Красив дизайн на изящни нокти

Разширяването на ноктите, от сложна и скъпа процедура, станала достъпна и удобна услуга, все още не губи своята релевантност. Нищо не прави ръцете ви толкова красиви и добре поддържани - професионалното натрупване ви позволява винаги да държите ноктите си в перфектен ред, въпреки факта, че това е строг френски маникюр или красив дизайн на изящните нокти.

Красив дизайн на изящни нокти

Изградете красиво и универсално: тя позволява ръцете да изглеждат перфектни, разбира се, при условие, че маникюрът е направен преди натрупването! Красивият дизайн на изящните нокти, направени от майстора, изглежда страхотно както за къси, така и за дълги нокти. Трябва обаче да се помни, че изискванията на работодателите не винаги съвпадат с нашите естетически концепции, а за някои специалитети като цяло има забрана за дълги и напреднали нокти.

Красив дизайн на изящни нокти

Как да подготвим ноктите за маникюр?

Преди да увеличите гвоздеите трябва да бъдат подготвени правилно за процедурата. За това трябва да минете през следните стъпки:

  • 1. Дайте на ноктите необходимата форма. За да направите това, трябва да използвате висококачествен файл. Не е необходимо да режете ръба на нокътя много.
  • 2. Свалете ръцете си за няколко минути в топла баня. След това внимателно изсушете кожата с кърпа или салфетка.
  • 3. Приложете специализиран апарат за отстраняване на кожата и го оставете за няколко минути за експозиция. След това можете да премахнете кожицата с дървена пръчка.
  • 4. Обърнете ноктите с масло от кутикула. Това ще направи кожата около ноктите по-мека и по-еластична.
  • 5. Преди директно покриване, ноктите трябва да бъдат обезмаслени.

Идеи за маникюр

Ако решите да направите разширение с красив дизайн, най-добре е първо да се запознаете с всички опции за проектиране на изкуствени нокти и да изберете за себе си това, което е приемливо и според вашите предпочитания.

Има няколко вида красиви дизайнерски зараждащи се нокти, много от които могат да бъдат изпълнени у дома, когато избраният дизайн се отегчава и иска нещо ново.

Много популярен е прост дизайн, изпълнен върху сухо или свежо лаково покритие с игла и други контрастни лакове. Иглата на иглата простира структурата на отложените капчици - така че една капка лак може да се прикрепи към всяка форма и да се смеси заедно. Когато се смесват, те образуват фантастични рисунки!

Красив дизайн на изящни нокти Един от най-простите се счита за цветен дизайн. За неговото изпълнение е достатъчно просто да се направят чисти цветя по повърхността на ноктите. Най-добре е да използвате лакове с различни цветове за това.

Ако натрупването се извършва "под лак", т.е. без интериорен дизайн, тогава може да се постигне много красив модел, като се приложи слой от сух лак с гел химикалка. Има такава техника: на свеж лак на няколко места, нанесете блестящи и след изсъхване те нарисуваха гелна писалка с контрастен цвят. След като приложите дизайна, не забравяйте да нанесете слой фиксатор.

Красив дизайн на изящни нокти Използването на различни етикети улеснява проектирането по ваш и нокти. В продажба има огромен брой различни стикери, подходящи както за сватбения дизайн, така и за празниците или всеки ден. Въоръжени с няколко набора стикери, можете да променяте дизайна поне всеки ден. Стикерите са също фиксирани отгоре с бистър лак.

Доста грандиозно на ноктите изглеждат различни китайски или японски персонажи. Можете да изобразите мечта за мечта, пера или индийски символи. Такъв маникюр ще даде своя образ на източната мистерия и чар. Изберете прост чертеж. Които лесно могат да бъдат копирани на всеки нокът.

Красив дизайн на изящни нокти За празничен маникюр е подходящ дизайн на дъгата. Много е лесно да го направите. За да направите това, ще ви трябва гъба с пяна и няколко ярки лакове. На първо място, нанесете слой от бистър лак върху ноктите. На гъбата нанесете лак и го натиснете за няколко секунди на нокътя. След това нанесете друг лак върху другата гъба и повторете операцията. По този начин можете да създадете ефект на градиентен цвят. Ако използвате лакове с различни цветове, можете да постигнете подобие на дъгата.

Красив дизайн на изящни нокти Наскоро дизайнът на ноктите с помощта на вестници стана все по-популярен. За неговото изпълнение ще е необходимо да се приложи слой от прозрачен или бял лак върху ноктите. След това навлажнете малка част от изрезките от вестници в ацетон и го прикрепете към нокътя. След няколко секунди извадете внимателно хартията. Остава само да покрие гвоздеите с слой от прозрачен лак и грандиозен маникюр е готов.

Красив дизайн на изящни нокти Въпреки факта, че всички тези видове дизайн се считат за много красиви, най-интересен е аквариумният дизайн, който се нанася върху първия слой гел или акрил. Като декорация в този случай използвайте оргазза, слюда, фолио, блясък, боядисване с акрилни бои, сухи цветя, стикери и много други. Чрез комбиниране на дизайнерски елементи един с друг, можете да направите много красиви състави, които са фиксирани директно в геловия слой или са залепени към акриловия слой с лепило - друг слой от полимер за моделиране и фиксиращ слой се полагат отгоре.

Красив дизайн на изящни нокти Варианти на триизмерен дизайн

Разнообразни обемни декорации, като супа, рингове, дантели, морски костюми, се използват широко за външен дизайн - създават пирони с невероятна красота. Триизмерният дизайнерски елемент е залепен към завършената ноктичка и всичко е покрито с чист лак отгоре.

Красив дизайн на изящни нокти Съществува още един вид красив дизайн на новоразработените нокти, които днес са станали по-малко популярни поради някаква нестабилност - това е триизмерен дизайн, направен от акрилен прах. От прах, разреден мономер, Копири причудливи цветя и листа, да ги закичи с пайети и bulonkani, което води до инсулти и акрилни бои или лакове, както и покриване на върха с ясно лак-търговец на наркотици. Това е един много вълнуващ дизайн, обаче, че е трудно да го носите постоянно - обемни елементи се придържат към дрехите, лесно да се прекъсне, - но този дизайн изглежда много добре по специални поводи: при дипломиране, сватба или гала вечерта.

Share:
Comments