Какво представлява резервацията? как да оправяте косата у

Ако се казва "има добро, където не сме" за вас, тогава със сигурност често сте мислили за промяна на образа, недоволни като имате предвид в огледалото вашия естествен цвят на косата.

Всъщност, както показват проучванията, само малък процент от справедливия секс са напълно доволни от косата им и не искат да променят "цвета".

Сравнително значителна част от момичетата и жените бяха пребоядисани няколко пъти и в крайна сметка се върнаха на оригиналния цвят, намирайки в него естествения си идеал. Останалата част от "пауните", благодарение на химическите багрила, взеха правилния нюанс на косата и сега се чувстваха щастливи.

Ако просто стоите на прага на велики трансформации и сте гладни, буквално да се потопите в света на звездния стил, ние предлагаме изпитание и сравнително пестелив начин да промените цвета на косата, наречен бронз.

Какво се крие зад термина "бронзира"?

Не се плашете от неразбираема дума, тъй като този термин не е нищо друго освен заплетена дума от две чужди думи. Всеки, който е запознат дори с основния английски, лесно ще преведе два компонента: "кафяв" и "руса". Това е комбинация от кафяви коси и руса, или дори по-лесно: кафяво плюс бяло. Тук в тази проста морфология се крие цялото значение на термина "бръснар".

Между другото, бронзът е версия на добре известната мода в света на оцветяващата коса, когато отделните нишки са боядисани в различни цветове. Вярно е, че роднина на тази процедура, за която говорим днес, има леко по-спокойно разположение и дава ефект на оцветяване, колкото е възможно по-близко до естествения цвят.

Какви са предимствата на лилавия тон?

  • Фактът е, че играта на цветни акценти прави възможно изгодното добавяне на обем към тънката коса и визуално да ги направи по-мил, по-тъмни и по-дебели.
  • За същото, бронзиращото "знае как" да скрие сивата коса, което, разбира се, жените ще оценят.
  • Също така, това оцветяване ви позволява да подчертаете тена, да го направите по-млад и свеж, защото често, само с промяна на сянката на косата, по-слабият пол буквално се променя в лицето, което не е признато.
  • Несъмнено друго важно предимство за практикуващите жени и момичетата, които ценят времето си, е фактът, че бронзът не изисква чести оцветявания, а дори и преобърнената коса изглежда впечатляваща, без да се измъкне от снимката.

Брондинг у дома

Ако сериозно сте решили да докоснете новостите на фризьорския салон, но не знаете как да подреждате косата си у дома си, не се притеснявайте, защото тази техника е доволна от простия за изпълнение дори за начинаещи, е важно само да спазвате определени правила.

Един от тях е изборът на десните нюанси. За да постигнете желаната гъвкавост, трябва да запасите по-светъл нюанс и по този начин тъмни, а разликата в цветовете не трябва да надвишава три тона, в противен случай главата ви ще се превърне в диня. Заслужава си да вземете предвид и естествения си нюанс на косата. Ако сте блондинка, издухайте косата си до средната брада и след това продължете с бронзата. Собствениците на тъмната руса коса са по-късметлив: цветът им може да се използва като основа без допълнително оцветяване. Брюнетките ще трябва малко да отслабят тъмнината, отново на средната или класическата брада.

оцветяване на коса, снимка

"Базата" е готова, сега можете безопасно да продължите с брониране.

  1. Ние разделяме косата на нишки, а не непременно равна и по-добре не дебела, за да постигнем максимална естественост и да започнем оцветяването. Между другото, светлите цветове няма да излязат от самата глава, за да се придаде обем от корените на сантиметри на косата и едва след това излагаме косата на боята.
  2. Тези, които вече са боядисани у дома, знаят цялата процедура за зъб. Начинаещите са по-добре да четат инструкциите на конкретно боядисване, защото в зависимост от средствата времето за изчакване може да варира значително.
  3. След това внимателно измийте боята и се насладете на новото решение за цвят на косата.

Разбира се, можете да направите домашната работа у дома, само че сте отговорни за резултата и само вие, вероятно, затова повечето момичета и жени все още се доверяват на скъпоценната си красота с ръцете на професионалист, особено след като процедурата не отнема много време и усилия. А смелият слаб секс може само да пожелае късмет и да постигне желания резултат.

Как да направите гладене на коса у дома можете да видите във видеото по-долу, използвайки примера на ombre:

Автор: Лобастова Оксана

Share:
Comments