдържат лаурил сулфат или са обогатени с витамини, протеини и други хранителни елементи, безмилостно действат върху косата, защото основната им цел е пречистването.

Истинското спасение са кондиционери за коса. Докато шампоанът премахва излишните мазнини и други замърсители, кондиционерът насища косата с хранителни вещества, което ги прави гладки, подвижни и блестящи. И най-важното - косата след използване на балсам е невероятно лесна за гребене, добре навита и бързо се вписва във всяка прическа.

Вероятно много хора забелязали на рафтовете на магазините такива продукти, като шампоан-кондиционер. Естествено, това е много удобно в случаите, когато имате ограничено време или няма възможност да носите много бутилки (например на пътуване). Но не се препоръчва те да се използват постоянно. Факт е, че в този случай кондиционерът урежда не само косата, но и кожата. Това значително ускорява процеса на замърсяване и може да доведе до запушване на порите.

най-добрият балсам за коса, снимка

Каква е разликата между кондиционер и балсам?

Много хора идентифицират балсам и балсам, но има значителна разлика между тези средства:

 • балсам е средство за защита на косата, но балсамът е насочен и към тяхното хранене и здраве;
 • кондициониращото средство не се прилага върху корените, за да не се натоварва косата, а също така е полезно да се разтрива балсама в скалпа;
 • кондиционерът е отличен антистатик и балсамът не притежава такива свойства;
 • кондиционери са често незаличими, а сред балсами, такива продукти са редки.

Как да използваме климатика?

При нанасяне на климатика трябва да спазвате няколко задължителни правила:

 • - Опитайте се да избегнете получаването на продукта на скалпа, в противен случай косата бързо ще се замърси и ще загуби обем;
 • - внимателно се уверете, че продуктът е подходящ за вашия тип коса;
 • - Опитайте се да не използвате шампоани, които изсушават косата и кожата, в противен случай климатикът няма да донесе правилния резултат;
 • - идеалният вариант би бил да използвате набор от инструменти от същия производител.

Топ — 10

И сега ви представяме козметичните продукти за коса TOP-10, съставени въз основа на рецензиите, изследвани в интернет.

 • Овлажняващ Балсам MATRIX Общо Резултати Влага

Производителят на този продукт твърди, че след като го използва, косата ще се насити с влага, което ще ги направи блестящи и жизнени.

Купувачите отбелязват невероятно нежната консистенция на балсама, която осигурява удобно нанасяне и бързо обвива косата. В допълнение, продуктът придава приятен, ненатрапчив аромат на косата. Слоевете след употреба стават блестящи и лесно се гребят. Те не са електрифицирани или уволнени. Важно е този кондиционер да е еднакво ефективен, независимо от вида на шампоана, който използвате.

От отрицателните аспекти може да се отбележи високата цена, която не винаги е оправдана от резултатите. Така че, собственикът на твърда и къдрава коса, този инструмент няма да донесе желания блясък, а пенирането ще бъде улеснено много леко.

 • KeraSys Ремонт на повреди при повреда

Този продукт е предназначен за суха и чуплива коса. Препоръчва се редовно да се прилагат към тези дами, които често изсушават косата си със сешоар, а също и навийте и изправете нишки. Той също така ще бъде полезен за грижата за цветната коса.

Заслужава да се отбележи, че ефектът на този климатик е кумулативен. Това означава, че видимият резултат ще бъде видим само след няколко сесии. Ако редовно обработвате косата, можете да разчитате на следните резултати:

 • - гладка коприна, която не изчезва след изсъхване на косата;
 • - мекота и еластичност;
 • - естетически вид на върховете (дори и да са имали тежки щети), както и да ги предпазват от напречното сечение;
 • - подходящ за дълга коса, която често е трудна за разпиляване;
 • - косата става блестяща.

Обикновено отнема 1-2 минути, докато климатизаторът работи върху косата, но този инструмент ще изисква повече почивка и търпение. Но резултатът ще ви зарадва.

 • Естел Курекс срещу зимата

Отлични средства за професионализъм. Прави косата по-привлекателна, осигурява надеждна защита от повреда при полагане на горещи методи. Климатикът се изразходва много пестеливо. Той не само прави косата по-мека, за да се пени, но и дълбоко ги подхранва. Особено незаменима ще бъде в студения сезон, когато косата е силно електрифицирана.

От недостатъците си си заслужава да се отбележи, че има много плътна консистенция на климатика. Купувачите препоръчват бутилката да се съхранява с главата надолу, за да може по-лесно да се отстрани лекарството от него.

 • Регенериращ кондиционер Gliss kur ОБЩО

Този климатик е просто спасител за суха коса. Нейната текстура е невероятно лека, така че обемът на прическата се запазва. В същото време продуктът дълбоко подхранва косата и ги наситерява с всички необходими хранителни вещества. След първото приложение ще забележите здравословен блясък и еластичност на косата.

Важно е този кондиционер да се използва не само за влажна, но и за суха коса. При това той прави процедурата за пениране лесна и приятна. Приложението на продукта не влияе върху чистотата на косата и обема на косата. Дори ако съветите са прекалено сухи и посетени, след като сте използвали кондиционера, те ще изглеждат по-привлекателни. Този инструмент има доста удобна форма на пръскачка. По-важното е, че не е необходимо да се измива.

От недостатъците си струва да се отбележи обсебващата миризма, която не се ерозира от косата за цял ден. Ако имате дълга коса, бутилката няма да продължи дълго.

 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fiber Force

Най-важното от това лекарство е, че чрез патентована технология кератинът е разделен на малки частици, които проникват много по-лесно в структурата на косата. В резултат на това къдриците стават силни, лъскави и устойчиви, сякаш не са изложени на ежедневните ефекти на вредните фактори.

Преди да използвате кондиционер, косата трябва да се измие и внимателно да се потупа с кърпа. Без да забележите видимия резултат след първото приложение, не се разстройвайте, ефектът от този инструмент е кумулативен. Вторият път резултатите ще бъдат много по-изразени.

Устойчив ефект може да се постигне само след един месец непрекъснато използване на климатика. Търпението ще бъде възнаградено със здрав блясък, помпен, лек обем и забележимо уплътняване на космите. Недостатъкът е, че след прилагането на този продукт косата е прекалено бързо замърсена.

 • Професионална визуална ремонт на Londa

Формулата на този продукт е разработена специално за професионална употреба в салоните. След прилагането му, дори силно увредената коса ще се промени напълно. Този продукт съчетава свойствата на балсама и балсама. Той е достатъчно плътен, за да се осигури доста икономичен поток.

Инструкциите за използване на климатика показват, че не е нужно да го изплакнете, но в този случай рискувате да получите мръсна коса без сила на звука. Ето защо е по-добре да ги изплакнете с вода. В този случай ще получите лесна пениса, мекота, блясък и еластичност. Но антистатични свойства, този инструмент, за съжаление, не го прави.

 • Спрей-антистатик Ollin Ice Cream

През зимата, за почти всички, проблемът със силната електризация на косата става спешно. За мнозина единственият изход е да се събере косата в пакет (но това не винаги помага). Едно отлично решение на проблема може да бъде специален антистатичен спрей. Той прави косата покорна и еластична, без да ги прави по-тежки. Това ще ви позволи дори да покажете студена коса по хладен начин.

Продължителността на ефекта зависи от това колко силно е повредена косата (при по-здрава коса резултатът се забелязва много по-дълго). Освен това, ако помещението е с ниска влажност, не очаквайте трайно въздействие.

 • Контейнер за ламиниране "Златна коприна"

Балсамът "Златна коприна" - идеалното решение за тънка коса. Чрез обгръщането на всяка коса, продуктът се трансформира в невидим филм, който има естетически и защитен ефект. В резултат на това къдриците изглеждат по-здрави и блестящи, а също така стават по-малко склонни към крехкост и напречно сечение.

Безспорно предимство на този инструмент е, че той има впечатляващ обем, което означава, че ще продължи дълго. След изсъхване на косата, няма лепкавост, а изпичането става изключително лесно. Въпреки ефекта на ламиниране, косата е абсолютно не по-тежка, но остава буйна и обемисти. Също така си струва да се отбележи удобната форма на пръскачката и приятен лек аромат, който обаче след изсъхване се изпарява напълно.

За съжаление имаше някои недостатъци. Така че ефектът от ламинирането е почти незабележим, особено ако косата има сериозни щети. И с случайно навлизане на средства в корените, косата бързо става мазна. Макар че опаковката няма голямо значение, но въпреки това нейният неуспешен дизайн до известна степен разваля впечатлението за продукта.

 • Shiseido камелия

Този климатик съдържа ценно масло от камелия - уникален продукт от този вид. Тя насърчава внимателно грижа за косата и пълно възстановяване в кратък период от време. Също така си струва да се обърне внимание на наличието в екстракта на мед, който помага за изправяне на косата и ги прави блясък.

Ефектът не трябва да чака твърде дълго. Още след първото приложение се отбелязва невероятна гладкост. В допълнение, косата не е абсолютно по-тежка. Ефектът от лесното подстригване се запазва до следващото измиване. Поради това косата е по-малко повредена.

След изсушаването на балсама косата няма да бъде електрифицирана и издухана. Приятният здравословен блясък също ще ви зарадва. Заслужава да се отбележи един невероятно атрактивен аромат, който ще продължи на косата ви до следващото измиване. Купувачите отбелязват, че те постоянно искат да докосват къдриците си, напр. те придобиват невероятна мекота и лекота.

 • Faberlic ETNObotanika

Този балсам е климатик, чиято характеристика е, че изглежда "стопява", когато се прилага върху косата. Благодарение на наличието на екстракти от нар и орхидеи, както и арганово масло, косата бързо се възстановява и насища с витамини.

Косата след употребата на този кондиционер запазва оригиналната си лекота. В същото време те придобиват атрактивен блясък, стават гладки и еластични. Подобно на други подобни продукти, този продукт помага да се улесни разпадането на косата. И поради насищането на къдриците с влага, те стават по-малко крехки и по-устойчиви на щети.

Недостатъкът на този инструмент може да се счита само за това, че не е много икономично изразходван. За да се получи описания ефект, е необходимо да се приложи кондиционер с достатъчно плътен слой.

Изборът на балсам е не по-малко важно от избора на подходящ шампоан. Той е този, който отговаря за атрактивния външен вид на косата. Правилно избраният продукт може да осигури на вашите ключалки не само козметичен, но и лечебен ефект.

Share:
Comments