Нова година: 3 красиви грима за кафявите очи

Съдържание:

 • Основни характеристики и техники
 • Нова година грим с перла
 • Елегантна синя смола за кафяви очи
 • Гримове в златисто-смарагдови тонове

Нова година е най-дългоочакваната почивка през годината, която обичайно се среща с роднини и приятели или на шумна претъпкана партия. Със специални грижи жените прибягват до избора на празнично облекло, обувки и аксесоари. В този случай, не забравяйте за грима - тя трябва да е изразителна и трябва да съответства на цвета на очите, в този случай - карим. Особено важно е да се подходите отговорно, ако го направите сами, а не с помощта на професионални художници за грим. За отличен ефект, трябва да използвате някои съвети. Така че ние предлагаме 3 варианта на красива новогодишна грима за кафявите очи.

Новогодишните очи за кафяви очи Снимка

Характеристики на грим за кафяви очи в Нова година

Новогодишният грим се нарича най-вече за да се представи на господарката на добро настроение и не по-малко красиво лице. В същото време е необходимо да се наблюдават някои особености при създаването на празничен образ, който да го направи изразителен и устойчив. Ако е възможно, по-добре е да "репетирате" грима предварително, така че да не бързате и да не сте нервен в преди празника.

Така че, нека да разгледаме техниките и правилата, които са полезни при създаването на новогодишния грим за кафявите очи:

 1. Не се препоръчва да правите ежедневния си грим и празнично парти. Новата година е извинение да се откроявате и да прибягвате до необичайни за себе си или нестандартни решения, така че трябва да бъде по-светло от обикновено.
 2. Почти задължителен елемент на дългоочакваната нощ е блясък и блясък - на лицето може да се добави с помощта на перлена козметика.
 3. Както никога преди в този празник, можете да се поглезите с необичайни начини за декориране - големи искри. В обикновения живот, те са неприложими, модели или актриси не са всички, и украсяват себе си по-светли искат - дълго живеят специални podvodki и пайети!
 4. Сега има много начини за украсяване на лицето с пайети, а не само на нюансите, които са обичайни за нас. Този сезон в тенденцията на козметиката под формата на експресивни пайети. Те могат да бъдат направени под формата на цветни малки плакати или по-скоро големи звезди, които са залепени за кожата около очите. За надеждно фиксиране се препоръчва използването на лепило за фалшиви мигли или специални средства. В идеалния случай те се използват, ако партията се провежда в подходящ стил, но няма ограничения за новогодишната нощ.
 5. Според правилата на грима се препоръчва да се съсредоточавате само върху едно нещо: на очите или на устните. Най-често се избират очи за това, но наскоро тенденциите се променят и все повече можете да видите акцента върху устните. В същото време очите се докосват минимално. Във всеки случай не създавайте твърде остър контраст.
 6. Много художници на грим смятат, че е допустимо на празника да не следват предишното правило и ярко да образуват устните и очите - това решение зависи изцяло от собствените усещания.
 7. Гримът трябва да съвпада с изображението като цяло. В този случай колкото по-светла е роклята - толкова по-скромен грим, а в случая на неутрални костюми, можете да решите копнеж за грим.
 8. Класическата опция за кафявите очи е ябълката със сини очи.
 9. За костюм парти грим трябва да бъде необичайно, и не се ограничават до обичайните техники. За всяко изображение има някои трикове, например, женска котка обикновено носи стрела в очите и т.н.

Това не са всички препоръки, но те несъмнено ще помогнат да се определи версията на красивия грим.

Майка на перла в новогодишния грим за кафявите очи

Преди да нанесете грим, внимателно подгответе кожата с почистващи препарати и нанесете основата за грим, която ще я направи по-устойчива, и основата.

1. Преди да започнете, препоръчваме да използвате основата под сенките. След това боядисваме целия мобилен клепач с молив с бял цвят, след което ние поправяме пера с помощта на апликатор или четка. От горе, по линията на завоя начертайте тъмна, твърда стрелка с молив, достигаща само в средата на века.

2. Начертайте линията в същия молив по линията на растежа на миглите и я свържете със стрелката, която вече е изтеглена, като се издига широк ъгъл в външния ъгъл на очите. Запълваме я с черни сенки.

3. Следващият приложен цвят е кафяв, предназначен да омекоти малко яркостта и да подчертае кафявите очи. Тя е смесена със злато и ние сянка с нея всички граници на черно.

4. Другата страна на мобилната епоха е подчертана с бял перлен цвят, без да напуска линията на завоя.

5. Над тъмния ъгъл изчертаваме друга гладка линия с наклон, като се отклоняваме от сенчестата зона приблизително 2-3 mm. По този начин получаваме стрелка с дебелина 2-3 мм, която не е пълна с нищо. Запълваме я с основа под сянката. Над нея създайте контраст с помощта на тъмно кафяви сенки, които във форма повтарят стрелката. Отгоре е засенчена.

6. Условно, клепача сега е разделен на 2 зони: долния цвят и горната линия, а между тях - стрелката.

Нова година грим за кафяви очи с перла

7. По линията на растеж на миглите от външния ъгъл към вътрешния, изчертайте тънка стрелка с черно очна линия. Затова е по-добре да използвате течност или маркер. Това ще помогне визуално да увеличи количеството мигли, които боядисваме с маскара. Можете да добавите няколко ресни ресни.

8. Добавяме последната стъпка към грима на блясъка. Напълнете останалата стрелка, както следва: близо до носа на носа използваме сребърен блясък, а на външния край - със злато. Границата между тях tushuem.

9. Долният клепач е покрит само с перлени сенки.

10. Не забравяйте веждите: ако е необходимо, ги оцветяваме и ги гребем. Районът под веждите леко се осветява с перла.

За да засенчите границата между сенките, можете да използвате наличните инструменти: четки, гъби, апликатори, козметични дискове, памучни пъпки.

Смоки-айс синего цвета

Преди да нанесете грима, задължително покрийте основата на клепачите под сенките и неутрални сенки, например бежово.

1. Първо трябва да нарисувате ъгъл на външното око. Използваме черни сенки, които черпят малки линии от долния клепач и от горния клепач. Тези две линии формират ъгъл, докато произлизат от външния ирис на окото. Върхът на ъгъла трябва да бъде леко "наклонен" по отношение на външния ъгъл на окото.

2. Ако формата на очите е нагоре, тогава тази опция не е много подходяща, така че е по-добре да оставяте рисуваните ъгли на нивото на очите.

3. С един и същ цвят, изчертайте линията на гънката на клепача, като го завършите в края на вътрешния ирис на окото.

4. Всички линии са засенчени с четка, ъгълът е боядисан.

син цигарен лед за кафяви очи

5. Обратният вътрешен ъгъл на окото е покрит със светлосин цвят. Размесваме я с бял цвят и покриваме областта под веждите. Границите между сенките са tushuem.

6. Повтаряме всички действия в долния клепач.

7. Следващият етап ще бъде прилагането на сини перла сенки за част от века, който е между вътрешния ъгъл и черния нюанс. Правим ги горни и долни клепачи. Всички граници са изчезнали.

8. За засенчване на правилните места, ако е необходимо, използвайте светлосиня оттенък.

9. Не се страхуваме и сменете синия цвят върху черната стрелка. Ако черният "изгубен", тогава покрийте отново необходимата площ. Всички тюсюм.

10. Начертаваме линията за растежа на миглите с черен молив или тънка течност. Лигавицата на долния клепач се доставя и от черен каял.

За да завършите оформянето на очите, използвайте маска за черна маса и фалшиви мигли, ако желаете. Кафяви очи, за да допълнят изображението, се вписват в червило на корали или розови нюанси.

Златисто-смарагдови нюанси в празничен грим

В допълнение към златото и смарагдите, ще се използват кафяви нюанси, които се съчетават перфектно с тях. Не забравяйте да подготвите предварително кожата за грим.

1. Площта на фиксирания клепач е покрита с базов кафяв цвят, започвайки от гънката. Размерите на тази област ще зависят от характеристиките на формата на окото, например, ако неподвижният клепач е с голям размер, тогава трябва да ограничите височината на снопа.

2. Това изисква плоска четка, която държим под остър ъгъл. Тя рисува линия, която е засенчена към храма. По този начин се оказва, че първият декориран елемент грим произхожда от гънката и напредва към веждите и храма.

зелен новогодишен грим за кафяви очи

3. Вземете тъмно сив цвят. От външния ръб на ириса започва линия, която минава по долния край на кафявата зона. Върхът му трябва да гледа към храма. Начертайте линия върху гънките на клепача и долния край на долната част, започвайки от средата на окото.

4. И трите линии ще бъдат свързани в една точка в страната на храма, оформяйки остър ъгъл.

5. Всички линии се гасят само от едната страна. Най-големият детайл, в папката, tushuem, докато навлизате в кафявия сянка. Ако е необходимо, нанесете върху четката допълнителен тъмно сив цвят.

6. Долната линия, идваща от долния клепач, е леко загасена към средата на ухото. Линия, която започва от средата на горната част на клепача, tushuem в посока към главата на веждите. Така, в края на окото, стрелката, образувана от тези линии, няма да се запълни.

7. След внимателно засенчване се пристъпваме към декориране с цвят. Емералд сянката се нанася чрез потупване на движенията с плоска четка, която се приближава малко до тошевата и към вътрешния ъгъл на окото. Повторете действието в долния клепач.

8. Свободният ъгъл на окото в носа на носа е украсен със светли златни сенки, които замъгляват границите между сенките. Същият сянка е леко покрит от областта под веждите.

9. По ребрата нарисувайте черна стрелка. В черно попълваме и ъгъла на външния край на окото, който е останал по-рано. Върхът на черната стрелка е дъбена, но оставяме формата си видима.

10. Внимателно оцветете миглите и празник грим готова!

зеленый Новогодишните очи за кафяви очи Снимка

Трябва да се отбележи, че гримът задължително трябва да подчертава кафявия цвят на очите. В този случай е по-добре да не се използва сянка, която просто хареса, но не хармонизира с очите ви.

Share:
Comments