Нокти за нокти или рисунки върху ноктите за начинаещи -

Нокти за нокти или рисунки върху ноктите за начинаещи ...Ноктите за нокти (Ноктите на ноктите) е украшение и боядисване на ноктите и е една от най-модерните и динамично развиващи се области на естетическата козметология.

Благодарение на декорацията на ноктите на жените се дава възможност първо да имат винаги красиви, добре поддържани нокти, дори и да имат недостатъци, и второ, да придадат жар към своя имидж.

Рисунки върху ноктите за начинаещи ...

Получете желания резултат ще ви помогне неограничено въображение, както и ниво на умения. Мотивът на картината, цветовата гама, декорациите под формата на кристали, блясък, слюда - всичко това можете да изберете според вашия вкус. И не е необходимо да се свързвате с професионален майстор. Ако трябва да тренирате добре, можете да научите как да направите сами не твърде сложни нокти.

 • Можете да направите всичко от абстрактния развод до пейзажи, които превръщат нокът в миниатюрно произведение на изкуството.
 • За боядисване на ноктите се използват две основни техники - като се използва тънка четка или игла. Те могат да се използват както индивидуално, така и в комбинация, тъй като те дават съвсем различен ефект и могат успешно да се допълват взаимно.
 • Преди да започнете, също така е важно да изберете правилните цветове за лаковете, най-често контрастиращи цветове.
 • Ако използвате четка, можете да боядисвате както сух, така и лакиран лак. В този случай различните лакове ще се смесват помежду си.

Няколко тънкости за успешен старт.

За да не загубите интерес към такъв прекрасен урок като ноктите, след първия неуспешен маникюр, трябва да сте търпеливи и да обърнете внимание на следните правила.

 • Първо, подгответе всичко необходимо за вашия маникюр, така че не е нужно да се разпаднете, за да търсите лакове, игли или салфетки.
 • Не се колебайте да използвате стикери, шаблони, клечки за зъби и други помощни материали. В началния етап те могат да осигурят безценна помощ.
 • Задайте цел за извършване на прост и непълен маникюр. Когато резултатът ще задоволи, можете да се стремите към по-сложен модел.
 • Преди да отворите бутилка лак, трябва да решите точно какъв модел ще представите. В действителност е необходимо да се работи достатъчно бързо, но лакътът не е изсъхнал.
 • Към модела не се размазва нов слой и цветът на лак трябва да се прилага само ако предишната вече е изсъхнала.

Нокти за нокти или рисунки върху ноктите за начинаещи ...

Живопис с игла

По правило се произвежда върху течен лак. За да получите елегантна фигура, иглата трябва да е много тънка. Технологията на боядисване е както следва. Повърхността на нокътя е покрита с прозрачна основа. Когато се изсушава добре, обилен слой базов лак. То веднага се прилага върху малки капчици от други цветове и, докато лакътят изсъхне, с помощта на игла създават различни модели, водещи игла в кръгове, от капка до капка и т.н. Така че можете да получите много хубави цветя и клонки. За да направите красива рисунка, се нуждаете от лак с най-малко три цвята - един за основата и два за създаване на картина. За да се насладите на стенописите, може да бъде покрита със златни, сребърни или бронзови искри. Не забравяйте за кристалите и фолиото. Крайният етап е покриване на практически изсушен модел с фиксатор.

Живопис с четка

За ноктите в дома можете да използвате обикновени акрилни бои, които се продават в офис консумативи. Те ще се нуждаят от тънка четка "0" или "1" от колоната или катеричките. Благодарение на състава си, акрилните бои са добре разредени с вода, така че винаги можете да постигнете желаната консистенция на намазката. Опитайте се да миете четките веднага след края на работата, тъй като акрилът лесно се измива, само докато изсъхне, а след това четката ще бъде изхвърлена. Рисуване с акрилни бои може също да бъде украсено с пайети, кристали, слюда и т.н., но трябва да направите това, докато не изсъхне. Когато чертежът изсъхне, той се фиксира с горно покритие за издръжливост.

За да направите маникюр с четка и лакове, е необходимо да наблюдавате тази последователност. Покрийте ноктите с прозрачна основа. Оставете да изсъхне напълно. Прилагане на основния цвят. Изсушете го. След това използвайте най-тънката и удобна четка за вас, с уверени удари, за да нарисувате замислените модели. Преди да използвате нов лак, уверете се, че предишната е изсъхнала. Когато се постави последната точка - покрийте с фиксатор.

Нокти за нокти или рисунки върху ноктите за начинаещи ...

Малки трикове

Ръцете не се разклащат и поради това не влошават картината, използвайте подложката. Нека ръцете лежат на масата. В процеса на рисуване, научете се да не движите цялата четка, но само пръстите, държащи инструмента.

Ако изведнъж се случи, че линията се е объркала или капеше лак, не се отчайвайте. Погледнете и разберете как можете да използвате грешката и да подобрите маникюра си.

Може би нямате всички необходими инструменти. Няма значение, защото в къщата има вероятно химикалки, маркери, клипове или стилети. Тези обикновени битови предмети ще ви помогнат най-напред.

Ако нямате достатъчно време или опит, можете да използвате готови чертежи за нокти под формата на стикери или стикери. Основното е да покриете ноктите си с фиксатор, за да запазите красотата си за дълго време.

Един прост пример

Мнозина започнаха пътуването си в света на ноктите, точно с такъв маникюр.

"Маргаритки"

Подгответе основата и фиксатора, лаковете: бяло, жълто и основно (по Ваша преценка розово зелено, синьо или бежово), инструмент за маникюр с малка топка в края. Вместо този инструмент, обичайният фибиц ще се приближи, всъщност и в краищата има топки.

 • Нанесете и изсушете подложката под лак. Това е вашето платно.
 • Основният лак е да покрие изцяло ноктите по цялата повърхност. Изчакайте 15 минути.
 • Бял лак с инструмент за маникюр, поставете пет точки във формата на цветни листенца, в кръг, една след друга. В центъра трябва да има празно пространство между белите венчелистчета. Изсушете за 5 минути.
 • Нанесете жълт лак в центъра на всяко цвете. Ето нашите маргаритки! Отново изсушете ноктите за около 10 минути.
 • Фиксатор, за да покрие добре всеки нокът.

Броят на цветовете на ноктите, които сте избрали. Това ще бъде нежен маникюр с романтичен акцент под формата на едно цвете или светло лаково поле - всичко зависи от цялостния дизайн и настроение. Освен това е възможно да направите забравени мелодии от лайка, като заменяте белия лак със синьо. Или дори да изобразим приказен цвят-полукръг. Във всеки случай, това е красив маникюр и безценен опит в дизайна на ноктите.

След това е малко - да опитате, да експериментирате, да правите грешки и да коригирате ситуацията. Няма да имате време да погледнете назад, тъй като ще създадете истински шедьоври.

Share:
Comments