Модерни прически с обръснат храм - мачта 2018!

Съдържание:

 • Разновидности на допустимите отклонения
 • Кой ще отиде обръсна уиски
 • Предимства и недостатъци
 • Как да разнообрази прическата с обръсния храм
 • Как да избегнете проблеми при растежа на косата

Всички хора, особено жените, винаги искат да се открояват от тълпата и това е достатъчно лесно да се направи с подстригване. Не толкова отдавна холивудските звезди, като Аврил Лавин, Риана и други, започнаха да се появяват един след друг на различни събития с ... бръснати храмове. Това беше донякъде изненадващо, защото Първоначално, прически и прически от този вид бяха популярни само сред представители на някои субкултури, например готови, хипи или пънк. Следвайки звездите от световна величина, тази подстригване започна да избира и смели представители на по-слабия пол.

Подобно на всички други прически, подстригването с обръснат храм или нос има свои собствени характеристики, които трябва да бъдат взети под внимание.

прически с обгорени снимки на женски храмове

Характеристики на прическата и нейните видове

Необичайната светла прическа, разбира се, привлича вниманието на другите. Взимайки решение за такъв експеримент, трябва да сте готови и на факта, че част от любимите ви къдрици ще трябва да кажат сбогом. Бръснената коса и страната, с която ще бъде направена, зависят от посоката на растежа на космите, както и от вашето желание.

В този случай няма строги ограничения, но има неизказано правило - колкото по-дълго оставащата коса, толкова по-дълго обръснатата област. Не е необходимо да се обръсва уиски, можете да оставите кратък таралеж - до 5 мм. Най-подходящите като основа: боб, квадратчета, пикси, страници и т.н., но това не забранява да оставите впечатляваща дължина на косата.

Сред основните и най-популярните видове прически са:

 1. Бръснете само 1 храм. Това е може би най-популярният вариант, който се практикува активно от широка аудитория. Заслужаваше честното първо място, защото е много универсален. Несъмнено предимство е способността да се регулира формата на лицето, визуално разширяваща се. Главната особеност е възможността да се скрие прическа обръсната храм среса в желаната посока - изведнъж прическа "уморен" или не е съвсем уместно. Въпреки че последното твърдение - е спорен, тъй като по примера на "звезди" е ясно, че такава прическа върви добре дори с класически вечерните рокли, а друг с къдрици и цветни нишки. Но тук въпросът е ограничен само от въображение и смелост.
 2. Бръснене 2 на храма. Тази опция не е подходяща за всички - по-специално, тя се използва само при сравнително къси прически, защото с дълги къдрици изглежда малко смешно. В този случай е важно да полагате останалата коса, защото с такава подстригване вниманието на всички ви е точно гарантирано. В допълнение, гърба на главата може да бъде оформена по подобен начин.
 3. С добавянето на различни модели. Много хора знаят, че при мъжете обръсните области на главата често са украсени с различни модели. Тази техника не е заобикаляла жените, които не обичат да спрат постигнатото. Изглежда много смел, а броят на възможните модели е невероятно. Но си струва да си спомните, че можете да се доверите на такава отговорна работа само за опитни майстори - занаятчийските "шедьоври" не са оценени тук изобщо.

В допълнение, някои неща на "плешиви" татуировки храмове, които постепенно се крият под разрасналата коса. Ако тази опция не е взета под внимание и украсете себе си все още искате, тогава можете да прибегне до рисунки, направени от къна, или кристали. Изображението веднага ще се играе с нови цветове!

Кой ще получи подстригване с обръснати храмове?

Жалко, но не всеки може успешно да експериментира по този начин. Има някои ограничения, които трябва да бъдат сериозно обмислени преди окончателното решение. Както вече споменахме, дължината на косата в този случай не играе съществена роля, но си струва да се избере подходящият вариант за дизайн.

Ограниченията засягат предимно цвета на косата. Например, блондинките рядко успяват да гледат подобно изображение изгодно. Същото важи и ако косата на жената е тънка и сравнително рядка, без обем - бръсненето на малко повече коса само ще влоши ситуацията с плътност.

В идеалния случай тази подстригване е подходяща за някои категории жени:

 1. брюнеткам или шатенкам;
 2. жени, които имат меки, овални черти.

В този случай не е необходимо напълно да копирате стила, формата на прическата и дължината му от знаменитостта, която харесвате - абсолютно същото няма да работи. Всеки от тях има свой набор от функции - плътност, структура на косата, лицеви черти. Как да ги прилагате заедно с "храма" може да предизвика опитен майстор.

В допълнение към общите препоръки, свързани с цвета и качествените характеристики на къдриците, тази подстригване се комбинира с различни опции за оцветяване и прически:

 • колорирование;
 • melirovanie и други видове;
 • дълги брекети.

Отделно можете да забележите отлична комбинация с африкански пигтейли.

обръсна уиски в момиче снимка

Предимства и недостатъци

Кардиналната промяна на образа към смели решения изисква сериозен подход. Трябва да прецените как ще се почувствате под строго наблюдение, дали ще се вмести в начина на живот и мисли. Както всички други прически, "обръсният храм" има своите предимства и недостатъци.

Предимства:

 • общото внимание към вашето лице се предоставя във всяка обстановка;
 • подходящ за повечето стилове в дрехите и орнаментите - спортни, романтични, кажуални и т.н .;
 • някои варианти на прическа могат лесно да се променят, ако е необходимо, например, един бръснат храм лесно изчезва зачесом къдрици на едната страна;
 • помага да се променят черти на лицето и да се отвори вратът на врата, което само по себе си прави жената по-женствена;
 • при домакинството е допустимо подстригване, но тази опция не е успешна;
 • изображението става ярко и отваря нови хоризонти за експерименти с цвят, аксесоари и дрехи.

Има много плюсове, но има и недостатъци и косата, която се обръсва, ще расте дълго време, е необходимо да се запознаете с тях:

 1. Модата е нестабилна дама, която има тенденция да върви бързо, променяйки тенденциите един след друг. Не винаги е възможно да се придържате към нея, а да ускорите растежа на косата - няма да работи.
 2. Необходима е грижа в този случай, не само за самата прическа, която често изисква дълъг стайлинг, но и постепенно нарастваща коса. Тъй като прическата прави ограничения по дължината на тези косми - обикновено до 5 мм, често е необходимо да посетите капитана.
 3. Ако промените изображението, ще трябва да отглеждате и скривате храма дълго време, но няма да изглежда много приятно.
 4. Този образ е подходящ за представители на не всички професии. В нашата страна определено е неподходящо: служители на държавни или общински институции, учители, особено началното образование. В бизнес сферата, по-широките граници, но в класически смисъл - също не са добре дошли.

Ако такива промени все още ви привличат, тогава е по-добре да бързате и да имате време да бръснете уиски, докато тази прическа е все още в тенденцията. Първата вълна на модата вече я е минала, но досега тя не се е отказала от популярността си в салони за красота.

Как да разнообрази прическата с обръсния храм

Самото създаване на "шедьоври" в този случай е твърде рисковано. Това изисква не само определени умения и инструменти, но и проблясване на ръка, за което все още е по-добре да се обърнете към професионалист.

 • Цветни пръстени

Яркостта на изображението предполага кураж във всичко, така че комбинацията от такава прическа с модни модерни нюанси ще изглежда особено оригинална: черна, кестен, червена. В допълнение, на върха на популярността ярки нишки: жълто, лилаво, червено и др В този случай не е задължително да ги боядисате с устойчива боя. Създават се много средства, които ви позволяват да рисувате няколко пръстена само до следващото измиване. Това ви позволява да бъдете много стилен и модерен на парти, а на следващия ден да си миете главата и да отидете на работа или на колежа.

 • полагане

полагане оставшихся локонов ни в коем случае не должна быть небрежной, иначе стрижка потеряет весь «шик». Наоборот – образ должен быть тщательно продуманным, а для этого следует запастись средствами и инструментами для стайлинга: пенкой, воском, плойкой и утюжком. Варианты укладки в первую очередь будут зависеть от длины основных волос, а сделать их под силу самостоятельно в домашних условиях.

 • Дълга коса

Те съзнателно предлагат много начини да полагат косата си. Най-често срещаното е създаването на вълна или големи къдрици, които се намират на страната, противоположна на бракувания храм, и са фиксирани с помощта на фиби, невидими и лакирани. Създаване на вълни може да бъде с къдрава желязо, коса косачка или гладене.

Можете да вдигнете косата си или да плетете плитка, особено ако обръчите и двата си храма. Това може да бъде например конска опашка. В същото време е необходимо да направите косата и обема на върха - без косата да губи своята привлекателност.

 • Къса дължина на косата

Късата коса в комбинация с подобен дизайн на храмовете привлича още повече внимание и често предполага шокиране. Много стилни изглеждат големи къдрици, пенирани от едната страна. Често късата прическа се комбинира с необичайно контрастиращо оцветяване с устойчива боя или специална креда, която има временен ефект. Много късо подстригване се моделира с восък.

 • бретон

Прави или бременни брекети много рядко изглеждат добре, но завършват дълго отстрани - това е прекрасно.

Как да расте косата на обръсната област

Често при отглеждане на къси косми има неудобства, защото косата изглежда нерадостна и изобщо не е стилна. За да може този болезнен период да мине колкото е възможно по-удобно, можете да използвате няколко съвета:

 1. идеалният и удобен начин ще покрие тази област с косата, като ги пени от другата страна и фиксира;
 2. фалшиви ивици - този метод е подходящ, ако зоната на късите косми е много голяма и не може да бъде покрита с къдрици;
 3. Пяните и геловете помагат да се постави останалата коса и да се орежат;
 4. бинтове, шалове и други аксесоари могат да се използват за камуфлаж.

Обръснатото уиски е всъщност много интересен и екстравагантен вариант за промяна на външния си вид, който въпреки това не принуждава собственика му да се сдобие с конкретен образ.

Share:
Comments