Подмладяващ серум bonatox: плюсовете и минусите

Ботокс инжекциите са една от най-популярните процедури за подмладяване досега. Не забравяйте обаче, че това е достатъчно болезнено и не винаги безопасно. Трудно е да се предскаже как кожата ще реагира на пункция, да не говорим за въвеждането на вещество в тъканта. Дори ако знаменитостите често страдат от непрофесионализъм на майстори, обикновените хора, особено, не могат да бъдат сигурни за крайния резултат. В тази връзка на пазара има всички нови разработки на козметици, които могат да спрат стареенето, без да травмира кожата. Най-често - това са серуми, които бързо се абсорбират и проникват дори и в най-дълбоките слоеве на тъканите. Едно от най-известните и популярни средства от този род е Bonatox.

Ефективното ли е лекарството?

Първоначално серумът Bonatox се използва само в козметични салони. Познавайки страха от много жени преди инжекциите, козметиците се опитаха да намерят безопасно и ефективно средство за защита, което ще премахне бръчките и ще направи кожата по-млада. Резултатът беше по-впечатляващ, отколкото господарите или клиентите можеха да предполагат. В резултат на това много жени започнаха да мечтаят да имат това чудо-серум в своята козметична чанта.

Ако искате да купите наистина висококачествен продукт, уверете се, че опаковката на опаковката на страната производител е определена от Америка. Факт е, че този инструмент идва оттам. Само в САЩ има уникално оборудване и оригинални формули, необходими за производството на качествена подмладяваща суроватка.

Ако не сте напълно сигурни в ефективността на Bonatox, трябва да прочетете отзивите на жени, които вече са запознати с този инструмент. Най-голям брой коментари могат да бъдат намерени на женски форуми и специализирани сайтове за козметика. По принцип клиентите отбелязват положителен ефект. Основното нещо е, че серумът трябва да е оригинален и с високо качество.

Химичен състав на препарата

Ефективността на подмладяващия серум Bonatox се дължи на неговия много необичаен състав, чиято най-висока точка е отровата на кобра. Трябва да се отбележи, че неговият синтезиран аналог е използван преди, но в този агент отровата присъства в естествената си форма. Така Bonatox ви позволява да постигнете ясен подмладяващ ефект с порядък по-бърз от подобните серуми. Най-забележимите резултати ще бъдат върху кожата около очите, както и в областта на назолабиалните гънки, където се появяват признаци на стареене. Струва си да се отбележи, че поради специалната технология за обработка, отровата от кобра, съдържаща се в серията Bonatox, не представлява опасност за тялото.

В допълнение към змийската отрова, заслужава да се отбележат такива компоненти като протеини, известният коензим Q10, мелатонин и див крем. Те имат благотворен ефект върху кожата, връщайки я свежест и младост. Цялата серия компоненти от състава на този чудотворен серум се пази в най-строга тайна.

Ползата от Bonatox

Действието на подмладяващия серум Bonatox е насочено към затягане на кожата, насищането й с хранителни вещества и също необходимо да се поддържа еластичността на колагена. Важно е, че повечето от съставките на продукта са абсолютно естествени, така че те лесно се абсорбират и се абсорбират добре от кожата. Така, без пукнатини и принудителни интервенции, кожата получава всички необходими хранителни вещества, за да изглежда млад и приляга.

Bonatox серумът има редица неоспорими предимства, които го отличават благоприятно на фона на редица подобни продукти:

 • - естествен състав;
 • - естествения процес на проникване на вещества в дълбоките слоеве на кожата;
 • - пълно отсъствие на болка и дискомфорт;
 • - хипоалергенни компоненти;
 • - ускоряване на процесите на възстановяване, поради което раната се затегне и възникнат възпаления;
 • - ефектът идва много бързо;
 • - бръчките около очите изчезват;
 • — осветляется или же полностью уходит пигментация.

Може би единственият недостатък на Bonatox серум е, че е трудно да се намери. За да не се превърне в фалшив, е желателно да го закупите директно в страната на производство или да го поръчате от официалните уебсайтове.

Как да се прилага серум

При прилагането на серум Bonatox няма нищо сложно. Процедурата е съвсем стандартна, както и при други подобни средства. Основното нещо е да се подготви кожата на лицето добре за прилагане:

 1. - премахване на грима със специални инструменти;
 2. - Измийте добре, за да отстраните трайно остатъците от козметика и други замърсители;
 3. - Направете маска, която дълбоко прочиства порите;
 4. - Освен това е възможно да се обработва кожен билков бульон (например лайка) или просто да се овлажнява със светъл крем или молхок;
 5. - След 20 минути след прекратяване на всички манипулации с кожата, е необходимо да се постави малко количество суроватка, като се потупят с върха на пръстите до пълно поглъщане.

Можете също така да използвате серума сутрин като питателен дневен крем. Половин час след като серумът е усвоил, можете да приложите обичайния си грим.

Ако искате да използвате продукта възможно най-икономично, ще бъде достатъчно да го приложите само през нощта. Това е най-благоприятното време за подхранване и регенериране на кожата. Също така употребата на серум трябва задължително да бъде придружена от прилагането на хранителни маски и периодично дълбоко почистване с помощта на скраб и пилинг.

Противопоказания и странични ефекти

Въпреки че съставът на серум Bonatox е напълно хипоалергичен, човек не трябва да разчита на късмет, а на тест. Нанесете крема върху вътрешната крива на лакътя и чакайте малко. На кожата не трябва да има зачервяване, никакво сърбеж, никакви други неприятни усещания. Тези мерки са важни, първо, защото не всеки организъм може да реагира адекватно на змийската отрова, а на второ място - винаги съществува риск от получаване на небезопасен фалшификат.

Подмладяващ серум Bonatox не трябва да се използва, ако не сте навършили 40 години. В тази възраст тялото има достатъчно влага и храна, за да поддържа кожата в нормално състояние.

Bonatox серумът е просто уникално лекарство, което помага за подмладяване на кожата без скъпи и болезнени процедури. Неговата тайна се крие в уникална композиция, която, в допълнение към естествената отрова на кобра, включва много повече полезни вещества. За да бъде действието ефективно, е важно да закупите оригинала, произведен по уникална технология. Също така, не пренебрегвайте основните правила за грижа за кожата.

Share:
Comments