Маска за очи под формата на риба

В днешния майсторски клас ще разгледаме грима под формата на риба. Не е подходящ за ежедневен грим, но за сценично изображение или за тематична партия, това ще е точно.

грим очи риба, снимка

За да го създадете, ще ви е необходимо:

  • • черно очна линия;
  • • розови, зелени, бели и основни сенки;
  • • Мастило.

За такъв грим трябва да направим гладка и чиста кожа, тъй като ще работим с черно очна линия. Ако не скриете недостатъците, тогава всички ще се появят за сметка на черен цвят. Concealer поставяме тънък слой върху тъмните кръгове под очите и лицето на тонирума. Ако имате дебела клепачна кожа, най-добре е да поставите основата под сянката и след като изсъхне да вървите лек слой тон. Поправете всичко с прах или основни сенки. Вежди донасяме ясна и красива.

В грима ще бъдат включени два нюанса на сенките: розово и зелено. Пинк се нанася върху целия мобилен клепач чрез натискане на движенията към кухата между неподвижните и движещите се клепачи. По-бързо ще бъде направено с широка четка. Изведете чистата форма на венчелистчетата, която ще продължи формата на окото.

Под вежди, ние прилагаме бели сенки и ги разпределяме равномерно на розов сянка.

С пухкава четка избираме зелен оттенък и го гасямеме от външния ъгъл на окото до вътрешния ъгъл по кухината. Първо, вземете няколко сенки, за да видите каква сянка те ще паднат и след това приложете цвета по-интензивно. Ако работите внимателно, тогава пухкавата четка за вас ще направи необходимото щамповане и плавен преход.

Продължаваме да изграждаме основната част от стрелките. За тази цел най-добре е да вземете водоустойчив очна линия. Най-напред водим стрела от вътрешния ъгъл на окото, без да водим до края. Опашката на стрелката ще продължи посоката на долния клепач, но краят ще се отвори и на практика ще докосне върха на веждите. Имаме нужда от това, за да разширим опашката на стрелеца, където външният ъгъл на окото не е претоварен.

Ние свързваме всички детайли в красива широка стрелка.

Намалете клепача обратно до ръба на стрелката, която носим в бели сенки.

Начертайте в допълнение две опашки. Първо създайте път и го запълнете с цвят. В резултат на това тази подробност ще прилича на опашката на рибата. Долният край на стрелката се свързва с вътрешния ъгъл на окото, така че контурът е под ребрата много внимателно.

Напълнете долния клепач и лигавицата в напълно черен цвят.

Долната контур е засенчена в зелено.

В допълнение, можете да украсите опашката с точките под формата на точки. Например, ще ги сложим върху бялата пропаст между опашките и горната стрелка.

Оцветяване на миглите и гримът ни във формата на риба е завършен.

грим за очи, снимка

Share:
Comments