Най-добрите рецепти за подмладяване на маски

Полезни свойства на лечебните растения и природните продукти са толкова добре известни, че няма смисъл да се говори за това отново. Искам само да отбележа, че водещите световни производители на козметика и продукти за грижа за кожата, косата и т.н. винаги гордо информират за етикетирането на своите продукти, че са изработени от естествени продукти. Но какво означава "природа"? Това е същата природа, която ни заобикаля и в която е възможно да се намерят средства за всички случаи, включително за подмладяване на лицето.

Подготовката на маски за подмладяване на лицето не е трудно, но ще бъдете сигурни, че това е наистина естествен продукт без химикали и подозрителни добавки. Огледайте се: всичко, от което се нуждаем за здраве, младост и красота, е буквално на две стъпки, достатъчно е само да се протягате и вие ще получите самия дар на природата! Природата ще възстанови здравето на кожата, младостта и свежестта ви и ще й помогнете малко.

Най-добрите рецепти

  • Подмладяваща маска от слънчогледови семки

3 супени лъжици слънчогледови семена се разцепете и разтрошете, добавете 2 супени лъжици мед и малко вода, грижливо смилайте, докато се получи хомогенна каша. Маската трябва да се приложи върху кожата на лицето и шията, след 25-30 минути, изплакнете с топла бульон от цветя лайка. Тази маска ефективно подхранва и подмладява слабата, избледняваща кожа.

  • Плодова и беритна маска за лице против стареене

Нарязвайте портокала, ягоди, лимон, праскова и диня на тънки филийки и ги нанесете върху кожата на лицето и шията и след 20 минути изплакнете с топла вода и след това със студена вода. Тази маска не само подхранва напълно избледняващата кожа, но и я насища с витамини.

  • Маска за подмладяване на лицето

Разбъркайте 1 яйце бяло и го разбъркайте добре с 2 супени лъжици брашно и 1 чаена лъжичка мед. Получената маска се прилага върху лицето, предварително почистено и след 10-15 минути. Изплакнете с топла вода. Такава подмладяваща маска действа върху кожата на лицето.

рецепти за подмладяващи маски за лице

  • Подмладяваща маска за лице - подмладява, възстановява метаболизма на мазнините

Разбъркайте 1 жълтък с 1 супена лъжица зехтин, добавете няколко капки лимонов сок или 1 чаена лъжичка мед и добре разтривайте, докато гладко. Mask масаж движения се прилагат на лицето, след 20 минути, изплакнете с топла вода.

  • Маска против стареене за кожа с бадемово масло

Вземете топла релаксираща вана и след това нанесете върху тялото добре увит бадемово масло. Бадемовото масло по време на процеса на разбиване е наситено с кислород и маската има отличен анти-стареене и антиоксидантен ефект.

Share:
Comments