Наномакс за красота и здраве на косата

Всички жени искат да бъдат най-красивите и уникални. Често това желание ги подтиква към всички видове експерименти с външния вид, поради което най-вероятно страдат от косата. Постоянното оцветяване, използването на голям брой стилизиращи продукти, издухването, изправянето и навиването - всичко това води до значително влошаване на качеството и външния вид на косата. Ситуацията допълнително се влошава от лошото хранене, лошите навици и лошата екология. В резултат на това изглежда, че главата на слуха е безнадеждно разглезена и единственият изход е късата прическа. Но, за щастие, има един изход. Новото развитие на фризьорите, наречено "Наномакс", обещава да върне повредената коса.

Процедура Наномакс для волос

Процедура Наномакс для волос

Какво представлява Nanomax?

Наномакс е процедура за пълно възстановяване на увредената коса. Много хора използват различни видове уреди за ухажване (като кондиционери или серуми), които ви позволяват визуално да направите косата си по-красива и добре поддържана. Но, за съжаление, ефектът от тези продукти е твърде краткосрочен; външните подобрения се постигат само чрез формирането на един вид филм върху повърхността на косата. Самата структура на косата не се възстановява. В резултат на това можете да говорите само за козметичния ефект, който ще продължи в най-добрия случай няколко дни. Дори след следващото измиване на коса от здрав блясък, няма да има следа, ако не преработвате косата с продукти за подстригване.

Процедурата, използваща инструментите на Nanomax, е фундаментално различна. За лечение на коса се използват специални препарати, чиято структура се състои от най-малките молекули. Такива частици са много по-лесно да проникнат дори и в най-дълбоките слоеве на косата, да я съживят отвътре и да поправят щетите. По време на процедурата се използва специално устройство, което превръща продукта за грижа за косата в пара, което се установява върху къдриците. Устройството прилича на гребен, чрез който всички къдрици се обработват последователно. В резултат на това най-малките частици от хранителни вещества запълват повредените зони, запечатват и възстановяват. В края на процедурата косата ви ще изглежда така, сякаш никога не сте били подложени на оцветяване или излагане на високи температури. Shevelura отново ще стане оживена, обемна и лъскава.

Как се извършва процедурата

Въпреки факта, че Nanomax е доста проста процедура, възстановяването на косата трябва да се извършва само от професионален занаятчия в салона. Процесът на възстановяването на косата чрез процедурата Nanomax се състои от три последователни етапа:

 1. - Първо, капитанът измива главата на клиента. Дори и ако сте се приготвили предварително и сте стигнали до салона с чиста коса, ще трябва отново да минете през процедурата, тъй като в салона косата се третира със специален шампоан, който е част от продуктовата линия на Nanomax. Този шампоан дълбоко почиства кожата и напълно обезмаслява повърхността на косата, така че активните вещества да проникват в структурата си възможно най-добре. След измиване косата се суши със сешоар и отива директно за възстановяване;
 2. - Следващият етап включва лечение на косата с лекарство, което съдържа много хранителни вещества и активни съставки. Този процес става възможен благодарение на специално устройство, което в своята структура е много подобно на гребен. Майсторът последователно се вплете във всяко направление, така че всяка коса получава част от хранителните вещества. Греблото създава специална двойка, чиито частици проникват дълбоко в структурата на косата. Особеността на тази процедура е, че т. Нар. "Пара" всъщност има много ниска температура, така че косата да не е повредена и да не се прегрява;
 3. - на последния етап от процедурата косата е запечатана, така че всички полезни вещества да останат вътре. Този процес донякъде напомня ламиниране и това се прави със специално желязо, което залепва скалите на косата. Въпреки факта, че желязото от външната страна изглежда много като обикновен токоизправител, това не е напълно вярно. Това устройство е оборудвано със специални плочи, изработени от титан и температурата на работата му не надвишава 120 градуса, така че косата да не е повредена и да не се суши.

Наномакс процедурата ще бъде полезна за абсолютно всеки тип коса. Освен това се препоръчва да се извърши веднага след като косата е била подложена на всякакви вредни ефекти като оцветяване или стилизиране с много агресивни фиксиращи агенти. В допълнение към пълното възстановяване, можете да се възползвате от редица други възможности, предоставени от лекарствата Nanomax. Така че, средствата са разработени, които позволяват да се придаде блясък на косата, да се направят обемни и да се предпази боядисаната коса от измиване на цвят.

Четка за коса за процедура на Nanomax

Четка за коса за процедура на Nanomax

Плюсове и минуси на процедурата

Наномакс процедурата, разбира се, може да се счита за истински пробив в грижата за косата. Той има редица неоспорими предимства, сред които са следните:

 • - Nanomax може да се използва за грижа за косата от всякакъв вид и степен на увреждане. Дори и най-тънката и безжизнена коса ще изглежда жива и здрава след тази процедура;
 • - Възстановяването на косата с Nanomax не ви отнема много време. Обикновено отнема един час, за да се обработва напълно дългата коса.
 • - лекарствата от серията Nanomax са абсолютно безопасни, защото те съдържат само естествени компоненти. Необходимо е отделно да се разграничават кератин, екстракти от червен хайвер, водорасли, пшенични зародиши, както и цял комплекс от етерични и растителни масла;
 • - ефектът от процедурата се забелязва след първата сесия. Косата е почти напълно възстановена. И дори и след такива агресивни процедури, като химически перм или радикално оцветяване, главата на слуха ще има абсолютно здрав външен вид и лъчезарен блясък;
 • - Процесът на процедурата е изключително прост. В това отношение няма да имате проблеми, свързани с недостатъчното професионализъм на вашия господар. Технологията за възстановяване на космите не е трудна, тя е 90% от естествения състав на препаратите, както и специално устройство за гладене и гладене;
 • - В допълнение към всички положителни моменти, които характеризират процедурата на Nanomax, трябва да се отбележи и неговата ниска цена. Пълно възстановяване на косата ще ви струва около 2500 рубли, което не може да се нарече твърде висока такса за здравословна и красива коса.

Процедурата Nanomax вече е запазила повече от една коса. Хиляди жени са опитали тази технология за себе си. Почти е невъзможно да се срещнат всякакви отрицателни отзиви и мнения по тази процедура. И ако го направят, те се обуславят главно от факта, че не преминават достатъчно сесии, за да възстановят силно повредената коса. Освен това, ако изпълнявате тази процедура върху здрава коса, визуалният ефект няма да бъде толкова забележим. Въпреки това, отвътре, косата ще бъде напълно възстановена.

Резултат след процедурата

Резултат след процедурата

Разбира се, не съществуват идеални средства за грижа за косата и фризьорски услуги, поради което в процедурата Nanomax можете да откриете някои незначителни недостатъци:

 • - Планирайте процедурата, така че да не се налага да отлагате за три дни след сесията за възстановяване. Факт е, че през този период е напълно изключено използването на каквито и да било инструменти като сешоар, гладене или кърлинг, както и средства за фиксиране. Освен това, ще трябва да прекарате на шампоан без агресивни детергентни компоненти, за да не повредите защитния слой на косата;
 • - въпреки факта, че една сесия на процедурата "Наномакс" не е толкова скъпа, в някои случаи това не е достатъчно. Ако косата ви е сериозно повредена и изсъхнала, бъдете подготвени за това, че трябва да минете през около четири сесии, прекъсване между които трябва да бъде продължителност от 7 дни;
 • - нито производителят на серия от инструменти на Nanomax, нито майсторите на салона могат да дадат ясен отговор на въпроса колко дълго ефектът от процедурата ще продължи върху косата. Това зависи само от вас. Опитайте се да използвате само висококачествена козметика за коса и да сведете до минимум въздействието на вредните фактори.

Наномаксната процедура е истинско спасение за онези, които не искат да се разделят с дълга коса, дори ако имат тежки наранявания и загуба на жизненост. Летните горещини, тежката слана, стилизиращите продукти, лошото хранене и постоянното напрежение нямат добър ефект върху състоянието на главата на слуха. Наномакс помага да възстановите напълно косата си и да й придадете здравословен вид.

Share:
Comments