Кой иска да направи устните меки? за теб тук!

Красива, ясно очертана, мека, блестяща, мека, пълна ... Колко епитети са за устните сами! Колко прекрасно би било, ако всяка жена може да ги използва, гледайки устните й. За съжаление, това не винаги е така.

Но помислете колко време отделяте за грижата за кожата и косата и колко - грижа за устните? В най-добрия случай ги боя, а през лятото на плажа покриваш с хигиенично червило. Но зад устните можете и трябва да се грижите точно като кожата. Следвайте нашите съвети и устните ви ще могат да се доближат до идеала.

 • Сутрин: масажът на устните трябва да стане същият познат сутрешен ритуал като миене на зъбите. Между другото, ще ви трябва мека четка за зъби (можете да го замени с мека mochalochka). След масажа нанесете малко устни върху устните, което ги омекотява, преди да покриете устните си с червило.
 • Преди да си легнете: винаги овлажнявайте устните си преди лягане. Можете да използвате прозрачен балсам за устни, в който има много овлажняващи съставки. След това винаги ще се събудите с меки и нежни устни. Балсамът за устни може да бъде заменен с крем за клепачите - той ефективно и леко навлажнява устните ви.
 • От сутрин до вечер: опитайте да бъдете по-малко на слънце, за да не прекалявате устните и в същото време и цялата кожа. Ако имате много да бъдете във въздуха, използвайте тройно действие червило, което допълнително съдържа овлажнители и слънцезащитни продукти.
 • На слънце: когато се слънчеви бани, съхранявайте балсам за устни, осигурявайки достатъчно ниво на защита от слънцето. След слънчеви бани не забравяйте да овлажните устните си. Моля, обърнете внимание, че камфорът е предназначен за лечение, а не за овлажняване на устните, така че овлажняването е наистина ефективно, изберете балсам за устни, който не съдържа камфор, или използвайте прозрачен блясък на устни.

Задължителни компоненти на балсами и червила

Когато купувате ново червило, внимателно прочетете състава за наличието на такива компоненти.

 1. Витамин Е. Той ускорява процесите на ремонт на клетките.
 2. Витамин А. Основният антиоксидант и това казва всичко.
 3. Витамин С има и антиоксидантни свойства. Освен това стимулира производството на колаген.
 4. Хиалуронова киселина. Задържа влагата в клетките на кожата.
 5. Пептиди. Укрепване на работата на хиалуроновата киселина и увеличаване на еластичността на кожата.
 6. Какаово масло. Отговаря за храненето и тонуса на кожата.
 7. Масло от зърнастец. Изцелява пукнатини и рани.
 8. Екстракт от алое вера. Предотвратява развитието на възпалителни процеси и отлично овлажнява кожата на устните.

Нека се превърне в навик да използвате доказани козметични средства. И не рискувайте да купувате продукти на пазара или в магазини, където технологията за съхранение не се спазва. В края на краищата дори и най-висококачественото и скъпо червило, което след това е подложено на хипотермия, прегряването става неподходящо и може да ви навреди.

Дом помощници по пътя към меките устни

За да получите устните на вашите мечти можете да използвате и такива средства, като зареждане на устните. Забележително те обучават устните си: пеене, свиркане, протягане на устните с епруветка и разтягане в широка усмивка, а след това изненадани. Направете енергично надупване, сякаш върху изгорял пръст, движете устните си затворени и се протягайте напред отстрани и нагоре-надолу. Всички тези действия редовно ще дадат устни допълнителен обем и по-светъл цвят, а кожата ще стане по-еластична.

Смажете устните с мед, като направите някаква маска. Медът невероятно омекотява дори напуканата и напукана кожа.

Същият резултат може да бъде постигнат със заквасена сметана, смесена наполовина с козметично масло.

Ако правите това непрекъснато, тогава в миналото ще останат сухи, люспести устни.

Share:
Comments