Някои съвети за нокти остана по-дълго

Красиви и добре поддържан ръце винаги е знак, че една жена е добро гледане на външния си вид, да не забравяме, че част от тялото си, която е подложена на негативните влияния много повече, отколкото други. Но грижа за ръцете изисква много време, а не всеки може да си позволи да посети стаята маникюр по няколко пъти на седмица.

В същото време, маникюр в домашни условия, а дори и с покритие с красив дизайн днес не е трудно. Модерните съоръжения за грижа за ноктите включват различни лакове, покрития, сушене и определяне на дизайна, която е лесно да се получи стабилен маникюр.

На оръжие изглеждаха добре поддържан, трябва да извършват редовно маникюр. В основата на лечението е устойчив лак за нокти с помощта на специализирани инструменти - пинсета и инструменти, проведени след тавите с морска сол и суха с помощта на гел за отстраняване на кожичките. избутвач на кожички, се отстранява или пинсета, просто отсече излишната кожа на ъглите на нокътя, zapilivaetsya на ноктите, и ще му даде вида, в който е необходимо - правоъгълна или овална форма.

След предварителната обработка е завършено, нокът и кутикула площ втрива ароматен масло или масло кожички (грейпфрут, портокал или иглолистна, добавен в крем за ръце). След масло се абсорбира, е необходимо да се обезмасляване на нокътната плочка посредством получаване на алкохол-съдържащи.

Как да си направим лак за нокти продължи по-дълго?

Нанесете първия слой лак необходимо да се плъзгам по повърхността на нокътя, за да не се предизвика отхвърляне. След ноктите стават напълно сухи, той трябва да бъде поставен върху тях първи слой от прозрачен лак - това ще осигури равномерно покритие, за предотвратяване на абсорбцията на пигмента на лак, както и последващо отстраняване на лак, ще направи лесно и без проблеми, които възникнат, ако лака съдържа фини частици лотура.

След това той трябва да бъде добре изсушени основен слой и се прилага оцветен лак, който е избран. Ако имате намерение да проектират елементи, които не разполагат с лепило подкрепа, е необходимо да ги пуснат преди лака да е изсъхнал, а след това го подсушете и се покрива отгоре с прозрачен лак.

Ако конструкцията има адхезивен носител, който се прилага към напълно изсушен оцветен лак и горния капак с прозрачен лак. Устойчив лак за нокти ще продължи по-дълго, дори ако на върха на ноктите са покрити със специален за сушене на лак или търговец на наркотици дизайн. Днес в арсенала на много козметични компании имат подобни средства, за да "удължи живота" маникюр до 10 дни. Дизайн фиксаж прониква всички слоеве на лак прилагат без размазване и без да ги смесване и оформяне на устойчиво защитно покритие.

Как да си направим лак за нокти продължи по-дълго, и по-тънък слой върху него ноктите ви?

За да се направи една наистина траен маникюр трябва да се прибегне до укрепване на гел покритие или акрил. Тези изкуствени нокти покрития правят по-силни и дават възможност за съчетаване на технология и капацитет на конвенционален маникюр.

Слоят на гел или акрил слой (обикновено акрил) се прилага директно на обезмаслени и opilennuyu нокътната плочка и след сушене и полиране тъмножълто лакирана.

След лака да е изсъхнал, той се фиксира чрез сушене или фиксатор, и това може да продължи около месец, без да губи своя блясък и привлекателност. Това е така, защото акрилното покритие, тъй като абсорбира част на нокътя, а те проникват, както и акрил - много силен и устойчив на външни влияния въпрос, тогава маникюр ще бъде много упорит.

Тази процедура за комбиниране на двете технологии се превръща в доста популярни, тъй като позволява винаги да имате красив маникюр, без допълнително да се налага и красиви ръце винаги са мечтата на всички жени!

Share:
Comments