Кой ще направи кратка прическа за момче?

Законодателят на модата за къси прически - обаче, както и да е друг начин - вярват в Коко Шанел. Има легенда, че лъчезарният мадмоазел веднъж се е появил в светлината с изключително къса прическа ... след неуспешна химическа вълна. Останалите модни момичета нямаха друг избор освен да вдигнат нова тенденция. Измина почти столетие, а прическата за момчето запазва популярността си. Вярно е, не всичко това на лицето й. Преди да вземете решение за минимализма в прическата, трябва да знаете, че изборът на определена прическа зависи от много фактори: от растежа, тена, формата на лицето, цвета и структурата на косата. И, разбира се, от времето, откъдето стигате от него.

Прическата за момчето. Женски къси прически за едно момче Прическата за момчето. Женски къси прически за едно момче Прическата за момчето. Женски къси прически за едно момче

На кого е късата прическа?

На първо място - "удивителни малки жени", пеещи в стих от поет Лев Ошанин. И това, което е характерно, миниатюрни дами могат да си позволят такава прическа на почти всяка възраст. Вярно е, че лекомислените разкъсани брекети, гъстата пречка и обръснатата глава са най-добре за младите момичета. Между другото, една малка жена на възраст ще изглежда като абсурден тийнейджър с дълга течаща коса или коса. - "Старееща русалка" - каза някой и как той написа. С добър растеж, късите прически на жената за момчето ще подчертаят елегантността на фигурата и усъвършенстването на габърбараба.

Формата на лицето може да бъде насочена при избора на изображение.

  • Кой е бил щастлив с лицето на идеална овална форма, така че отидете на всяка подстригване, от най-тежките да се съкрати почти до нула.
  • С кръгло лице е по-добре да направите подстригване, така че косата да е по-дебела в горната част на главата, а отстрани са изключително профилирани - това визуално удължава лицето.
  • И момичетата с удължено лице не могат да носят дълга коса, късата прическа за момчето ще изглади този малък дефект, ако, разбира се, избере правилната форма: със сигурност бретонът на челото и обемът отстрани могат дори да бъдат леко усукани.
  • На крушовидната форма се предлага кратък "боб" с обема на короната. "Боб" и "Боб-кара" са идеални за миниатюрна и умерено спортна фигура с висок ръст.
  • Но жените с груб строеж е по-добре да не поемат рискове, такава прическа само ще подчертае тяхната ъгловастност и непознаване. И тлъстите жени трябва да предпочитат по-дълга прическа, така че целият акцент от главата да не се премества на фигурата.
Каква къса прическа да изберете за вашия тип лице

Каква къса прическа да изберете за вашия тип лице

През 70-те години на миналия век прическата под името "sessun" буквално се спука в модата и цялата женска половина на човечеството се придружаваше от едни и същи прически. Но не беше за всички! Например, кръгло лице от идеалната линия "под гърнето" изглеждаше дори по-роуд. Но момичетата с удължена или овална форма на подстригване придават уникален чар. Забелязва се, че "sessun" е съвършено комбиниран с тъмна гладка коса, но на светлината и червеното е малко по-загубено.

Кстати, о цвете

Различен цвят на косата диктува различни прически.

  • Блондинките и брюнетките могат да носят почти всяка форма на подстригване - стриктни и лекомислени, гладки или разчистени.
  • Лъки собствениците на червена глава на косата, самият Бог заповяда да носи нещо хулигано на главата си - с разкъсани бузи, силно профилирана долна част и шок по върха.

Има стотици възможности. Те могат да бъдат вдигнати както в кабината, така и с помощта на компютърна програма. Втората е дори предпочитана, защото не всичко, което стилистът харесва, може да ви хареса. И така би било безразсъдно да съветваш очите си. Просто можете да обърнете внимание на няколко основни тенденции. Правилната прическа за момче "коса до коса" днес не е толкова актуална, поне не за младите хора.

Подаването на прическите придава естествената природа и лесна небрежност.

Струва си да помислим защо жените къси прически за едно момче се радват на такава безумна любов? Да, само защото е лесно да се грижиш за тях и да ги легнеш. Измих главата си в мивката, изсуших я, поклатих глава и сега имаш готов коса. Това обаче не изключва нуждата от ежедневна грижа за косата. За начало късата прическа често е резултат от неуспешен цвят или постоянна. Така че косата трябва да се третира - с маски или с ампули, няма значение.

Късата коса не задържа силата на звука, правилната коса, гребена през косата и трябва да се мие по-често. Но всичко е просто, ако само лицето е било в лицето. И в края на краищата всичко идва, нали?

Варианти на прическа за момче за различни видове лице:

Share:
Comments