Модерно оцветяване на тъмна и руса коса

С цялата си популярност и способността за радикална промяна на изображението само за няколко часа, равномерното оцветяване на косата не позволява създаването на широко поле за оцветяване. Осъзнавайки това, стилистите поканиха жените да обърнат внимание на напълно нова техника - оцветяване, което през последните няколко години остава основната тенденция в света на фризьорството.

колорирование, фото

Това е оцветяване дава неограничени възможности на всеки, който иска да се промени с помощта на боядисване на косата. Тя Ви позволява:

  • - регулирайте формата на лицето и главата,
  • - да се добави или, напротив, да се намали възрастта,
  • - да създавате необичайни ярки изображения, като използвате модни елементи (например, оцветяващи удари),
  • - дават на косата допълнителен обем,
  • - укрепване и задълбочаване на естествения цвят на косата,
  • - дайте естествения нюанс на косата.

оцветяване на светли коси, снимка

Видове, варианти, методи и технологии за оцветяване на косата

Техниката на оцветяване се различава от всички останали цветове чрез оцветяване на косата в две (оцветяване) и повече оттенъци (сложно оцветяване), които хармонично съжителстват един с друг и не контрастират, както при оцветяването, с оригиналния цвят на косата. Вариантите на нейното изпълнение са разделени на хоризонтални, вертикални, комбинирани и изпълнени върху специални шаблони.

  • Един от най-модерните видове оцветяване е създаването на "изгорял низ ефект". Това се постига чрез мек и невъзприемчив преход на основния цвят към избистрените върхове на косата. Това оцветяване е много популярно при блондинките, чиято коса бързо изгаря на слънце. Умишленото "изкуствено изгаряне", създадено с помощта на тази техника, дава възможност да се контролира процесът на неравномерно естествено осветление и да се създадат много красиви и стилни преходи на нюанси.
  • Една от разновидностите на "изгорелите нишки ефект" е сега най-модерната в холивудските кръгове на техниката за тъкане на коса. "Брондинът" се нарича оцветяване, което създава естествен преход от нюанси на тъмнокафяво или кафяво на руса, което е всъщност много изгорено кафяво.
  • Брюнетките почти не горят на слънце, стилистите препоръчват плавен преход от тъмните цветове към корените към по-светлите нюанси като "кафяво" в върховете на нишките. Това може да бъде млечен шоколад, орех, тъмно карамел или кафе с мляко. Интензивността на осветяване зависи от избора на цвят, броя на нишките и вдлъбнатината от корените на косата.

Модерните тенденции на многоцветните оцветявания се променят много бързо. Този сезон е особено важен: комбинация от нишки, боядисани в три различни кафяво-червени нюанси, за лека коса и смес от чили, червени корали и циклама - за тъмни.

Собствениците на естествен червен цвят и лека кожа на лицето се препоръчва да оцветят нишките в меден цвят, като го възстановяват с отделни нишки с пясъчен оттенък. Но момичетата с цветни коси червеникаво-червени цветови стилисти съветват да се разрежда основният тон със златни, карамелски нишки и тънки нишки с цвят на китайците.

Share:
Comments