Лек и ефективен грим за сини очи с цветна стрелка

Днес ще разгледаме много ефективна и в същото време проста версия на грима за очи, където можете безопасно да експериментирате с цветната стрелка.

стрели за сини очи, снимка

За да създадете такова гримово око, ще ви трябва:

  • Тъмно кафяви, светло кафяви и матови сенки;
  • син очна линия или акварел (за клепачи);
  • синя и черна маскара.

Първо сложим ред на лицето. Почистваме кожата, прилагаме основата на тона и, ако е необходимо, скриваме тъмните кръгове под очите. Нанасяме тонална основа върху цвета на кожата. Начертайте чиста вежда и покрийте основата на клепачите под сенките. След това покриваме клепача с основните сенки, които са най-подходящи за цвета на кожата.

Изберете матови тъмно кафяви сенки. В майсторския клас това е шоколадовият нюанс. Ние я прилагаме чрез тласкащи движения през цялата епоха. Просто не завържете вътрешните и външните ъгли на очите.

По-светъл нюанс на сенките изгасва ясна граница върху неподвижния клепач. Така ние вече извличаме и привличаме формата на окото. Опитайте се да получите красив ъгъл. Засега се изработва само горната част на клепача.

Основният нюанс на сенките носи неподвижен клепач и ъгъл на окото. Тези сенки и светлокафяв цвят трябва да текат един към друг плавно.

ч

Сега, със синя акварел за очите, нарисувайте стрелка върху горната цилирния ред. Можете също да вземете очна линия и да изберете цвета, който ви подхожда. Под кафявите сенки ще направи всяка сянка на стрелката. Също така, стрелката, която можете да начертаете дебелината и дължината, от които се нуждаете. Основното е, че той повтаря завоя на вашия век и не разваля формата на окото.

Същото синьо очна линия оцветява долния клепач, а именно лигавицата. В същото време малко цвят tushuem син на миглите.

Тъмно-кафяв нюанс на сенките привлича долния клепач и го свързва с горния. Натискаме този цвят с леки сенки, както в горния клепач. Ако нямате достатъчно насищане, можете да поставите черни сенки в външния ъгъл на окото и да засенчвате малко.

Миглите могат да бъдат боядисани с черна спирала от корена, а след това да се разхождате с мастило синьо. С тази комбинация, външният вид ще бъде по-дълбок и по-наситен, а синята спирала ще допълни вашето изображение. Ако имате зелена стрелка, тогава зелената спирала ще допълни перфектно подобно гримово око.

Този грим може да бъде подходящ както за ежедневието, така и за вечерта. Всичко зависи от това какво настроение ще завладее света.

син стрелка за очи, снимка сини стрели за очи. снимка

Share:
Comments