Оригинален грим за снимки

Днес ще създадем необичаен грим, който е идеален за фотосесия за фантастичен образ.

фантазия грим за фотосесии, снимка

За да го създадете, ще ви е необходимо:

  • черно-бял восък восък;
  • Бели и черни матирани сенки;
  • основният цвят на грима (в зеления клас на майстор);
  • основни сенки;
  • спирала;
  • фалшиви мигли, ако е необходимо.

Този грим изисква внимателно проектирана област под очите и кожата на лицето. След това върху клепача нанасяме много тънък слой тонална основа и фиксираме сенките на основния цвят. Можете също да използвате прах. Не забравяйте за веждите, защото под такъв грим те трябва да бъдат в отлично състояние, затова ги правим ясни, наситени, подходящи за вашия цвят на косата.

Гримът започва със стрелка за акварел. Издърпайте го от вътрешния ъгъл на окото навън. Вместо акварели, можете да използвате и гел или крем линк.

Първо, нека поставим тази посока със стрелката, използвайки опашката. Той гледа към храма и разширява формата на долния клепач.

Сега трябва да засенчим тази стрелка, за да запълни целия мобилен клепач. Вървим в посоката, в която посочва стрелката. Поддържаме всички линии и завои, които първоначално бяха проследени.

Основните сенки, от които се нуждаем, за да покрием обувката за акварел на ръба. Тъй като такава текстура е лепкава за известно време, трябва да оставим сенките на ръба да се плъзгат и да се запъват и да не се залепват.

Покрийте мъглата във формата на цвета, който сте избрали за основен. Ние всички tushuem в същата посока на стрелката. Долната граница на опашката на частта ще бъде чиста и чиста.

Черните сенки чукат всички мобилни клепачи и гладко се свързват с основния цвят.

Завършихме напълно горната част на клепача и сега преминахме към долната. Напълно боядисайте го с бяла акварел първо с плоска четка, за да постигнете равномерен цвят. Щатите ще паднат надолу с 0.5-0.7 см. След това с помощта на по-малка четка интензивно изтегляме цилиарната серия, оставяйки пространството на клепача от вътрешния ирис на окото към външния неизползван. Ние покриваме всичко с бели матирани сенки. Обърнете специално внимание на опашката на горната част, където ръбът трябва да е чист. Когато го донесете в бяло, ще бъде особено забележимо.

Стрелка над горния клепач започваме толкова зад ъгъла на окото, но запазваме посоката на линията. След това закачваме иглата до долния клепач.

Сега ще рисуваме основните декоративни детайли. Това място в долния клепач, което останахме без боядисан бял цвят, трябва да се запълни с черно. От тази празнина първо зачертаваме частта към вътрешния ъгъл. Както можете да видите, тази подробност повтаря формата на къса стрелка в ъгъла на окото. След това изтеглете втората част в външния ъгъл. Започваме да го рисуваме, отстъпвайки се от външния ъгъл на окото на 0,5 см.

Свързваме двете линии заедно, оцветявайки празнината с черен цвят. Натискаме тази стрелка и я запълваме със зелено. Стрелката се отнема от бял знак.

Вежди донасяме бял нюанс на сенките и рисуваме мигли.

Оказва се, че в крайна сметка много стилен и красив грим за фотосесия!

фантазия грим, снимка

Share:
Comments