Красива грима за очите за всеки случай под розова рокля

В този майсторски клас ще разгледаме грима за очите, който е подходящ за всяко събитие, ако решите да го направите в розова рокля, защото изглежда грандиозно и красиво.

грим под розова рокля, снимка

За да го създадете, ще ви трябва следните козметични продукти:

  • бяла и черна водна акварел;
  • кафяв молив за очи;
  • кафяви, черни, бели, розови сенки;
  • спирала;
  • основни сенки под цвета на кожата.

Такъв грим може безопасно да бъде сватба или вечер. Цветната палитра, която можете да вземете, е съвсем различна, взехме розово-кафяви нюанси, които изглеждат "дълбоки" и идеално подходящи за розова рокля.

Най-важното преди да направите грима за очите е да подготвите перфектното лице. Първо, изтрийте кожата с тоник и нанесете маска на основата. Скриваме всички недостатъци с коректора и прилагаме тонална основа на цялото лице. Следващият етап ще създаде красива рамка за грим - вежди. Начертайте техния най-приближен цвят на цвета на косата. След това леко тонизира клепача и го фиксира с основните сенки.

Бял восък восък цвят на площта под веждите, като мека и гладка сянка през неподвижен клепач. По същия начин поставяме акварел в ъгъла на окото. Линията под веждите трябва да е ясна и най-наситена. Ние слагаме трофата до точката, в която кафявата пръчка ще свърши в още един век.

Сега нашата задача е да нарисуваме стрела, която да коригира формата на окото. Започваме да водим стрела от външния ирис на окото. Формата му ще повтаря завоя на долния клепач и ще изглежда в същата посока. Начертаваме кафяв молив.

След това доближаваме долния клепач и го свързваме с горната част на гънката. Имайте предвид, че ъгълът на частта ще бъде точно над ъгъла на окото.

Tushuem линии на горната и долната клепачи. Тъй като трябва да имаме ясна среда, изобщо не изгасваме стрелката.

Първо попълваме частта с черен цвят и след това от нея ще засенчим сенките на други нюанси. За да направите това най-внимателно, ние вземаме малка четка за сенките и караме черния цвят по цялата част обратно към линиите. В същото време малко гасят външните линии, както в молива.

Сега вземете четката малко повече и напишете сенките на кафявия сянка. Tushuyu черни сенки навън, отивайки до тях около 3 мм. Този път изобщо не докосваме вътрешната част. В един още век кафяви сенки се свързват с бял в плавен преход.

Нека да преминем през белите сенки до местата, където е акварелът.

На предпоследния етап ние украсяваме останалата част от мястото с красив розов нюанс. Най-добре е да вземете широка плоска четка и да очертаете сянката в контура на контура. Гладко миксирайте розово и бяло.

Завършваме грима за очите със стрелка на цилиарния ред, която е гладко отстранена до черен цвят. Ако е необходимо, отново нанесете черен нюанс за по-голяма дълбочина на цвета.

Грим за розова рокля, снимка

Ние боядисваме мигли и ефективен грим, че е готов!

Share:
Comments