Опростена версия на ориенталски грим за очи в сливи

Ако ви харесва ярък грим, който е близо до изток, но имате нужда от по-спокойна опция или събитието го изисква, лесно можете да улесните и да вземете всички нюанси на сенките.

За да се създаде този грим са използвани:

  • Черни, бели, сливи и матирани сенки;
  • нюанси на цвят са бяло злато;
  • черно очна линия;
  • Индийско мастило.

Тъй като този грим е все още наситен и по-подходящ за вечерното и сватбеното изображение, заслужава да се обърне специално внимание на чистотата на лицето и идеалния тон. Кожата се почиства с мицеларна вода и нанасяме основа за подхранване. Всички недостатъци трябва да бъдат скрити с колана и да се постави тонална основа. Тонизиране на клепача и фиксиране на основните сенки или прах.

Също така, ориенталски грим за очи означава графични вежди. Затова боядисвайте вежди във формата си и изчертайте контура с коректор или тонална основа.

Осветяваме областта под веждите и ъгъла на окото с бели сенки. Ако имате тъмна кожа, вземете млечен нюанс на сенките.

2

Да рисуваме основния детайл в грима. Страничната повърхност на плоска четка привлича малка стрелка от зеницата. Тази стрелка ще повтаря линията на долната цилиарна серия.

Четка практически постави върху клепача, докосва само края и tushuem тази стрелка в посока на главата на веждите.

Начертайте гънката и я туширайте по същия начин в посока към храма. В този случай тропотът на детайла в гънката може да се поеме до вътрешния ъгъл на окото. Но нашата версия на ориенталски грим е опростена, така че не започваме бича отвъд вътрешния ирис на окото и правим плавен преход в бяло.

Сега слагаме в ъгъла на окото сенките от цвят на бяло злато, под веждите и равномерно отклонение на вече проследения детайл. Поставяме ги на мобилния клепач с голяма плоска четка. Движенията трябва да са такива, че да натискаме сенките в кожата, само много внимателно. Отиваме в скъпоценната обувка и постигаме плавен преход. Поради факта, че поставяме бял цвят в ъгъла и под веждите, тези области ще бъдат по-леки, отколкото на ябълката.

Обикновено стрелите в ориенталския грим са широки и отиват във вътрешния ъгъл на окото с рисунка върху лигавицата. Начертаваме проста стрелка на горния циркулярен ред и го отвеждаме на дълбочина. Изгасваме края на стрелката.

Сега повтаряме формата на детайла само с черен цвят. Ние го отслабваме от цилиарната серия. Този черен детайл ще даде дълбочина на цвета и ще бъде 2 пъти по-малко от парче парче, се разтварят в него.

Начертайте долната част. Нейната граница е много лесно да се дефинира. Изчертайте линия от външния ъгъл на окото по продължение на вече съществуващата депресия в устата, над която текат сълзи.

Сега изгасваме детайла под формата на вентилатор на ученика. Свързваме го със златен оттенък и добавяме дълбочина в него в черно. Тази обувка е подобна на върха, но само малката е по-малка.

Завършете грима с маскара и премахнете допълнителните сенки, които се разпадат по кожата. Такъв грим може да бъде сватба, ако го направите по-спокоен.

грим за бургундска рокля, снимка

Share:
Comments